Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2013 01 25, 23:32)

Ką reiškia maišei apšvietimą? Atseit natūr ir dirbtinį? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 25, 22:32)
Pirma Pandrės foto, koliažas liiuks smile.gif

Dėkui.. Gera girdėt.. Man jis irgi pačiai patinka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 25, 23:33)
Daug...  tongue.gif  pas mane atskirai spintoj sukrauta virš 40 tašių..  biggrin.gif  tai va ir čia keičiu..  tongue.gif

Apie koliažą geriau ne apie terbas ir laikrodžius. biggrin.gif

Lažinuosi iš ko nori, kad čia ne tavo tašė tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 25, 22:37)
Lažinuosi iš ko nori, kad čia ne tavo tašė  tongue.gif  lotuliukas.gif

Nea, ne mano.. nereik nė lažintis.. aš ir nesakau kad mano... biggrin.gif kaip ir pas daugeli avataruose ne patys. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 25, 23:33)
Ką reiškia maišei apšvietimą? Atseit natūr ir dirbtinį?  rolleyes.gif

jo, uz tai ranku spalvos skirias. Kaip pati Alina sake - blogai.
ne tai kad blogai maisyti, bet cia blogai sumaisytas, beprasmiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 25 sausio 2013 - 22:41
QUOTE(robobebras @ 2013 01 25, 22:32)
nu gali paziet flickr. as ten toks pats kaip ir cia smile.gif

Jei kalbi apie du koliažus, tai jau mačiau. Jei yra dar, nepastebėjau.
Atsakyti
oi, nu fainas tavo koliazas, Isora smile.gif bet nebuvo labai sunku, tikriausiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 25, 23:40)
jo, uz tai ranku spalvos skirias. Kaip pati Alina sake - blogai.
ne tai kad blogai maisyti, bet cia blogai sumaisytas, beprasmiskai.

O kaži, kada nors gaunasi gerai sumaišyti biggrin.gif kokiu nors variantų turi? Kur tau patiktų toks sumaišymas pvz.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 10:26)
http://www.elinorcarucci.com/

noriu parekomentuoti toms, kas ieško savitumo. personal work skyrelį pavartykit. ypač dalias Crisis, Comfort, Pain ir Recent smile.gif Gyvos nuotraukos.

g.gif Nezinau, ar mano nuotaika sivakar ne tokia, ar neuzaugusi as dar, bet man kai kurios foto sukele visiska atmetimo reakcija rolleyes.gif Grynai asmeniskai, subjektyviai - man negrazu, neskanu, nepriimtina. Nors savitumo trukumu tai jau autores niekaip neapkaltinsi... ax.gif

Tiesa, "Pain" dalis kitaip susiziurejo. Stipru.

Ai bet dar pasitikrinsiu rytoj ryte, ar nuomone nepasikeite, kaip su tuo graiku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 25 sausio 2013 - 22:56
QUOTE(isora @ 2013 01 25, 19:37)
Ateinu ir aš su koliažu savo, buvo sunku labai labai ištikro... Spalvos vis pjovėsi ir minties nesuradau, masčiau ilgai, bet suamsčiau ir man visai patiko.....

Nežinau kieno foto pirma,o antra mano... 4u.gif

I wish...
user posted image

Kadangi visos giria, tai jaučiu pareigą pasisakyti biggrin.gif Ir specialiai cituoju su nuotrauka. Manau, kad antroji nuotrauka per sunki pirmąjai. Pirmojoje toks jausmas, judesys. Norėtųsi šunelio jei ne viso, tai bent erdvės paliktos su juo. O viena šviesi, su jausmu, o kita bac, toks svoris. (Ir kaspinėlis nukirptas) Esmė manau pranyksta, kai jis taip arti, nes arti, tai lyg kaip koks pažįstamas būtų, na, toks juntamas intymumas, kaip čia pavadint, jau savas (net peršasi išvada, kad jis yra fotografuojamas, nes matosi ir atspindys žmogaus), o jei jis būtų visas, juolab kaip nors išdykėliškai kvailiojantis, manau būtų įtaigiau. Kitas reikalas būtų, jei šunelis būtų su emocija, nes mes dažnai net svajojam ne apie konkrečius dalykus, o apie jų teikiamas mums reikšmes, meilę, džiaugsmą etc. Dabar šunelis žiūri, o jame jokios emocijos nematau.
Du dalykai fain - idėja ir atspalvių suderinamumas smile.gif
Atsakyti
isora man koliazas patiko smile.gif tik va to bantuko norisi viso arba isvis ,kad nesimatytu.

as nuosirdziai nespeju su jusu tempais ax.gif bet dziugu,kad tiek daug nauju pradedanciuju ir informacijos ir skaitiniu ir nuotrauku,as kai is ligu islipsiu leksiu i fiordus ir miskus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 25, 22:48)
O kaži, kada nors gaunasi gerai sumaišyti biggrin.gif kokiu nors variantų turi? Kur tau patiktų toks sumaišymas pvz.

Atsakysiu ir aš, nors klausi ne manęs smile.gif Apšvietimą maišyti gerai, kai yra mintis, kurią papildo toks spendimas "spalviškai"... čia kaip su betkuo...jei nėra minties, tada tuščia ir beprasmiška.
Atsakyti