Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ich @ 2013 01 26, 10:16)
Vakar visas nuorodas analizavau gatves fotografijos, kaip idomu buvo, noriu bent kelias idomias nuotraukas padaryti kelionej rolleyes.gif

Kur keliausi? Ateisi pas mus i grupe su nuotraukom? mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 26, 11:13)
girdž, bet negaliu reaguot smile.gif mano vaikas šiandien pirmą diržą laikys smile.gif

Sekmes 4u.gif Mano sunenas irgi dirzuojasi, o as vis eiles tvarka pamirstu tu dirzu, vis jis man turi is naujo aiskinti, kokio dabar sekancio tures siekti, anakart jau sake "visai tu, teta, nieko nesupranti" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Foggy @ 2013 01 26, 11:26)
Turiu kompiuteryje dvi paprastas, visai pradedantiesiems angliskas knygutes apie gatves fotografija, jei kam reikia, rasykit, galiu atsiusti  4u.gif

Parasyk autorius ir pavadinimus 4u.gif
Atsakyti
n-tasis kartas atlikti 1 ND
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 26, 02:25)

Gražu, tik per daug foto vienoj kruvoj 4u.gif Kas per objektyvas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 26 sausio 2013 - 11:35
QUOTE(sayonara @ 2013 01 26, 12:13)
girdž, bet negaliu reaguot smile.gif mano vaikas šiandien pirmą diržą laikys smile.gif

Sekmes bigsmile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 26, 12:30)
Kur keliausi? Ateisi pas mus i grupe su nuotraukom?  mirksiukas.gif

i Katanija ir aplink truputi bandysim smile.gif jei ka nors idomaus turesiu, tada butinai mirksiukas.gif pirma karta bandysiu tam tikslui fotografuot, tai daug nesitikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 26, 03:30)
Parasyk autorius ir pavadinimus  4u.gif

James Maher "The Essentials of Street Photography. 21st century guide to photographically capturing the streets".

James Maher. Street Photography Coversations
With:
Matt Weber
Blake Andrews
Mike Peters
Richard Bram
Jay Maisel
Dave Beckerman
Atsakyti
Dziugu matyti,kad RiR paieskojai sviesos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 26, 11:37)
i Katanija ir aplink truputi bandysim smile.gif

O, Sicilija... wub.gif Barstai man druska ant zaizdu biggrin.gif Labai norejau si pavasari ten, bet teko keisti planus rolleyes.gif Na nieko, uztai dar labiau lauksiu tavo foto mirksiukas.gif

QUOTE(Foggy @ 2013 01 26, 11:39)
James Maher "The Essentials of Street Photography. 21st century guide to photographically capturing the streets".

James Maher. Street Photography Coversations

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 26, 12:57)
O, Sicilija... wub.gif Barstai man druska ant zaizdu biggrin.gif Labai norejau si pavasari ten, bet teko keisti planus  rolleyes.gif  Na nieko, uztai dar labiau lauksiu tavo foto  mirksiukas.gif

nesitikek nieko geriau, skrendam su vaikais ir as dar pilvota biggrin.gif orai neaisku kokie bus, nes vis delto dar ziema bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 26, 00:25)

Paskutinės dvi kerinčios! wub.gif Norėtųsi pamatyti atskirai jas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 26, 00:34)
Ai, niu ir mergaitę šnd šaldžiau  ax.gif

Su šita mergaite Evelina tariausi, bet ačiū, kad išbandei, pasižiūrėjau biggrin.gif

O šiaip žiauriai šalta, mes šiandien sumąstėm, kad norim šeima nusifotkint, tai uf. Bijau žiemos siaubingai...

Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 26, 13:17)
nesitikek nieko geriau, skrendam su vaikais ir as dar pilvota biggrin.gif orai neaisku kokie bus, nes vis delto dar ziema bus biggrin.gif

Mes irgi skrisim po dvieju savaiciu. Savaitgaliui. I centrine italija. Katanijon noreciau.
Atsakyti
Buvau miškely, ale su mano chebra neprifotografuosiu. atrodo pabėgiot išėjo. "greičiau, nuuu, einam gi, einam..." doh.gif reiks eit vienai kada

2ND
F1.8
user posted image

F5.6
user posted image

F20
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 sausio 2013 - 15:20