Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(laim_inga @ 2013 01 26, 01:42)
Sveikos  smile.gif
Aš tik šiandien čia užsiregistravusi, tad nepykit, jei bus kas netaip  ax.gif smile.gif)
Jau bandžiau pirmaja pamokėle

Laukiu jūsų komentarų...
Tiesa, kaip suprantu čia labiau skirta fotografuojantiems veidrodukais, o kadangi aš dar tokio neturiu fotografavau su FOCUS MODE > MF  nustatymais mirksiukas.gif
kaip foto stilius kažką primena, kas jau bandė kelti pirmą ND smile.gif

Na vienu ar kitu būdu neužskaitau. Nematau skirtumo tarp antros ir trečios. Šiaip pati ar pats sau koją pasikišai. Sukarpei šitaip, sumažinai ir nesimato skirtumo. Tad bėk perdaryti.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 26, 00:25)
Mano žadėtoji miško pasaka

labai gražu, man ypač paskutinės 4 wub.gif
Papildyta:
isora, dėl tavo koliažo nežinau, ką pasakyt. nemoku gal išsireikšt. žiūriu žiūriu, na ne to man kažkas. ta didelė šuns galva, tiksliau jos dalis biggrin.gif kažkaip nelabai man žiūris prie tos mergaitės. norėčiau kažko kito. aga, lengva sakyt, reiktų pačiai sugalvot, būtų ragai biggrin.gif bet spalviškai gal ir tinka, bet tik todėl, kad abi juoda balta smile.gif
aš dar šiandien galvoju bandyt išlįst į kokį miškelį, gal pilaitės (a girdž say? biggrin.gif ), kad arčiau. reik gi ir linijas dar kur surast, o tai taip vis man jos niekur akiratin nepapuola
Atsakyti
Isora, antrojoj foto per didele suniuko galva, ir netinka pirmajai foto schmoll.gif 4u.gif Tavo antroji, kaip supratau?gal paskubejai, ir nuejai greiciausiu keliu. pastangu mazai ideta.tikiuosi neisizeisi 4u.gif

RIR, idomus bandymai su misko koliazais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 26 sausio 2013 - 09:37
QUOTE(laim_inga @ 2013 01 26, 01:42)
Sveikos  smile.gif
Aš tik šiandien čia užsiregistravusi, tad nepykit, jei bus kas netaip  ax.gif smile.gif)
Jau bandžiau pirmaja pamokėle

Mars is naujo daryt 1 nd smile.gif Objektai netinkami visu pirma, tarp 2 ir 3 foto praktiskai skirtumo ner schmoll.gif , mane blasko tos uzuolaidos ar kas ten fone bei lapu susikirtimo linija, ir noretusi sviesiau ciut.
Sveika prisijungus, jei nepabegsi, lauksim namu darbo pakartojimo biggrin.gif

Labas rytas mielosios ir mielasis biggrin.gif
R.I.R. nu klausyk laaabai grazu ta misko pasaka thumbup.gif man irgi paskutines dvi pacios fainiausios spalviniu atzvilgiu, nu ir siaip griozisss. Pavydziu helioso nu blush2.gif
Mergaite jau kitur aptarem, tai nebekomentuosiu biggrin.gif ax.gif

Vakar flickr uztikau robobebro auto lotuliukas.gif ale norec visai tokio meistrelio i namus thumbup.gif

Isora man irgi koliazas su sunim nilabai, kazkaip noretusi kitokios suniuko foto, zaismingesnes, kad panasu i svajone butu labiau. Gal bandyk pakartot?

Teka dar liniju nedarei? g.gif Mars daryt biggrin.gif Siandien grazi diena, saulyte sviecia bent jau pajuri. Tik baisiai salta smile.gif Bet ir as turiu priezasti list laukan siandien butinai, reik nd Kikei atlikt, bo nepavyzdinga mokine but nenoriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 26 sausio 2013 - 09:53
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 26, 09:52)
Teka dar liniju nedarei? g.gif Mars daryt biggrin.gif Siandien grazi diena, saulyte sviecia bent jau pajuri. Tik baisiai salta smile.gif Bet ir as turiu priezasti list laukan siandien butinai, reik nd Kikei atlikt, bo nepavyzdinga mokine but nenoriu smile.gif

dariau taigis nuuu biggrin.gif pačią pirmą dieną berods. ale gi netiko, tipo dėl per paprastos biggrin.gif tai sakau bandysiu kartot, jei ką geresnio rasiu
Atsakyti
isora man koliažui tavo nuotrauka irgi per sunki, man jos nelabai dera

R.i.R. miško pasaka žavinga, šviesa.. ir paskutines mergaites įdėtos nuotraukos patinka šviesos paieškomis, matau mokytoja reikiama linkme veda:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
RIR, saunuole, man patiko ir mergaite, ir pasaka bigsmile.gif

Pas mus siandien zadejo saule, bet kol kas dar nesimato unsure.gif norejau su sviena namie pazaist verysad.gif

Vakar visas nuorodas analizavau gatves fotografijos, kaip idomu buvo, noriu bent kelias idomias nuotraukas padaryti kelionej rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už išsakytą kritiką.. 4u.gif

Pamėginsiu gal tada dar kažką..tik ne su šuniu..nes ji tokia pms'inė ir neišlauši čyzo db iš jos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 26, 09:31)

isora, dėl tavo koliažo nežinau, ką pasakyt. nemoku gal išsireikšt. žiūriu žiūriu, na ne to man kažkas. ta didelė šuns galva, tiksliau jos dalis biggrin.gif kažkaip nelabai man žiūris prie tos mergaitės. norėčiau kažko kito. aga, lengva sakyt, reiktų pačiai sugalvot, būtų ragai biggrin.gif bet spalviškai gal ir tinka, bet tik todėl, kad abi juoda balta smile.gif
aš dar šiandien galvoju bandyt išlįst į kokį miškelį, gal pilaitės (a girdž say? biggrin.gif ), kad arčiau. reik gi ir linijas dar kur surast, o tai taip vis man jos niekur akiratin nepapuola

girdž, bet negaliu reaguot smile.gif mano vaikas šiandien pirmą diržą laikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 26, 11:13)
girdž, bet negaliu reaguot smile.gif mano vaikas šiandien pirmą diržą laikys smile.gif

o varge, kol supratau, kas do diržas biggrin.gif na tai sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 25, 19:37)
Ateinu ir aš su koliažu savo, buvo sunku labai labai ištikro... Spalvos vis pjovėsi ir minties nesuradau, masčiau ilgai, bet suamsčiau ir man visai patiko.....

Ideja patinka, bet pritarsiu sakiusioms, kad tavo foto per sunki ir per daug dominuoja koliaza. Pabandyk kitaip 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2013 01 25, 23:31)
o man patiko Elinor Carucci darbai...įdomūs, sukėlė emocijų...ypač closer serija...tokia veu...bet susižiūrėjo...

Del sito punkto niekaip nepasigincysi smile.gif drinks_cheers.gif "Closer" vakar kazkaip nepamaciau, tik siryt perziurejau - tikrai, susiziurejo, kaip tu sakai.

say, prisipazistu - siandien neber tokios atmetimo reakcijos, kaip vakar doh.gif biggrin.gif Nors kodel reiketu publikuoti vaiku snargletas nosis ir kitas panasaus tipo kasdienybes akimirkas, man tebelieka nesuprantama. Bet siaip is tiesu idomi, kitokio matymo autore. Ir, kas be ko, idomu buvo pasitikrinti savo reakcija ir tolerancijos ribas smile.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 26, 00:25)
Mano žadėtoji miško pasaka

Graziai sviesa zaidzia kadruose bigsmile.gif Heliosas? Tik pagalvojau ziuredama, kad gal reikejo koliaza komponuoti pagal principa "less is more", su maziau foto ispudis butu stipresnis g.gif

Prisiminiau ta proga, kad gi ir as Heliosa turiu... tik gaila, siandien saules ner, o rytoj ziema pas mus jau baigsis - nepavyks sikart ziemos pasakos idejos pasiskolinti sikart, kad ir kaip noretusi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, labai ilgai skaitau tyliai, bet noriu vel islysti i viesuma. Esu dariusi namu darbus, bet jei manot, kad reikia daryti, galiu padaryti ax.gif

Paskutiniu metu taip idomu pasidare sitoje temoje, tai nusprendziau, kad ir as vel noriu aktyviai mokytis fotografuoti. Tik man su laiku visai ne kas.. bet turbut daugeliui cia taip rolleyes.gif

Apie gatves ir kelioniu fotografija kalbejot, man tai labai idomu, gana daznai isvaziuojam i keliones, bet kad vaikus tenka daugiau nesioti, nei fotoaparata kelioniu metu... Parsivezu galybe nuotrauku, bet tokios tik seimos prisiminimams...

Turiu kompiuteryje dvi paprastas, visai pradedantiesiems angliskas knygutes apie gatves fotografija, jei kam reikia, rasykit, galiu atsiusti 4u.gif

Atsakyti