Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(lunameja @ 2013 01 23, 20:26)
Ar Yvette pati piesi siuos atvirukus?
jei taip, tai jazau, kokia saunuole.talentinga  4u.gif
yra kas už Yvetę nupiešia. Jai tik užsimokėt reikia biggrin.gif
Šiaip labai nereali iliustratorė. Šiandien atėjo naujas užsakymas tai turiu vėl grožio bigsmile.gif

Brum, džiaugiuosi, kad patiko. Man dar mįslė esi, nežinau kokie atvirukai tave žavi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 sausio 2013 - 19:53
turiu silpnybe atvirukams.matyt, nuo vaikystes wub.gif pamenu viena drauge turedavo visa kruva ivairiausiu atviruku,smagu budavo ziurineti.va kokia vaikai tais laikais budavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 23, 20:12)
Įkeliu 2 ND, užskaitom arba išsakom, kas blogai smile.gif

ką ir kaip reikia daryti supratai. Reik tik kelias klaidas pataisyti.
Apačioje vietos perdaug, o knygos nesutalpinai. Tad būčiau pasirinkusi horizontalų variantą ir problemos nebeliktų.
Kai perdarinėsi, ne tik horizontaliai fotografuok, bet ir knygą nuo indo kiek atskirk, ne tik į priekį labiau pastumk, bet ir į šonus. Nebus per sunkus dešinysis šonas, knyga nors kiek atsvers. Jei perdarysi pataisydama klaidas tikrai užskaitymus gausi.

Lunameja, jei silpnybę atvirukams turi, kodėl tavęs dar nėra postcorssingo temoje bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 sausio 2013 - 19:52
Oho kokius atvirukus Yvette siutineja bigsmile.gif

Mergaites, mano paukstukas gavo du taip, norec dar trecio taip arba ne rolleyes.gif

http://www.supermama...?...8898&st=504

507zinute rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoVi: 23 sausio 2013 - 19:56
QUOTE(DoVi @ 2013 01 23, 20:55)

Mergaites, mano paukstukas gavo du taip, norec dar trecio taip arba ne  rolleyes.gif

imk taip bigsmile.gif
Nu faina, šitokių ND dar niekas neparodė
Atsakyti
Ir aš atlekiu Yvettei padėkoti už dovanėlę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
AČIŪ labai labai wub.gif
Atsakyti
Aš ėmiau ir padariau filmuką kaip įkelti paveikslėlį į forumą. Jei toks būtų tinkamas, gal dedam į pirmą puslapį? smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=75Vq_6kRojQ
Būtinai reikia pasirinkti hd kokybę atsidarius filmuką, nes kitaip būna susilieję raidės. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 23 sausio 2013 - 20:03
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 19:57)
imk taip  bigsmile.gif
Nu faina, šitokių ND dar niekas neparodė

man irgi patiko paukstukas smile.gif turejau tokia minti, bet mano zvirbliukai per greit skraide biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrinėju seną tema, Isora tavo foto matau. Pastebėjau, kad lig ir mada tampa tokios pilkos, ne jb foto, bet man tai nepatinka. Nepatinka medis tiesiai už jos, nepuošia foto.
Dirželis su apykakle pešasi. Ir šiaip, atrodo neapgalvota apranga. Na netinka čia tos trumpos rankovės ir apykaklė.
Bet, turiu pastebėti patobulėjai. Tokie komentarai tai kabinėjimasis, kad neužmigtum ir tolyn eitum. Na ir aišku skonio reikalas. Nes foto tirkai neprasta.
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2013 01 23, 21:00)
Aš ėmiau ir padariau filmuką kaip įkelti paveikslėlį į forumą. Jei toks būtų tinkamas, gal dedam į pirmą puslapį?  smile.gif

bigsmile.gif jėga, šaunuolė. Labai liuks video. Reik kokios naujokės, kuri dar nemoka įkelti, kad pažiūrėtų ir pabandytų bigsmile.gif Tikrai galima įkelti į pirmą psl.
Papildyta:
Ich, matau tavo koliažą.
Žinok jungčiau tris foto į vieną pasakojimą. Pradžioje pirmoji po antklode mergina, paskui vyriškis ir tada jau mergina su buteliu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 sausio 2013 - 20:05
QUOTE(Ka @ 2013 01 23, 18:00)
Aš ėmiau ir padariau filmuką kaip įkelti paveikslėlį į forumą. Jei toks būtų tinkamas, gal dedam į pirmą puslapį?  smile.gif

thumbup.gif ot sunuole nu dabar jau klausimu tikrai negali kylti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 20:48)
Brum, džiaugiuosi, kad patiko. Man dar mįslė esi, nežinau kokie atvirukai tave žavi.

O as nebuvau misle, koki atviruka siusti rolleyes.gif ?
Labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 20:04)
bigsmile.gif  jėga, šaunuolė. Labai liuks video. Reik kokios naujokės, kuri dar nemoka įkelti, kad pažiūrėtų ir pabandytų  bigsmile.gif  Tikrai galima įkelti į pirmą psl.

Man nepatiko, kad youtube taip suvalgė kokybę ir prastai rodo jei nepasirenkama hd kokybė. doh.gif Bandysiu dar į flickr mesti kai leis. Gal ten geriau bus. Arba gal kas žino ką, kaip ir kur reikia padaryti youtube, kad rodytų iš karto atidarius hd? ax.gif
Atsakyti