Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 19:30)
lotuliukas.gif  tavo žinok atspausdintos  lotuliukas.gif

aj tai šiaip pažadu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 19:22)
Klausykit, pamotyvuokit mane kas nors  lotuliukas.gif  Pažadėkit atsiųsti atviruką, jei užsisakysiu popieriaus ir juostų  lotuliukas.gif  Turiu visoms merginoms foto atspausdinus, apart dviejų. Nes baigėsi popierius. Ir nuo Gruodžio mėn. nesugebu užsisakyti. Nu žiauru

Aš ir taip va ką tik užrašiau bigsmile.gif
Atsakyti
Buvo man burbuluose sedeti doh.gif Gal liko vietos pas griezta mokytoja portretu pasimokyti 4u.gif Priimkit kaaaaa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 23, 18:49)
Buvo man burbuluose sedeti doh.gif Gal liko vietos pas griezta mokytoja portretu pasimokyti 4u.gif Priimkit kaaaaa 4u.gif

A tai tu su manim nenori draugauti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 23, 18:53)
A tai tu su manim nenori draugauti?  unsure.gif

Zinoma noriu, bet noriu ir ND, ir paspardymu ir pamokymu blush2.gif Laukiu kvietimo labiausiai 4u.gif

Ar penktadieni tinkames ar keliam kitai savaitei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2013 01 23, 19:42)
Aš ir taip va ką tik užrašiau  bigsmile.gif

kadangi tavo Turto foto trūksta tai jau kaip ir nebegaliu neužsakyti bigsmile.gif einu su E. tartis
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 23, 18:58)
Zinoma noriu, bet noriu ir ND, ir paspardymu ir pamokymu blush2.gif Laukiu kvietimo labiausiai 4u.gif

Ar penktadieni tinkames ar keliam kitai savaitei? smile.gif

Nu, va, o aš norėjau švelniai, nesiverčiant per galvą mokyti. biggrin.gif Kaip tik organizuoju fotografavimąsi. Gal šį savaitgalį pavyktų. smile.gif
Man būtų geriau eiti į tą parodą po savaitgalio arba kitą, jei dar kabės. Penktadienį į kiną keliauti suplanavusi su namiškiu. smile.gif
Atsakyti
Įkeliu 2 ND, užskaitom arba išsakom, kas blogai smile.gif

1/100 F3.5
user posted image

1/40 F11
user posted image

1/20 F22
user posted image
Atsakyti
aciu Yvettei uz grazuji atviruka smile.gif man labai patiko. ypac del to voveruko. dziaugiuos, kad sudalyvavau konkurse biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ar Yvette pati piesi siuos atvirukus?
jei taip, tai jazau, kokia saunuole.talentinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 23, 19:07)
Nu, va, o aš norėjau švelniai, nesiverčiant per galvą mokyti. biggrin.gif Kaip tik organizuoju fotografavimąsi. Gal šį savaitgalį pavyktų.  smile.gif
Man būtų geriau eiti į tą parodą po savaitgalio arba kitą, jei dar kabės. Penktadienį į kiną keliauti suplanavusi su namiškiu.  smile.gif

biggrin.gif Lauksiu žinių bigsmile.gif

OK, tai planuojamės kitą savaitę, bus ten iki vasario berods ax.gif

Atvirukas koks bigsmile.gif
Atsakyti
wub.gif wau yvette tu saunuole kokia grazi ir miela dovanele wub.gif baltas pavydas net uzime blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 23 sausio 2013 - 19:32