Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 26, 16:49)
yra kas ir iš vilniaus važiuos tai manau nekliūtis kai nori smile.gif

o tai mokami apmokymai? ir kas važiuoja?
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2013 01 26, 16:53)
Laukiau, kad tu atsilepsi. Kai gavau foto, taip ir pagalvojau, kad tavo smile.gif TIk siandien staiga atejo mintis, nu niekaip negalejau sumastyti  biggrin.gif

Aš šiandien jau pati pradėjau galvoti, kad gal sunkoką nuotrauką sugalvojau ir padariau. blush2.gif
Idėja man patiko. Tik kaip vienintelė minėjo, norisi viso veidrodžio. Ir dar arba daugiau nosies arba, kad jos nesimatytų. smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 01 26, 12:32)
n-tasis kartas atlikti 1 ND

Man objektai nepatiko 4u.gif

QUOTE(Giniatte @ 2013 01 26, 17:01)
Sveikos  thumbup.gif , jau ilgokai skaitau, nutariau ir pati išbandyti savo jėgas  smile.gif

Labai tamsu unsure.gif

QUOTE(laim_inga @ 2013 01 26, 17:50)
na kartoju 1 namų darbą  ax.gif

o cia dar tamsiau unsure.gif

Man nei vienas objektas nepatiko, negraziai, neskaniai pateikta, fonas nelygus krenta i akis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 01 26, 16:30)
Hmmmm, po mano ND dar du įdėti, ten iš karto komentarai, o mano nei vieno...
Sakykit, kas negerai, noriu išmokt, o niekas nieko nepaaiškina...  unsure.gif

objektas nea schmoll.gif
perdaryt reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 01 26, 16:13)

Koliažų žaidimui:
... + Rittule

Spėju, kad pirmoji foto Isoros arba Zirzės  ax.gif
Dar norėčiau tradiciškai pabėdavoti, kad išsigandau gavusi, bet matyt neverta, +- visoms tokie pirminiai jausmai kyla.. smile.gif Lauksiu kritikos.

Mano pirma. Ir buvo kvadratas tongue.gif
Atsakyti
Laba, privargau su koliazu, minciu turejau nemazai, bet matyt man dar truksta labai daug...koliazu nesu patenkinta...bet laikas spaudzia, o ryt laiko neturesiu...
Bus malkelių, bus ir ugnelė, bus ugnelė, bus ir dūmeliai:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 26, 17:42)
Rittuleskaniai atrodo mirksiukas.gif , betė dėl nukristos lėkstės abejoju ar

aha, ir man po klaustuku, turiu kitą nenukirstą:
Flickr
alia pasirodė, kad jos labiau kiekviena sau, kaip galvojat?

QUOTE(Miss K @ 2013 01 26, 18:00)
Mano pirma. Ir buvo kvadratas  tongue.gif

neatspėjau, o dėl formato tada nežinau, buvo apibrėžta, kad būtų vertikali foto g.gif galiu bandyt lipdyt kvadratą su vertikale, bet ar žiūrėsis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2013 01 26, 17:12)
Laba, privargau su koliazu, minciu turejau nemazai, bet matyt man dar truksta labai daug...koliazu nesu patenkinta...bet laikas spaudzia, o ryt laiko neturesiu...
Bus malkelių, bus ir ugnelė, bus ugnelė, bus ir dūmeliai:)

man nelabai dera šios dvi ax.gif

o mano ND nieks daugiau nematot? norėtųsi žinoti, ar blogai, ar visgi nematėt? nes ignoras blogiau už "blogai"
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 26, 17:57)
Aš šiandien jau pati pradėjau galvoti, kad gal sunkoką nuotrauką sugalvojau ir padariau.  blush2.gif
Idėja man patiko. Tik kaip vienintelė minėjo, norisi viso veidrodžio. Ir dar arba daugiau nosies arba, kad jos nesimatytų.  smile.gif  ax.gif

Del nuotraukos, tai jo, naktimis nemiegojau, kiekviena diena ziuredavau i ja ir bandziau kazka sugalvoti, bet visai faina, kad tokia papuole, buvo smagu isbandyti savo jegas:) Nors tiesa pasakius jau vakar galvojau rasyt, kad nieko as nesukursiu smile.gif
Del nosies man labai gaila ir svarbiausia, kai fotografavau, bandziau suziureti, kad nesimatytu ir tu variantu kur nesimato turiu, tik ten man ranku padetis nepatinka, tai jau palikau tokia su klaidele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 26, 18:16)
o mano ND nieks daugiau nematot? norėtųsi žinoti, ar blogai, ar visgi nematėt? nes ignoras blogiau už "blogai"

man asmeniškai 'bordakėlis' toks, paskutinėje foto lyg ir fokusas ant šakos, ne ant vaisiaus
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti