Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

Pusryčiai buvo nedaug aguoninio pyrago ir bulletproof kava. Paskui po treniruotės buvo vištienos, avokado, aisbergo, vakarykščių šaldytų daržovių, pomidoro salotos. vėl pyragiuko su kava vis nugrybdavau šakute. Vakarienei bus man špinatų kokios salotos, cukinijos spagečiai gal kartu, ir vakarykštis karbonadas arba rūkyta žuvis.

Desertų kuo mažiau stengiuos, taigi net nesistengiu tiksliau, tiesiog nekepu ir tiek. Jei kažko prireikia, tai kokoso šokoladas, riešutai keli, ar obuolys ir tiek...

Velykoms ničnieko biggrin.gif į kelią kiaušinių pasiimsiu biggrin.gif vištienos, salotų lapų ir gal kokius baltyminius rutuliukus pasidarysiu iš baltymų miltelių, riešutų sviesto, riešutų/sėklų/džiov. vaisių... vaisių neimsiu, ypač obuolių.. keliaujant, nejudant ir obuolių privalgius, šakutės makutės tada...
desertų aka paleo ir nevisiškai paleo galiu savo ''lentą''pasiūlyt: http://pinterest.com...-to-make-sweet/ nes pati į ją deduosi tai, kas planuose, arba ką gaminau ir norėdama kažką gamint joje ir ieškaus biggrin.gif

Atsakyti
Aciu Elata 4u.gif bandysiu makadamiju pirkti, zinau kur Kaune yra.
Siandien paprasiau vyro, kad parveztu du sviezius kokosus, malsiu ir darysiu piena.
Siandien man ne valgymo diena, buna, kad nejauciu alkio jausmo, galiu visa diena prasedet, gal skrandis susitrauke, tai pakapojau atbulais dantimis darzoviu troskinio su mesyte, gal vakare pramus ant valgymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 03 28, 16:01)
Aciu Elata  4u.gif  bandysiu makadamiju pirkti, zinau kur Kaune yra.
Siandien paprasiau vyro, kad parveztu du sviezius kokosus, malsiu ir darysiu piena.
Siandien man ne valgymo diena, buna, kad nejauciu alkio jausmo, galiu visa diena prasedet, gal skrandis susitrauke, tai pakapojau atbulais dantimis darzoviu troskinio su mesyte, gal vakare pramus ant valgymo  biggrin.gif

Kur kaune pirkti aliejaus to, kokia kaina? beje pati uzsisakiau gera kaina kokoso aliejaus va cia :Eko nes net man kaina superinė pasirodė nei kad čia sulaukus AKCIJOS kartais nusipirkdavau... laukiu kol brolis praneš kad kurjeris atvežė nes nervas nuolat ima kai ką nors užsisakai..

o jau atvežė. fju nepasišiukšlino. biggrin.gif žodžiu naudokiės dealu, ir ghee sviestukui ir akcija nebloga..
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 03 28, 16:01)
Aciu Elata  4u.gif  bandysiu makadamiju pirkti, zinau kur Kaune yra.
Siandien man ne valgymo diena, buna, kad nejauciu alkio jausmo, galiu visa diena prasedet, gal skrandis susitrauke, tai pakapojau atbulais dantimis darzoviu troskinio su mesyte, gal vakare pramus ant valgymo  biggrin.gif

yra tokių žmonių, kuriems pilvai negargaliuoja.. deja, aš ne iš tų biggrin.gif kai valgy pritrūksta daug riebalų tai iš karto ir pasijaučia, gargaliuot greit pradeda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 28 kovo 2013 - 17:07
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 03 28, 17:07)
Kur kaune pirkti aliejaus to, kokia kaina? beje pati uzsisakiau gera kaina kokoso aliejaus va cia :Eko  nes net man kaina superinė pasirodė nei kad čia sulaukus AKCIJOS kartais nusipirkdavau... laukiu kol brolis praneš kad kurjeris atvežė nes nervas nuolat ima kai ką nors užsisakai..

http://www.rudugys.l...ute=common/home
Ju parduotuve yra Urme (kur turgus, prie darzoviu), dar yra PC Molas. O, jus radot sviestuka pigiau. Ziuriu norint apsipirkti reikia per kelias parduotuves sturma daryti biggrin.gif Na as Rudugyje nusipirkau kakavos sviesto, mokejau berods 6,50lt uz 100gr, o sveikuose produktuose, kai paskaiciavau, butu iseje 12lt uz 100gr.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 03 28, 16:17)
http://www.rudugys.l...ute=common/home
Ju parduotuve yra Urme (kur turgus, prie darzoviu), dar yra PC Molas. O, jus radot sviestuka pigiau. Ziuriu norint apsipirkti reikia per kelias parduotuves sturma daryti  biggrin.gif  Na as Rudugyje nusipirkau kakavos sviesto, mokejau berods 6,50lt uz 100gr, o sveikuose produktuose, kai paskaiciavau, butu iseje 12lt uz 100gr.

LumiLumi, kakavos sviesta norejau nurodyt kitur bet paziurejau kad gera kaina gavot.. biggrin.gif as pirkus senai 500 gramu tai dar luita tebeturiu viena.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 03 28, 18:17)
Na as Rudugyje nusipirkau kakavos sviesto, mokejau berods 6,50lt uz 100gr, o sveikuose produktuose, kai paskaiciavau, butu iseje 12lt uz 100gr.

Mhm, aš irgi panašiai mokėjau už kakavos sviestą. Sveikuose produktuose tai beprotiškai brangus jis... gal ten jis ekologiškas ar kokio bieso, bet man žiauriai žiauriai per brangus pasirodė. Ebay dar žiūrėjau pirkti, bet ai... panašiai ir parduotuvėse kainuoja.
Atsakyti
Gražių švenčių, daug kiaušinių - jeee baltymų šventė biggrin.gif

Lauksim įspūdžių kaip ką giminės mokė, kenkti bandė, siūlė kišo per prievartą ir panašiai smile.gif O gal pavyko kaip tik rasti ant stalo valgomo gero maisto ir viskas buvo čiki piki.. Linkiu giminių, kurie nesiūlo, nebruka, o yra tokie, kurie mėgsta paruošti įvairių patiekalų, įvairiems skoniams ! (aš tokia būčiau .. dar net paklausinėčiau švečių, ar yra vegetarų ir kitokių.... pačios manęs yra klausę ar nesu vegetarė lotuliukas.gif )

O aš ruošiuos kelionei į LT... kepu kulšeles, kiaušinių ir daržovių fritarą, kokoso sausainius... Kiaušinių virimas, brokolio pagarinimas liks rytojuj, moliūgo humusas ir paruoštas.. čia iš mano pusės..ir man užteks... vyrams pakepsiu duonos, turi riešutų dar (oiii ne riešutų o pupelių... žemės riešutai ne riešutai), enegetinio gėrimų, nes vairuos, šokoladai... biggrin.gif žodžiu, mano meniu suruoštas idealus biggrin.gif o jau kaip ar kirsiu viena ar ne.. (na kulšelių tikiuos man liks biggrin.gif) o vandens daug turėsiu tai liurlinsiu biggrin.gif

šiandien užsimaniau kokosinio jogurto... na pardėj patyrinėjau, š prikrauta juose... tai tiesiog nusipirkau fromaige frais, grynai baltymai, nė gramo anglių, na ir riebalų nebuvo, tai kokoso drožlių prisivarius suvalgiau. tiesiog norėjo organizmas, kuris tikiuosi rytoj nenupuošęs mane bus mygtukais išaugusiais ant veido....

Gražių švenčių!!!!
Atsakyti
ech ziuriu nepopuliarios mes cia... manau del to temos pavadinimas kaltas... reiktu pakeist i ka nors labiau "viliojancio", pvz pridet Dr. pries Paleo + "sekmes istorija", ar "-10kg per 10d", ar "V.Bekham atsikrate dar 15kg sitos dietos pagalba", ar "valgom viska ir daug ir LIEKNEJAM", na net nzn (ir marketingas man kaip keiksmazodis anyway)...

siandien: ryte du kiausiai, kiaulienos rukyto kumpio griezinelis, mazyte cukinija, viskas keptuvej ant tauku, niom biggrin.gif
pasiaudieni: skardine silkes + puse avokado ir sauja lazdyno riesutu...
dabar galvoju ka vakarui pasigamint, kad ir man tiktu ir maniskis valgyt galetu.
Atsakyti
jautiena, tai gerai, nes ne visiems tokia dieta tinka mirksiukas.gif

čia reikia vis tiek daugiau mažiau domėtis normalia subalansuota mityba, o ne vien ant grikių "sėdėti" lotuliukas.gif

aš jau saviškiui buriu apie šį maitinimosi metodą- tai jam patrauklu atrodo thumbup.gif žodžiu, tuoj tuoj jungsimės ir mes prie jūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 03, 14:47)
ech ziuriu nepopuliarios mes cia... manau del to temos pavadinimas kaltas... reiktu pakeist i ka nors labiau "viliojancio", pvz pridet Dr. pries Paleo + "sekmes istorija", ar "-10kg per 10d", ar "V.Bekham atsikrate dar 15kg sitos dietos pagalba", ar "valgom viska ir daug ir LIEKNEJAM", na net nzn (ir marketingas man kaip keiksmazodis anyway)...

siandien: ryte du kiausiai, kiaulienos rukyto kumpio griezinelis, mazyte cukinija, viskas keptuvej ant tauku, niom biggrin.gif
pasiaudieni: skardine silkes + puse avokado ir sauja lazdyno riesutu...
dabar galvoju ka vakarui pasigamint, kad ir man tiktu ir maniskis valgyt galetu.

Jautiena biggrin.gif hehe biggrin.gif

pasiziurejom kada su Elata kitas temas...kai kcal zmones renkasi is sausainiu ir batonu. tai norejosi isvis kazkam rasyti, kad ereziju saltini SM naikintu nuo sio svieto biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
As ta grikiu temute paskaitinejau su arbatos puodu rankoj, nu tik nurijau seile, kad ko nedrebtelciau. Na dievazi, kaip sitam anekdote lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=CN8Za25oIdo
Atsakyti
nereik nei tu anekdotu - turim savu - ziu is vienos temos cia:
QUOTE(Lxxx @ 2013 04 03, 11:55)
o man sureliai skanu  wub.gif   vietoj saldainio ar  pyragelio  rinkciausi glaistyta sureli.  Juk jis is varskes  thumbup.gif  wub.gif
QUOTE(Bxxx1977 @ 2013 04 03, 12:20)

kiekvienam savo mirksiukas.gif ,man geriau bandele tongue.gif

blink.gif blink.gif lotuliukas.gif kuo cukraus privarytas ir sokoladu aplipintas pasityciojimas is varskes yra geresnis uz bandele?
o tas bernelis youtubej butu visai smagus paziureti, jeigu ne tie keiksmazodziai doh.gif doh.gif
vakarienei - kalakutienos mazas kepsniukas - ismustas plaktuku, pabarstytas prieskoniais ir apvoliotas sezamo seklose + daug troskinto sweatheart kopusto, svogunu ir papriku. cool.gif

QUOTE(irmulia @ 2013 04 03, 14:57)
...aš jau saviškiui buriu apie šį maitinimosi metodą- tai jam patrauklu atrodo  thumbup.gif  žodžiu, tuoj tuoj jungsimės ir mes prie jūsų  mirksiukas.gif

gerai, kad klauso. maniskis net klausyt nenori. sedi sian tulike susitriedes, kazkas rimtai netvarkoj, neapsinuodines ne. jam tikrai reiktu susiimt, nes istisai problemos su virskinimu, bet as tik prasizioju, kad gal to ir ano nereik, nevalgyk, tai tuoj pabega... ir toliau savo, ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 03 balandžio 2013 - 20:59