Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(grafkė. @ 2013 01 25, 18:20)
Kodėl negali užskaitinėti ND?

Nei karto nemačiau jokios nuotraukos tamstos vardu, bais įdomu.

tai kad as niekam neuzskaitineju biggrin.gif as tik siaip papezu.

O nuotrauku bijau det, nes graziu neturiu, o jei idesiu negrazia - nebebusiu toks kietas biggrin.gif
O siaip - kazkokios atostogos nuo fotiko, bet jau pirmi zingsniai padaryti, biski i tema grizau, nzn ar ilgam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2013 01 25, 19:09)
Ateinu su nuotraukos-istorijos pratęsimu smile.gif

http://farm9.staticf...8fba8e99e_z.jpg
"Rožinės mergaitės, rožinės svajonės. Su gimtadieniu!"
Alina + .....

Alina, kas ten su apsvietimu? Maisei apsvietima, ar cia man laptopas spalvas kreivai rodo?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 25, 19:06)
Bet įdomu kodėl pasirinkai skirtingus dydžius. Man tas labiausiai ir kliūna.  Jau ir taip dominuojanti ta merginos foto, tai būdama mažesnė dviračio foto apskritai nematoma tampa.

Aš taip pagalvojau, kad vieną sekundę pasirodo lyg būtų tolumoj dviratis, tarsi gylį tas duoda, lyg abu objektai toje pačioje nuotraukoje būtųsmile.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš su koliažu savo, buvo sunku labai labai ištikro... Spalvos vis pjovėsi ir minties nesuradau, masčiau ilgai, bet suamsčiau ir man visai patiko.....

Nežinau kieno foto pirma,o antra mano... 4u.gif

I wish...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 25 sausio 2013 - 19:37
QUOTE(Yvette @ 2013 01 25, 16:34)
Afre, pažiūrėjau foto. Tau reik mąstyti daugiau ką su rankom daryti. Visose foto užkliuvo rankos. O tokiose foto kas yra svarbu. Šviesa, veido išraiška ir rankos. Su tiesiog žemyn kabančiom rankom galima gražiausią foto sugadinti. Tai vat, sekanti užduotis tau, kur tobulėti.

4u.gif žinok, realiai net neliepiau kaip ir ką daryt, kas kliuvo pasakiau, bet apie rankas visai net nepagalvojau. Labai gera pastaba. Reiks imtis ir pasidomėti dėl to. Ačiū mokytojai 4u.gif smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2013 01 25, 18:28)
Kažkelintoj temoj biggrin.gif kad 26 dieną, berods Afrė rašė, kažkokioj blyninėj [Bebro?] Vilniaus gatvėj.

Aš siūliau, kitam kartui tokioje susitikti ir pagerbti mūsų bebrą biggrin.gif čia šiaip wink.gif

Ačiū visoms, kurios pakomentavo foto flickeryje, ale JŪSŲ tempais nespėju virtualioje erdvėje gyventi ax.gif

Isora, spalviškumas ok. Visai tinka, kad mergaitė svajoja apie mielą padarėlį dovanų smile.gif Nors tada kokio kaspinėlio norėtųsi šunukui biggrin.gif Arba jau laukia tarp turėklų kol į namus įžengs jos mielas, naujasis draugas (-ė).
Man kas sunkiausiai atrodo koliažuose, tai atitaikyti spalviškumą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 25 sausio 2013 - 20:25
blush2.gif Afre kaip tu uzsivadinus flickr.. blush2.gif noreciau ir as paziuret nuotraukas anos dienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 25, 20:13)
blush2.gif Afre kaip tu uzsivadinus flickr..  blush2.gif noreciau ir as paziuret nuotraukas anos dienos  blush2.gif

galiu parodyti, kad turėtumėt ką komentuoti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 09:56)
mano pastarąjį pusmetį skelbti ryto žiūriniai buvo beveik vien tik street photo klasika. senesnėse temoje, jei aš atidarinėjau temas, surastum prie fotografų, kuriuos verta pamatyti. 

man patinkantys:

http://www.dimitrimellos.com/splash sakyčiau, puristas streetistas smile.gif

O, aciu... sitiek info, sitiek ziuriniu bigsmile.gif

Nu geda man, geda... retai kada pasigilinu i tuos ryto ziurinius, nes ryte darbe laiko ner, o vakare pamirstu... bet dabar jau pasitaisysiu, jei dar ziuriniu bus mirksiukas.gif

Visu nuorodu dar neperziurejau atidziau, isskyrus paskutiniaja, to graiko - puristo. Pirma reakcija buvo visiskas nesupratimas, i ka cia ziureti ir kuo geretis ar sekti - visos jo nuotraukos man atrode tiesiog atsitiktiniai pykst pokst kadrai. Su ta mintim ir uzverciau puslapi. Po keliu valandu vel atsiverciau, ir pamaciau, kad praktiskai kiekvienas kadras yra atskira mazyte istorija, isbaigta ir jokiu tesiniu anei kontekstu nereikalaujanti. Wow! bigsmile.gif Va kaip buna kartais - nuo visisko atmetimo iki zavejimosi biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2013 01 25, 16:21)
Jurzole -> Das ist fantastish!!! Kaip tu judi pirmyn  mirksiukas.gif

Aciu, noisy! 4u.gif

P.S. Patiko diskusija apie bulves biggrin.gif Bet ND su bulvem tai ne... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2013 01 25, 20:24)
galiu parodyti, kad turėtumėt ką komentuoti

Man prie treciosios vis norisi sugrizti, kazkuo traukia.

Ir dar pasakykit kas nors tundrai neismanelei, kas yra Mirtise? unsure.gif Vampyre kokia nors? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 25 sausio 2013 - 20:43
Jurzole, iš filmo Adamsai wink.gif Moteris ta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 25, 18:42)
Ir dar pasakykit kas nors tundrai neismanelei, kas yra Mirtise?  unsure.gif Vampyre kokia nors? smile.gif

Nu tu pasakyk kad nesi macius adamsu seimineles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 25, 19:16)
O nuotrauku bijau det, nes graziu neturiu, o jei idesiu negrazia - nebebusiu toks kietas biggrin.gif
O siaip - kazkokios atostogos nuo fotiko, bet jau pirmi zingsniai padaryti, biski i tema grizau, nzn ar ilgam biggrin.gif

Pasiteisinimai irnesakyk.gif Nors vieną, smalsumui numalšint. Vdrug, būsi dar kietesnis cool.gif

Bulbės man nepatiko, geriau jau apelsinus lupt ar obuolius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 25, 13:43)
Ačiū, merginos.Taip smagu..smile.gif

Yvette, tai mūsų kasdienybė.Jovalas ant pianino, nenoras šukuotis, tą rytą skambanti Joni Mitchell, įkalbinėjimai užsidėti jei ne tapkes, tai bent jau kojines.
Tai tegul buna ne buitiakas:)Kasdienybė.

Ech, jusu jovalas tolygus mano tvarkai idealiausioje bukleje...

QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 13:47)
Tu pastaruoju metu..smile.gif
grynai techniškai skirtumas tarp antros ir trečios beveik nematomas.

užskaitykit gi, kas norit..smile.gif čia ne diktatūra. aš tai neužskaitysiu. dėl estetikos elemento, kuris, man vis dar rodos, yra svarbus. aš šioje srityje esu gana nuosekli.. bent nuplautos tos bulvęs būtų, žemių nesimatytų, skustukas būtų neapšerkšnijęs..

Man su estetika visai prastai unsure.gif Bandau vis savo buitiaka, ty neplautu leksciu kalna, konkursui nufotkyt. ale viska trinu, bo neestetiska sad.gif ech...
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 25, 18:11)
grazu spalvinga ir nuotaikinga, o merginos ziuriu ranku spalvos skiriasi

Taip. Blogai.

QUOTE(Yvette @ 2013 01 25, 19:06)

šiaip smagios abi foto ir gerai kartu žiūrisi. Bet įdomu kodėl pasirinkai skirtingus dydžius. Man tas labiausiai ir kliūna.  Jau ir taip dominuojanti ta merginos foto, tai būdama mažesnė dviračio foto apskritai nematoma tampa.

Norėjau, kad dviratis-dovana neapibrėžta būtų, kaip svajonė,viltis ar tikėjimas, bet dar neturėjimas...
Dažnai, vaikystėje, artėjant gimtadieniui, laukiama tam tikra dovana. Įsivaizduojama kaip džiaugsis ja... Norėjau pavaizduoti tą būseną ty laukimo ir tikėjimosi.
Mano manymu, jei koliaže nuotraukos būtų vienodo dydžio, dovana būtų faktas.

QUOTE(robobebras @ 2013 01 25, 19:16)

Alina, kas ten su apsvietimu? Maisei apsvietima, ar cia man laptopas spalvas kreivai rodo?

Maišiau.
Atsakyti