Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(krispuka @ 2013 01 23, 18:24)
zinau zinau mergaites, sakiciau ka daRYT, bet nerandu Copy image location. paspaudziu peles desini klavisa, to uzraso nera, tik copi

jei nėra, spausk Properties ir kopijuoks URL adresą 4u.gif
Nd užskaitau

Labai sunku sekti taip greit bėgančias temas, tai trumpai:
Gotte, labai patiko tavo pasisakymas dėl juostinės fotografijos, tikiu, kad persilauši 4u.gif
O la la la, patiko tavo 'prisiminimai', tiek kompoziciškai, tiek spalviškai, gražiai išnaudota spalva
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 01 23, 18:32)
jei nėra, spausk Properties ir kopijuoks URL adresą  4u.gif
Nd užskaitau

Labai sunku sekti taip greit bėgančias temas, tai trumpai:
Gotte, labai patiko tavo  pasisakymas dėl juostinės fotografijos, tikiu, kad persilauši  4u.gif
O la la la, patiko tavo 'prisiminimai', tiek kompoziciškai, tiek spalviškai, gražiai išnaudota spalva

aciu, kita diena ruosiuos 2 ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 23, 16:48)
nu atrodo sumazinau

1ND

Ale jau kai sumažinai, tai....
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar jau didesnių norisi, bet ne tokių, kaip buvai įkėlusi 4u.gif
Atsakyti
Radau ir as silta vietele po sparneliu, aciu Erika 4u.gif Sedziu apsipatenkinus visa rolleyes.gif
Atsakyti
Rekomenduoju

Filmas
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 23, 18:34)
Ale jau kai sumažinai, tai....
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dabar jau didesnių norisi, bet ne tokių, kaip buvai įkėlusi  4u.gif

ax.gif
Atsakyti
nu moteros doh.gif kalbėjimo tempai
kadangi visa gyvenima ko nors mokinamės tai aš irgi mielai pasimokinčiau pas visas po truputi, pas vieną vienų dalykų pas kitų kitų biggrin.gif visos išgraibstytos, bet aš kada nors šiaip kreipsiuos gal nepraspirs biggrin.gif
Aš irgi viena mokine turiu, bet kokia iš manęs mokytoja tai klausimas, aš dar nelabai supratau esmės ka mokytojas turi dart biggrin.gif?
Atsakyti
Jurzole, aciu, tarp vaikams pusryciu gaaminimo ir pietu supakavimo, kiek apziurejau patinka tavo kelioniu foto, liuks. Kai turesiu laiko daugiau paziureinesiu...."pasifrendinau" tave flickr'e biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, pamotyvuokit mane kas nors lotuliukas.gif Pažadėkit atsiųsti atviruką, jei užsisakysiu popieriaus ir juostų lotuliukas.gif Turiu visoms merginoms foto atspausdinus, apart dviejų. Nes baigėsi popierius. Ir nuo Gruodžio mėn. nesugebu užsisakyti. Nu žiauru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 sausio 2013 - 18:23
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 18:22)
Klausykit, pamotyvuokit mane kas nors  lotuliukas.gif  Pažadėkit atsiųsti atviruką, jei užsisakysiu popieriaus ir juostų  lotuliukas.gif  Turiu visoms merginoms foto atspausdinus, apart dviejų. Nes baigėsi popierius. Ir nuo Gruodžio mėn. nesugebu užsisakyti. Nu žiauru

atsiųsiu, jei nusipirksi juostų ir popieriaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 23, 17:25)

Kike - labas, malonu matyt  4u.gif

Sveika 4u.gif
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 19:22)
Klausykit, pamotyvuokit mane kas nors  lotuliukas.gif  Pažadėkit atsiųsti atviruką, jei užsisakysiu popieriaus ir juostų  lotuliukas.gif  Turiu visoms merginoms foto atspausdinus, apart dviejų. Nes baigėsi popierius. Ir nuo Gruodžio mėn. nesugebu užsisakyti. Nu žiauru

Pažadu atsiųsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2013 01 23, 19:29)
Sveika  4u.gif
Pažadu atsiųsti smile.gif

lotuliukas.gif tavo žinok atspausdintos lotuliukas.gif
Atsakyti