Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 01 23, 21:00)
Aš ėmiau ir padariau filmuką kaip įkelti paveikslėlį į forumą. Jei toks būtų tinkamas, gal dedam į pirmą puslapį?  smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=75Vq_6kRojQ
Būtinai reikia pasirinkti hd kokybę atsidarius filmuką, nes kitaip būna susilieję raidės.  doh.gif

saunuole, na viska taip ir dariau, tik va pas mane copi image location ir nebuvo, del to ir pasimeciau smile.gif
Atsakyti
Man čia labai patinka.. LABAI LABAI LABAI.. kasdien žiūriu ko naujo įdeda:

https://www.facebook...aphy?ref=stream

Ir čia:

https://www.facebook...?ref=ts&fref=ts
Atsakyti
Say-gal duotum nuorodas ir kitoms paskaityti tai, ka tavo mokinukes skaito? 4u.gif

Susipainiojau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 23 sausio 2013 - 21:15
QUOTE(Suprem @ 2013 01 23, 22:10)
Yvette-gal duotum nuorodas ir kitoms paskaityti tai, ka tavo mokinukes skaito? 4u.gif

ne į tą kreipiesi. Mano mokinukės kol kas nieko neskaito.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 23, 21:10)
Say-gal duotum nuorodas ir kitoms paskaityti tai, ka tavo mokinukes skaito? 4u.gif

Susipainiojau blush2.gif

parašyk emailą man į AŽ, atsiųsiu vieną knygą el. formatu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 21:17)

Jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 23, 21:09)
saunuole, na viska taip ir dariau, tik va pas mane copi image location ir nebuvo, del to ir pasimeciau smile.gif

Tai čia tam pirminiam etape norėjai matyti "Copy image location"? biggrin.gif

Įkėliau į flickr filmuką, regis ten iš karto geresnė kokybė, nieko nebereikia spausti, tik žiūrėti. smile.gif
http://www.flickr.co...ream?likes_hd=1
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 21:17)

kokią? gal ir aš noriu

isora mane ignoruoja visiškai. nei į fotosesiją leidžia pažiūrėt, nei į mokines jau jama sad.gif
nu ir nereik. aš va pristosiu prie jūsų visų ir bus gerai biggrin.gif varysiu paeiliui kaip sakant

o šiaip tai aš tikrai labai norėčiau sudalyvaut kokioj FS, kai jūs darysit, jei kam netrukdyčiau, tai mielai pažiūrėčiau ax.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau ką nors paskaityti smile.gif Arba pažiūrinėti... Va, dabar pažiūrėsiu, ką Isora mėgsta...
O čia šiandieninis "Ten"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 22:24)

o šiaip tai aš tikrai labai norėčiau sudalyvaut kokioj FS, kai jūs darysit, jei kam netrukdyčiau, tai mielai pažiūrėčiau  ax.gif

sutariat šeštadienį ar sekmadienį. Vietą, kažkas galit pas save į namus įsileisti, jei erdvūs, nemažai šviesos. Susirenka naujokės ir pasikviečiat pažengusių. Naujokės turėtų ne tik žiūrėti, bet ir sutikti pozuoti, nes kažkam juk reiktų pozuoti.
Suruošiat kavos, pyragėlių, gal vyno, nežinau pagal pažengusių pageidavimus.
Pažengusios parodo kaip ką galima padaryti, tarkim sutariat po porą portretų kiekviena pasiruošti. Pažengusios sėda prie vaišių, naujokės kimba į darbą. Paskui apžiūrit rezultatus ir arba gaunat spyrį į užpakalį ir tuojau pat lekiat perdaryti, gaunat pagyrimą ir einat dar ir dar fotkinti, arba gaunat pagyrim ir prisėdat prie vaišių kartu su pažengusiom.
Va. Planas chuliganas. Pasinaudokit.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 21:28)
sutariat šeštadienį ar sekmadienį. Vietą, kažkas galit pas save į namus įsileisti, jei erdvūs, nemažai šviesos. Susirenka naujokės ir pasikviečiat pažengusių. Naujokės turėtų ne tik žiūrėti, bet ir sutikti pozuoti, nes kažkam juk reiktų pozuoti.
Suruošiat kavos, pyragėlių, gal vyno, nežinau pagal pažengusių pageidavimus.
Pažengusios parodo kaip ką galima padaryti, tarkim sutariat po porą portretų kiekviena pasiruošti. Pažengusios sėda prie vaišių, naujokės kimba į darbą. Paskui apžiūrit rezultatus ir arba gaunat spyrį į užpakalį ir tuojau pat lekiat perdaryti, gaunat pagyrimą ir einat dar ir dar fotkinti, arba gaunat pagyrim ir prisėdat prie vaišių kartu su pažengusiom.
Va. Planas chuliganas. Pasinaudokit.

Planas geras, pas ką Šiauliuose šviesūs namai? bigsmile.gif

Voveraite-man gražu, neturiu prie ko kibti g.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 23, 22:30)
Planas geras, pas ką Šiauliuose šviesūs namai?  bigsmile.gif

einat į flickr SM temą, atidarot tris naujas potemes. Šiauliai, Vilnius, Kaunas. Registruojasi naujokės ir pažengusios. Ir ten viskč susitariat.
Planas chuliganas visada geras.
Atsakyti