Labas rytas
beta.lt siūlo akciją
GHI . Gal kuriai nors aktualu. Aš buvau susigundžius pirkti, kai Sedindriuke užrodė, bet atsilaikiau. O dabar jau įsigijau kuponų, reikės ką nors nusiųsti, kad paimtų, kad grįžus atostogoms į Lietuvą, turėčiau ghi.
Pusryčiams suvalgiau gabalėlį pyrago su svogūnais ir džiovintais pomidorais (pagal Sedindriukę)
O vakar jaučiausi kaip per Kūčias, nes gaminau Aguonų pyragą pagal Elatą
Tai tas aguonų blenderiavimas, riešutų pjaustymas ir priminė Kūčias. Skanus, tik kad po to dantis reikia labai kruopščiai išsišveisti.
Įsigijau greitpuodį, nes nėra čia normalios mėsos
Pirkau jautienos išpjovą (40eur/kg), o šlykštynė. Tokia kaip su krakmolu, kramtai kramtai... Greitpuodyje net iš karvienos išeina kažką įkandamo pagaminti. Pirkau triušį, namie augintą, iš giminaičių. Auginasi sau ir kelis parduoda. Bet kažkaip įtariu, kad ne vien žole ir duonos plutelėm šeria, bet bent jau be hormonų visokių.
Lumi Lumi, vakar kaip tik buvau užėjus kažkokį puslapį internete, jų programa sudaryta paleo principu, yra lyg trys etapai. Esmė, kad jie siūlo nevalgyti visą dieną, kai kuriuose etapuose užkandžiauti, o vakare prisivalgyti už visą dieną, tipo, feast.