QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 20:04)
Žiūrinėju seną tema,
Isora tavo foto matau. Pastebėjau, kad lig ir mada tampa tokios pilkos, ne jb foto, bet man tai nepatinka. Nepatinka medis tiesiai už jos, nepuošia foto.
Dirželis su apykakle pešasi. Ir šiaip, atrodo neapgalvota apranga. Na netinka čia tos trumpos rankovės ir apykaklė.
Bet, turiu pastebėti patobulėjai. Tokie komentarai tai kabinėjimasis, kad neužmigtum ir tolyn eitum. Na ir aišku skonio reikalas. Nes foto tirkai neprasta.
Žinok, net sudrebėjau.. tikrai tikrai nuoširdžiai suvirpėjau..... Žinau, kad medis kliūna, žinau dėl aprangos, et, sakė bus ilga raudona suknelė.. įsivaizdavau ilgą plazdančią, o va... o čia kiek nuklonavau, ant rankogalių buvo tokie dzvambalai..
apykaklė su dirželiu labai pjaunas, net klonuot dirželį mėginau, bet neišeina gražiai.. Dėl JB tokio, tai man patinka, bet čia irgi nesižiūri, tvarkiau vakare ant loptopo ir visai atsidarius stacionariam PC kuris sukalibruotas vaizdas labai netenkino... labai..
Ačiū už komentarus, už visą kritiką, be galo be krašto.. Esu dėkinga, kad pastumdot jog neužmigčiau ir judėčiau tolyn tolyn..
AČIŪ....
O atvirutės grožis..
kaip norėčiau kokios tokios, įsirėminčiau ir šalia Pc ant sienos pasikabinčiau, ten kuri mano fotikėlis su visa palyda guli, kur foto knygos, žurnalai..
mano kampelyje, kuriame praleidžiu tiek daug laiko...