Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 04 11, 19:21)
p.s. jautiena, kaip orai tam krašte? greit grįžt reiks.. biggrin.gif

pila kaip is kibiro, bet kita savaite pranesa heat wave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 11, 21:27)
Aciu.
Riebalu nebijau, as apskritai tik karta dienoj pavalgau, nezinau, taip jau isejo. Ryte kava su kokoso sviestu ir darban, o pavalgau tik vakare po darbo gryzus, nu nenoriu visa diena valgyt  schmoll.gif
Nesportuoju, nepajegciau, uztenka darbe nuo pirmo iki sesto auksto palakstyt, lifto nera  biggrin.gif
Papildyta:
Aciu  4u.gif
As niekada sumustiniu nemegau, galiu be ju gyventi, bet va bendradarbe uzklause del tevo.

Nu klausyk, jau visas Intermittent Fasting gaunasi smile.gif aš tai negaliu, man dar neišeina taip, norisi bent kas kokias penkias šešias valandas būtinai pavalgyti, nes po to jau pasidariau pikta širšė biggrin.gif Tikiuosi, su laiku vėl išnyks tas pripratimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 04 11, 20:23)
Nu klausyk, jau visas Intermittent Fasting gaunasi smile.gif aš tai negaliu, man dar neišeina taip, norisi bent kas kokias penkias šešias valandas būtinai pavalgyti, nes po to jau pasidariau pikta širšė biggrin.gif Tikiuosi, su laiku vėl išnyks tas pripratimas smile.gif

man fiziškai paskui nori nenori, paleo ne paleo maistą valgiau, skrandis reikalauja maisto, kitaip iki skausmų daeina..

o čia grynai intermitent fasting gaunas. matomai, galvos svaigimai duoda signalą, peržiūrėti savo elgesį mitybos atžvilgiu.. vienu valgymu iš esmės nesuvalgysi įvairovės, neprivalgysi įvairesnių mineralinių medžiagų, tad ilgainiui gaunas, kad esi nuolatiniame medžiagų bade...
Atsakyti
Reikia matomai man dar giliau issistudijuot paleo. Teks i darba nesiotis maista ir nepasninkaut. As vis galvojau, kad gal cia mano skleroze kalta, kad galva pasvaigsta. Teks nesiotis kokiu zalumynu, vaisiu, pas mus nera vietos normalios kur pavalgyt, teks labej uzsirakint ir kapot kamputyje. Savaitgali tai as normaliai valgau, netgi alkana bunu. Vaziuosiu savaitgali i kaima, lasiniai baigesi, kiausiniu nuo velyku neturiu. Nera namie kiausiniu tai man badas, o parduotuviniu nenoriu, savaitgali perleksiu per abi mociutes, bus reketas smile.gif
O del to nepavalgymo tai man nei skrandzio skauda nei pyktis ima, anksciau tai tik galvodavau kaip paest. Nu dar turiu riebalo po oda, tai kolkas save virskinu, gal todel nenoriu valgyt doh.gif
Atsakyti
Aš ateinu vis dar pastebėti jus, atradinėju visokių paleo receptukų, ir žiauriai užsikabinau, kaip jau sakiau kol kas atsisakau grūdinių, pieno produktam manau ateis laikas kada nors greitai, nes savijauta - puiki, apetitą valdyt sekas labai gerai, tas atradimų kelias labai užvežantis thumbup.gif
Facebook'e atradau paleo receptų puslapį, tai kaifuoju ir rašaus receptus išbandymui bigsmile.gif Žodžiu, nepykit, jei dažniau čia mane pamatysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 11, 21:06)
Reikia matomai man dar giliau issistudijuot paleo. Teks i darba nesiotis maista ir nepasninkaut. As vis galvojau, kad gal cia mano skleroze kalta, kad galva pasvaigsta. Teks nesiotis kokiu zalumynu, vaisiu, pas mus nera vietos normalios kur pavalgyt, teks labej uzsirakint ir kapot kamputyje. Savaitgali tai as normaliai valgau, netgi alkana bunu. Vaziuosiu savaitgali i kaima, lasiniai baigesi, kiausiniu nuo velyku neturiu. Nera namie kiausiniu tai man badas, o parduotuviniu nenoriu, savaitgali perleksiu per abi mociutes, bus reketas  smile.gif
O del to nepavalgymo tai man nei skrandzio skauda nei pyktis ima, anksciau tai tik galvodavau kaip paest. Nu dar turiu riebalo po oda, tai kolkas save virskinu, gal todel nenoriu valgyt  doh.gif

''save virškinu'' yra tiesos netiesiogiai.. taip organizmas kai persijungia į fat burner etapą, taip ir sužaidžia tas svoris. Informacijos labai daug apie kaip riebalai yra puikus būdas maitinti organizmą bei smegenis. Apie tai Mark rašė ir rašo iš Daily Apple.
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2013 04 12, 04:44)
Aš ateinu vis dar pastebėti jus, atradinėju visokių paleo receptukų, ir žiauriai užsikabinau, kaip jau sakiau kol kas atsisakau grūdinių, pieno produktam manau ateis laikas kada nors greitai, nes savijauta - puiki, apetitą valdyt sekas labai gerai, tas atradimų kelias labai užvežantis thumbup.gif
Facebook'e atradau paleo receptų puslapį, tai kaifuoju ir rašaus receptus išbandymui bigsmile.gif Žodžiu, nepykit, jei dažniau čia mane pamatysit biggrin.gif

kuo daugiau žmonių tuo įdomiau: patirtys, pasidalinimai savijautos pokyčiais ir pan smile.gif tai tik reikškis biggrin.gif

mano pusryčiai varškė buvo.. vakar taip užsimaniau... na ir ką..suvalgiau (p.s.l aš ta kur NĖR VARŠKĖS=NĖR KĄ VALGYT buvau) ir galvoju shaize.. susigadinau pusryčius.. būna ir skaniau... bet nieko, neišsipūčiau... dabar tik žinoma, šiandien reiktų vengti mėsiško valgio, nes deja puvimas organizme prasidės taip sumaišius maisto rūšis...

gražios dienos visoms!

p.s. niam sausainiai su šonine ir svogūnų laiškais..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

beta.lt siūlo akciją GHI . Gal kuriai nors aktualu. Aš buvau susigundžius pirkti, kai Sedindriuke užrodė, bet atsilaikiau. O dabar jau įsigijau kuponų, reikės ką nors nusiųsti, kad paimtų, kad grįžus atostogoms į Lietuvą, turėčiau ghi.

Pusryčiams suvalgiau gabalėlį pyrago su svogūnais ir džiovintais pomidorais (pagal Sedindriukę) wub.gif

O vakar jaučiausi kaip per Kūčias, nes gaminau Aguonų pyragą pagal Elatą biggrin.gif Tai tas aguonų blenderiavimas, riešutų pjaustymas ir priminė Kūčias. Skanus, tik kad po to dantis reikia labai kruopščiai išsišveisti.

Įsigijau greitpuodį, nes nėra čia normalios mėsos doh.gif Pirkau jautienos išpjovą (40eur/kg), o šlykštynė. Tokia kaip su krakmolu, kramtai kramtai... Greitpuodyje net iš karvienos išeina kažką įkandamo pagaminti. Pirkau triušį, namie augintą, iš giminaičių. Auginasi sau ir kelis parduoda. Bet kažkaip įtariu, kad ne vien žole ir duonos plutelėm šeria, bet bent jau be hormonų visokių.

Lumi Lumi, vakar kaip tik buvau užėjus kažkokį puslapį internete, jų programa sudaryta paleo principu, yra lyg trys etapai. Esmė, kad jie siūlo nevalgyti visą dieną, kai kuriuose etapuose užkandžiauti, o vakare prisivalgyti už visą dieną, tipo, feast.
Atsakyti
Labas, kolegos smile.gif
as paleo style maitinuosi jau metai. Jauciuosi nerealiai.
Kartais pasidalinu savo valgiais cia http://zaliavalgyste...mp;p=8527#p8527
tik norint matyti patiekalu paveikslelius reiketu prisiregistruoti. Sekmes ir skanaus smile.gif
Kils klausimu, mielai pasidalinsiu patirtimi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 04 12, 07:13)
Labas, kolegos smile.gif
as paleo style maitinuosi jau metai. Jauciuosi nerealiai.
Kartais pasidalinu savo valgiais cia http://zaliavalgyste...mp;p=8527#p8527
tik norint matyti patiekalu paveikslelius reiketu prisiregistruoti. Sekmes ir skanaus smile.gif
Kils klausimu, mielai pasidalinsiu patirtimi wink.gif

raw paleo, ar tik raw? raw mesyte valgai, ar beef jerky darais?
taip zaliavalgiu ir paleo saldesiu daug yra sutampanciu, zinoma, kaip ir darzoviu patiekalu...

Guminis meškiuk, man visai ir akcija patiko. galvoju paimt kuponą mamai, tik galvoju ar čia tik sumoki ir jau atsiprintinęs gali nulėkti pasiimti į tašką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 12 balandžio 2013 - 12:55
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 04 12, 13:46)
raw paleo, ar tik raw? raw mesyte valgai, ar beef jerky darais?
taip zaliavalgiu ir paleo saldesiu daug yra sutampanciu, zinoma, kaip ir darzoviu patiekalu...

Guminis meškiuk, man visai ir akcija patiko. galvoju paimt kuponą mamai, tik galvoju ar čia tik sumoki ir jau atsiprintinęs gali nulėkti pasiimti į tašką?

Labas. Pas mane paleo labai ivairus - ir raw, ir pusiau raw, ir kaitintas. Darausi ir beef jerky ir valgau visiskai zalia marinuota mesa smile.gif Taip pat trumpai garinu, troskinu, verdu.
Saldesius darau retai. Na, nebent visus smoothie vadinciau saldesiais.
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 04 12, 12:15)
Labas. Pas mane paleo labai ivairus - ir raw, ir pusiau raw, ir kaitintas. Darausi ir beef jerky ir valgau visiskai zalia marinuota mesa smile.gif Taip pat trumpai garinu, troskinu, verdu.
Saldesius darau retai. Na, nebent visus smoothie vadinciau saldesiais.

supratau. šaunu, kad teigiami pokyčiai.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 04 12, 13:46)

Negali iš karto atsiimti. Galima atsiimti nuo balandžio 26 d. iki gegužės 10 d. Tai tik už poros savaičių.
Atsakyti