Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

RIR , nu kai žūri atrodo nesunku, bet gavus sugalvot kažką man buvo tikrai sunku, matyt visai aš be vaizduotės.. biggrin.gif

Vuniščia , ačiū už išsamų komentarą, aš spec norėjau tokių akių, tiksliau akies, tarsi svajojanti mergaitė apie augintinį ir šuo, laukiantis didelėm akim savo naujų namų... Ir pas mergytę užmerktos akutės, o čia bac didelė akis, atperka visas akis.. biggrin.gif spalvas tikrai sunkiai derinau aš čia, mintį irgi raizgiau, gaila, kad ne pilnai išpildžiau... doh.gif
Dėl banto, tai pritariu, reikėjo išvis išrišt jai.. nuleist ant akių ir būtu... ROCK.. biggrin.gif
Aj, dėl jos tokio bejausmio snukučio, tai, matyt hormonai.. irnesakyk.gif kažkokia kvailoka palikus, maž klimaksas.. biggrin.gif
Atsakyti
Nerandu Arfės flikre, help smile.gif
Atsakyti
o man patiko Elinor Carucci darbai...įdomūs, sukėlė emocijų...ypač closer serija...tokia veu...bet susižiūrėjo...
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 01 25, 15:01)
va, va ir aš siunčiu Viktorijai09 10 bučinių tą proga biggrin.gif

wub.gif 4u.gif friends.gif
Atsakyti
Mano žadėtoji miško pasaka
user posted image
Atsakyti
R.i.R., tikra ziemos misko pasaka wub.gif
Atsakyti
Ai, niu ir mergaitę šnd šaldžiau ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 26 sausio 2013 - 00:55
Sveikos smile.gif
Aš tik šiandien čia užsiregistravusi, tad nepykit, jei bus kas netaip ax.gif smile.gif)
Jau bandžiau pirmaja pamokėle
user posted image
Laukiu jūsų komentarų...
Tiesa, kaip suprantu čia labiau skirta fotografuojantiems veidrodukais, o kadangi aš dar tokio neturiu fotografavau su FOCUS MODE > MF nustatymais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laim_inga @ 2013 01 26, 01:42)

pirmam puslapy parašyta ko prašome nefotografuoti. Būk gerute, perskaityk ir padaryk iš naujo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 26, 01:31)
R.i.R., tikra ziemos misko pasaka wub.gif

Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 26, 00:25)
Mano žadėtoji miško pasaka

oho, smagiai susižiūrėjo, tikrai gražu ax.gif paskutinės dvi man labiausiai wub.gif
Atsakyti
Aš paskutines dvi dėčiau į atskirą koliažą smile.gif Gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 25, 22:54)

Ai bet dar pasitikrinsiu rytoj ryte, ar nuomone nepasikeite, kaip su tuo graiku  smile.gif

lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti