Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Isora, a bus tavo foto is vakar rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 25, 13:55)
nori pasakyt, kad sufokusuoju į medį ir laukiu, kol vietoj medžio į kadrą įlėks vaikas ir tada fokusas peršoks ant vaiko? iš tavo parašymo supratau taip biggrin.gif

thumbup.gif

isijunk manual fokusa, siaura ryskumo zona ir letai artek/ tolk nuo objekto (geriau jei jis toltu, pvz, saukstas) ir matysi kaip juda ryskumo zona, tai kas fokuse.

kaip ir su autoportretu ir meskiuku- tu busi fokuse jei atsistosi ne tik vietoj meskino, bet ir salia jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 25, 16:03)
biggrin.gif nu  ne ta prasme, kad jį išraus, o ta prasme, kad toj vietoj, na kadro prasme, atsiras vaikas. karoč supratai, tai nesikabinėk biggrin.gif
Papildyta:

o kas trukdo parodyt man gyvai? biggrin.gif

o beje medis buvo tik kaip grubus pėvėzė

hm.. gal kad miestas kaunas ir kad laiko stygius, žinai namie tai prie kompo tai prie vaikų tai prie puodų tai dar ka nors darai.

O pvz su medžiu manau netinkmas nes medžio nepersodinsi, tad fokusas jau nebus vien tik i vaika, nes jis niekaip negalės atsidurti medžio vietoj, tik šalia apsikabinti, nes prasiskirs plokštumose, nebent didelė ryškumo zona būtu
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 25, 16:22)
Isora, a bus tavo foto is vakar  rolleyes.gif  ?

Tai jau sudėtos pas Afre, Flikre.. rolleyes.gif

Noisy , tai ką ten mokyt tau dą vieną jei aš palei šonus vis maluos.. lotuliukas.gif abi gi blynus kepam.. ėėėė.. lotuliukas.gif bebe.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 25 sausio 2013 - 16:25
QUOTE(isora @ 2013 01 25, 16:15)
aš mat netinku.. gi sakiau ataik parodysiu, viena namie visą savaitgali, rinkis manatkes ir ateik, kiek moku- pamokysiu. rolleyes.gif

tai daugiau, tai ne mažiau biggrin.gif
blyn man geriau paprastą dieną, kai aš viena, bet jei ryt šeimyna išleis, tai atšuoliuosiu thumbup.gif
Atsakyti
Afre, pažiūrėjau foto. Tau reik mąstyti daugiau ką su rankom daryti. Visose foto užkliuvo rankos. O tokiose foto kas yra svarbu. Šviesa, veido išraiška ir rankos. Su tiesiog žemyn kabančiom rankom galima gražiausią foto sugadinti. Tai vat, sekanti užduotis tau, kur tobulėti.
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2013 01 25, 16:23)
thumbup.gif

isijunk manual fokusa, siaura ryskumo zona ir letai artek/ tolk nuo objekto (geriau jei jis toltu, pvz, saukstas)  ir matysi kaip juda ryskumo zona, tai kas fokuse.

kaip ir su autoportretu ir meskiuku- tu busi fokuse jei atsistosi ne tik vietoj meskino, bet ir salia jo smile.gif

ane? ir šito nežinojau. o su autofokusu tapi nesigauna? nes aš kai save fotkinau su auto, eina šikt, kiek privargau doh.gif

reiks pabandyt manual
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 25, 16:25)
hm.. gal kad miestas kaunas ir kad laiko stygius, žinai namie tai prie kompo tai prie vaikų tai prie puodų tai dar ka nors darai.

nu gerai jau gerai

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 25, 16:39)
nu gerai jau gerai

atvažiuosi į kauna?, jei taip tai kavos išgersiu ir parodysiu apie fokusa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 25, 16:47)
atvažiuosi į kauna?,  jei taip tai kavos išgersiu ir parodysiu apie fokusa mirksiukas.gif

kada nors tikrai atvažiuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 25, 17:25)
Tai jau sudėtos pas Afre, Flikre..  rolleyes.gif

Noisy , tai ką ten mokyt tau dą vieną jei aš palei šonus vis maluos..  lotuliukas.gif  abi gi blynus kepam.. ėėėė..  lotuliukas.gif bebe.gif

Nuuu, bet aš noriu irgi mokytoją turėti gi bigsmile.gif biggrin.gif 2.gif
o tu čia skelbies, kad neturi mokytojos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 25, 16:56)
Nuuu, bet aš noriu irgi mokytoją turėti gi  bigsmile.gif  biggrin.gif  2.gif
o tu čia skelbies, kad neturi mokytojos  tongue.gif

Tu ne mokytoja, tu profesorė mano.. friends.gif Arbe drauge, kaip pavadinsi taip nepagadinsi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažką skaičiau, kažko gal nesupratau, bus ryt meet'as Vln?
Atsakyti