Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

QUOTE(jautiena @ 2013 04 06, 20:18)
viena knygike perskaiciau, truputeli internete apie paleo pasiziureju ir uzteks man, kam metytis?
sian uzbaigiau humusa ir vakarienei paskutini greek jogurta suvalgysiu ir ryt bus galima to whole30 imtis. beje, dar sian nulekem i vietini pub'a paziuret arkliu lenktyniu (grand national), tai kartu islenkiau maza guiness su juoduju serbentu sirupu ir girta sad.gif bloga dabar, galva jau skauda, o taip gerai pries tai jauciausi, skraidziau tiesiog kalnus versdama: ryte omletukas paklegintas, pauksciukai palesinti, skalbiniai masinoj sukasi, siurbliuoju, nagus lakuoju, silikona aplink vonia pakeiciau... dar savo ezi gera peroksido doze padailinau
sh... tas alkoholis, gailiuosi dabar, reikejo arbatos imt.  doh.gif

Man pastaruoju metu nuo bet kokio alkoholio nelabai gera būna. Net ir nuo vyno (kuris juk toks pusiau paleo). Kaip ISWF ir rašo, alkoholis dvigubai blogiau nei cukrus, o nuo cukraus man ir nekažką biggrin.gif Nu bet nieko, rytoj fresh new day smile.gif
Atsakyti
oh snapsas ... blah.. geriau paskutini syki glutenfree apelsinini alu per Naujuosius smile.gif) viskas.. neprivercia niekas, neidomi aplinaki atrodau (taip taip manau pajunta tkius zodzius kas tik pasisako kad negeria... )

man vaisiai pastarom dienom..sveciuose ka valgyt vakar..ar du tortai..ar vaisiai..tai tiek pripjaustytu apelsinu suvalgiau brrr.... paskui surio kubeliais dar.. ir namie vel life changing duonos (joje avizu), dar ekologisku duoniuku turejau pirkus (prisimint senus laikus...), bac rugiu mitlu juose....

ai veidelis hormoninese zonose nusetas rupkes spuogu blem.. nesuprantu..grynai tik mesa bevalgyt...dar pikta biskeli maziau darzoviu gaunas suvalgyt namie, ba ziurek tenka derintis... vos ne laukiu atgal grizimo in da skotija, kad nepirksiu jokio vaisiaus, ir neragausiu, kiek tik galesiu, ziuresiu kokia ta reakcija i fruktoze...

pusryciams ruosiau sau ir mamukui sauteed kopustai su kiausiniais duobelese... niam valgo mama ir kaifuoja smile.gif) o ypac kai iskepu kazka biggrin.gif ir protingas zmogus paleo style dieta tikrai nepavadintu...

dabar matyt Dukano dietai demesys slugsta, nes delfis vis raso apie ja... aisku, su plius dietologu komentarais biggrin.gif
Atsakyti
pries keleta dienu perverciau dukano temele cia - kas krito i aki, tai: liesesne uz popieriu mesa, saldikliai ir laisvinamieji blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 07, 11:34)
pries keleta dienu perverciau dukano temele cia - kas krito i aki, tai: liesesne uz popieriu mesa, saldikliai ir laisvinamieji  blink.gif

tai kam be reikalo išvis valgyt, pūstyt maistą, o tuo pačiu ir pinigus..ot nepagalvoja- visai nevalgyt! lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, aš vis domiuos, domiuos šita paleo mityba, ir galvoju kad ne tai kad griežtai atsisakyt visų grūdinių ir pieno produktų, bet tiesiog minimalizuoju jų vartojimą ir stebiu, kaip keičiasi savijauta smile.gif
Kadangi ką tik grįžau iš kelionės, o ten viešbutyje buvo didžiulis patiekalų pasirinkimas, išragavau ir parsivežiau daugybę tiek paleo, tiek ir ne paleo mitybą atitinkančių patiekalų smile.gif
Pusryčiams labai pamėgau ir žiūrėsim, kiek laiko neatsivalgysiu, tai pjaustytų vaisių salotos, truputis natūralaus kefyro ar jogurto (šiaip nebūtinai, bet kol kas šitų dar neatsisakiau), tada šaukštas riešutų, šaukštelis linų sėmenų ir šaukštelis naminės bananų uogienės (cukraus nedėta, tiesiog suvirta) Labai skanu ir riešutai ilgam sotumo suteikia, jokių dribsnių nereikia thumbup.gif
Taip pat pasikepiau pietum cukinijos griežinėlių alyvuogių aliejuje su trupučiu druskos, dar planuoju kitą dieną darytis faršo/pupelių/daržovių troškinį, iš tiesų variantų yra daugybė ir įvairių smile.gif
Atsakyti
Vakar gaminau granola http://eatdrinkpaleo...granola-recipe/
labai super i darba isimesti prie kavos ax.gif
Tik as jos nesmulkinu iskepus, bet supjaustau gabaliukais, kaip sokoladukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 09 balandžio 2013 - 14:31
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 09, 15:29)
Vakar gaminau granola http://eatdrinkpaleo...granola-recipe/
labai super i darba isimesti prie kavos  ax.gif
Tik as jos nesmulkinu iskepus, bet supjaustau gabaliukais, kaip sokoladukus.

Niam niam, net pilvas sugurgė pamačius receptą biggrin.gif
O mes su Sedindriuke vakar šoninę su šokoladu valgėm biggrin.gif Jau tokios paleo gerbėjos, kad baisu biggrin.gif
Pirmadienį važiuoju į kelionę, tai man jau tokia lengva panika prasidėjo, ką reiks valgyti. Įsidėti irgi negaliu, nes ryanair labai bagažas ribotas. Ech.. sad.gif

Kissable_lips, na, mityba, kai valgai visą maistą, bet saikingai ir renkiesi sveikesnius natūralius produktus, vadinasi clean eating. Tikrai geras būdas žmonėms, kurie neturi jokių alergijų, netoleravimų, jautrumų maistui. Ankštiniai ir grūdiniai produktai, net ir labai mažais kiekiais nėra paleo dalis, tačiau juk nebūtina apsiklijuoti etiketėmis. Jei kažkas tinka ir patinka, nesvarbu kokiai mitybai bepriklausytų, tai reikia ir valgyti smile.gif O prie cukinijų griežinėlių jokių baltymų nebus? Aš po to labai greitai išalkstu, jei nieko baltymingo nesuvalgau smile.gif
O tas bananų džemas tai tobulai skamba, reiks kada pačiai išbandyti smile.gif
Atsakyti
situos?
user posted image
neviliojanciai skamba ir atrodo, sorry...

ar kas cia daro ta Whole30? as nuo sekmadienio "prisilaikau", t.y. ka cia laikytis - viskas normaliai, vakar pietums tiek prisirijau keptos vistienos, kad net zagset nepajegiau lotuliukas.gif (corn fed chicken - skonis kaip kaime uzauginto, vertas kiekvieno cento). rytoj pusryciam - bananu blyneliai su melynem - ir vel apsiryjimas laukia biggrin.gif
Atsakyti
haha mes tokios būtybės, kad atmetam tai, ko net nemėginę esam biggrin.gif

patikėk, kaip skanu buvo, net trenerį pavaišinau savo ir jam patiko smile.gif))

kita bėda man bus kaip šoninę supjaustyti plonai, nes iš 1,2kg man tada gausis bacon-choco bar biggrin.gif

specialiai pirkai corn-fed chicken? biggrin.gif lol biggrin.gif antipaleo varai matau biggrin.gif ir net nežagsėdama smile.gif)) joo tie parijimai iš tikro..facepalm... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 11 balandžio 2013 - 18:55
QUOTE(jautiena @ 2013 04 11, 19:52)
situos?
neviliojanciai skamba ir atrodo, sorry...

ar kas cia daro ta Whole30? as nuo sekmadienio "prisilaikau", t.y. ka cia laikytis - viskas normaliai, vakar pietums tiek prisirijau keptos vistienos, kad net zagset nepajegiau  lotuliukas.gif  (corn fed chicken - skonis kaip kaime uzauginto, vertas kiekvieno cento).  rytoj pusryciam - bananu blyneliai su melynem - ir vel apsiryjimas laukia  biggrin.gif

Šituos, obviously, jei jau linką įkėliau smile.gif Na, čia kaip kam, man tai visai tinka smile.gif
Corn fed chicken? Uhm... why?
Joa, aš laikausi to whole30 smile.gif gerai kolkas... tik miegot traukia biggrin.gif
Atsakyti
aš į savo tvarkingą ritmą su tvarkingu daržoviniu ir šiek tiek baltymo bei riebalo maistu grįšiu. Čia tai tas tai anas (aišku pagrinde paleo viskas, miltinių tik duoniukų užėdžiau kelis syk... na kur n lt kaštuoja o vos keli maišiuke..)

paleoOmg duonelių bananinių reik dar spėt pasikept, kol negrįžau į ritmą, kai nereik tų visokių nesąmonių.. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
taip specialiai toki pirkau (corn fed free range), nes vienintelis primenantis tikra kaimiska vistiena, kitokia is supermarketo - smirda man fui fui schmoll.gif ir kas cia anti-paleo? as pati tu kukuruzu juk nelesiau biggrin.gif juk geriau negu ta kombinuotu pasaru serta, o pats pasaras pagamintas is tu paciu visciuku user posted image

Elata: man irgi prie miego traukia, bet cia todel, kad neissimiegojau praeita nakti biggrin.gif man vakar popietej kazkoks energijos nuosmukis jautesi, net nesupratau kodel, nes privalgius buvau sociai - gal cia tas taip vadinamas "carb flu" g.gif
Atsakyti