Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 23, 21:06)
O as nebuvau misle, koki atviruka siusti  rolleyes.gif  ?
Labai laukiu  4u.gif

Brum atvirukų mylėtoja bigsmile.gif pc dalyvauja tai matyt nemažai grožio gavusi.
O tavęs PC nemačiau, tad nesunku buvo parinkti
Atsakyti
Nerealus atvirukas su voveryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 20:51)
ką ir kaip reikia daryti supratai. Reik tik kelias klaidas pataisyti.
Apačioje vietos perdaug, o knygos nesutalpinai. Tad būčiau pasirinkusi horizontalų variantą ir problemos nebeliktų.
Kai perdarinėsi, ne tik horizontaliai fotografuok, bet ir knygą nuo indo kiek atskirk, ne tik į priekį labiau pastumk, bet ir į šonus. Nebus per sunkus dešinysis šonas, knyga nors kiek atsvers. Jei perdarysi pataisydama klaidas tikrai užskaitymus gausi.
Lunameja, jei silpnybę atvirukams turi, kodėl tavęs dar nėra postcorssingo temoje  bigsmile.gif

pasistengsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 23, 20:00)
Aš ėmiau ir padariau filmuką kaip įkelti paveikslėlį į forumą. Jei toks būtų tinkamas, gal dedam į pirmą puslapį?  smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=75Vq_6kRojQ
Būtinai reikia pasirinkti hd kokybę atsidarius filmuką, nes kitaip būna susilieję raidės.  doh.gif

thumbup.gif jei perskaitys pirma puslapi ir paziures video, tai tikrai mokes ikelt rolleyes.gif svarbu, kad paskaitytu ta pirma puslapi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 23, 21:09)
Nerealus atvirukas su voveryte wub.gif

nagi ir tu marš į postcrossingo temą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 21:57)
imk taip  bigsmile.gif
Nu faina, šitokių ND dar niekas neparodė

Is taves tokie zodziai labai pagloste mani bigsmile.gif

Einu 4ND daryt rolleyes.gif dar ND is mokytojos gavau, bus smaguuuu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 01 23, 20:13)
  dar ND is mokytojos gavau, bus smaguuuu  bigsmile.gif

o as labai tikiuosi, kad Yvette neuzmirs likusiu be mokytoju ir karts nuo karto naujokelem cia paskelbs kokia uzduoti.. ax.gif kaip kad su linijom buvo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 19:48)
Brum, džiaugiuosi, kad patiko. Man dar mįslė esi, nežinau kokie atvirukai tave žavi.

smile.gif su siuo tikrai pataikei. tai gal ne tokia ir labai misle esu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 20:04)
Žiūrinėju seną tema, Isora tavo foto matau. Pastebėjau, kad lig ir mada tampa tokios pilkos, ne jb foto, bet man tai nepatinka. Nepatinka medis tiesiai už jos, nepuošia foto.
Dirželis su apykakle pešasi. Ir šiaip, atrodo neapgalvota apranga. Na netinka čia tos trumpos rankovės ir apykaklė.
Bet, turiu pastebėti patobulėjai. Tokie komentarai tai kabinėjimasis, kad neužmigtum ir tolyn eitum. Na ir aišku skonio reikalas. Nes foto tirkai neprasta.

Žinok, net sudrebėjau.. tikrai tikrai nuoširdžiai suvirpėjau..... Žinau, kad medis kliūna, žinau dėl aprangos, et, sakė bus ilga raudona suknelė.. įsivaizdavau ilgą plazdančią, o va... o čia kiek nuklonavau, ant rankogalių buvo tokie dzvambalai.. unsure.gif apykaklė su dirželiu labai pjaunas, net klonuot dirželį mėginau, bet neišeina gražiai.. Dėl JB tokio, tai man patinka, bet čia irgi nesižiūri, tvarkiau vakare ant loptopo ir visai atsidarius stacionariam PC kuris sukalibruotas vaizdas labai netenkino... labai..
Ačiū už komentarus, už visą kritiką, be galo be krašto.. Esu dėkinga, kad pastumdot jog neužmigčiau ir judėčiau tolyn tolyn..
AČIŪ.... 4u.gif wub.gif

O atvirutės grožis.. thumbup.gif kaip norėčiau kokios tokios, įsirėminčiau ir šalia Pc ant sienos pasikabinčiau, ten kuri mano fotikėlis su visa palyda guli, kur foto knygos, žurnalai.. wub.gif mano kampelyje, kuriame praleidžiu tiek daug laiko...
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 23, 14:23)
Gražus pavyzdys užkrečia...
Na, ką...mokyoja iš manęs tikrai nekokia, kaip minėjau esu nestabili, turiu savybę apsinuodyti žmonėmis, visiškai nemoku nuosekliai reikšti minčių, esu absoliučiai keista ir bendravimui laiko daug tikrai negalėsiu skirti.
porą mergaičių galiu apsiimti pagloboti, lauksiu CV biggrin.gif

O, man toks cv tinka! Klasej dar vietu yra?

Mane tai siaip peizazai ir kelioniu fotografija domintu. Bo keliauju dafiga, pasiemu fotika, apsidairau, pasimetu ir sakau 'ai, nu kita karta...' Ir keliauju sau ramiai nesukdama galvos. Bo net nezinau nuo kurios puses pradet ir is vis - kas ta kelioniu fotografija ir kuo ji skiriasi nuo gatves fotografijos... Uzveskit paklydusia avi ant kelio... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2013 01 23, 21:46)
Bo net nezinau nuo kurios puses pradet ir is vis - kas ta kelioniu fotografija ir kuo ji skiriasi nuo gatves fotografijos... Uzveskit paklydusia avi ant kelio... blush2.gif

matai, kelionių fotografiją galima dar į kelis punktus skirstyti.

Tarkim skrendu į Japoniją. Jei grįšiu su pastatų, gamtovaizdžių foto vienas dalykas.

Jei grįšiu su nuotraukomis, kuriose įamžinsiu japonų gyvenimą, tarkim kažkokius jų tradicinius užsiėmimus ir t.t. tai jau bus kelionės reportažas, o ne tik paprastos kelionės foto. Ten jau bus gyvenimas...

Gatvės fotografija vėl atskira sritis. Fiksuoji tai, kas vyksta gatvėse. Ką veikia žmonės gatvėje....

čia man paprastos kelionių foto

įvedžiau street photography ir gavau tokius rezultatus

kelionių reportažas, kuriose bus žmonės, gali labai greitai virsti gatvės fotografija.
Tiktų Sayonaros pvz. iš Stambulo rodos.

Tai tiesiog turi pajusti, kas tau labiausiai priimtina ir kokiu keliu nori eiti.

Mane tai žavi gatvės fotografija, bet tiesą sakant gatvėje nustojau fotografuoti. Susimaišė daug kultūrų, skirtingi papročiai, mąstymas. Nesinori problemų dėl foto, kurios kažkas nenorėjo, bet tave pastebėjo kaip fotografavai...

Kelionių reportažai, kuriuose verda gyvenimas, tokie mane irgi veža.
Bet tarkim tik pastatai, tik pliki laukai... tokios kelionių foto nors ir gražiausios, man jos nuobodžios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 sausio 2013 - 21:09
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 19:51)
ką ir kaip reikia daryti supratai. Reik tik kelias klaidas pataisyti.
Apačioje vietos perdaug, o knygos nesutalpinai. Tad būčiau pasirinkusi horizontalų variantą ir problemos nebeliktų.
Kai perdarinėsi, ne tik horizontaliai fotografuok, bet ir knygą nuo indo kiek atskirk, ne tik į priekį labiau pastumk, bet ir į šonus. Nebus per sunkus dešinysis šonas, knyga nors kiek atsvers. Jei perdarysi pataisydama klaidas tikrai užskaitymus gausi.
Lunameja, jei silpnybę atvirukams turi, kodėl tavęs dar nėra postcorssingo temoje  bigsmile.gif

gal ir siam dalykui kazkada pribresiu biggrin.gif
Atsakyti