Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

user posted image

Linijos smile.gif
Atsakyti
viktorija09 ačiū ačiū wub.gif.

Gal dar kas pakomentuos iš senbūviu? blush2.gif
Atsakyti
o aš? o mano ND?
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 01 26, 16:01)
Sveikos  thumbup.gif , jau ilgokai skaitau, nutariau ir pati išbandyti savo jėgas  smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Užskaitau, nors tos paprikos ore pakabintos ax.gif
Atsakyti
R.i.R., fainos spalvos taviškiam koliaže, bet nuotraukyčių perdaug, atrink kelias stipriausias (max 4, mano galva) ir sulipdyk iš naujo, bus puiku! mirksiukas.gif

isoros, koliažui jau daug kas išsakė pastebėjimus ir siūlymus, tai nebesikartosiu smile.gif šiek tiek per tiesmukai pavaizduota mergaitės svajonė, mintis gera, Tu gali padaryt įtikinamiau mirksiukas.gif

Veronikos koliaže abi foto patinka: ir spalviškai gražiai dera, ir emocija įtikinamai perteikta smile.gif

Rittulės koliaže patiko atsiradus gyvybė: natiurmortas tapo nebe toks išdidžiai rimtas smile.gif
Atsakyti
veronika, man koliažas patinka, mintim, bet norėtųs, kad antroj tos šviesos tiek daug nebūtų. bet šiaip faina

ritules makaronai irgi fainai
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2013 01 26, 16:30)

Linijos  smile.gif

fainai, o pas mus saulės nerasta, tai nesigavo sad.gif aš ir panašią mintį turėjau
Atsakyti
Veronika patinka tavo mintis, šiek tiek erzina rėmelis veidžodžio gal vertėjo veidrodžio rėma per visą kadrą įtalpint, bet čia tik pamastymai mirksiukas.gif
Rittuleskaniai atrodo mirksiukas.gif , betė dėl nukristos lėkstės abejoju ar geriausia taip kadruoti

Giniatteaš neužskaityčiau, nes tamsu, buvom priekabios ankščiau tai norėtusi nenuleist kartelės

P.S gal yra kas nori pirmadienį (28d. kaunas) nuo 10val iki 18 val. pramokt photoshopo? Atsilaisvino viena vieta, vis tos ligos jei ką domina man i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2013 01 26, 16:11)
Pristatau koliaza, buvo ziauriai sunku. Mano pirma nuotrauka.
http://farm9.staticf...cc2b915f4_z.jpg

Hehe.. biggrin.gif Antra mano. Hmm.. įdomiai sugalvojai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 26, 16:42)
P.S gal yra kas nori pirmadienį (28d. kaunas) nuo 10val iki  18 val. pramokt photoshopo? Atsilaisvino viena vieta, vis tos ligos jei ką domina man i az ax.gif

ir kodėl ne vilniuj? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 26, 16:45)
ir kodėl ne vilniuj? doh.gif

yra kas ir iš vilniaus važiuos tai manau nekliūtis kai nori smile.gif
Atsakyti
na kartoju 1 namų darbą ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Jei per daug pamažinau, galit pasižiūrėti dar čia:
http://www.flickr.co...in/photostream/
rolleyes.gif
Šiandienos juodas šokoladas ne vien malonumas, bet ir foto abjektas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laim_inga: 26 sausio 2013 - 16:53
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 26, 17:42)
Veronika patinka tavo mintis, šiek tiek erzina rėmelis veidžodžio gal vertėjo veidrodžio rėma per visą kadrą įtalpint, bet čia tik pamastymai mirksiukas.gif

Apie toki varianta nebuvau pagalvojusi, gal ir vertejo pabandyti per visa kadra talpint.
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2013 01 26, 17:44)
Hehe.. biggrin.gif Antra mano. Hmm.. įdomiai sugalvojai.  smile.gif

Laukiau, kad tu atsilepsi. Kai gavau foto, taip ir pagalvojau, kad tavo smile.gif
Grazi labai nuotrauka, tik buvo labai sudetinga sumastyti ka daryt smile.gif Tik siandien staiga atejo mintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika~: 26 sausio 2013 - 16:55