Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(krispuka @ 2013 01 23, 18:05)
Bijojau vel arklines foto padaryt, kita karta padidinsiu, tai kaip suprantu turiu 1 taip?  4u.gif

jei turi yahoo mailą susikurk flickr vardą. Tikrai bus paprasčiau. Ir į grupę bendrą sm galėsi prisijungti.
Pirmam psl. paaiškinta kaip tai padaryti
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 18:09)
jei turi yahoo mailą susikurk flickr vardą. Tikrai bus paprasčiau. Ir į grupę bendrą sm galėsi prisijungti.
Pirmam psl. paaiškinta kaip tai padaryti

nesigauna man su ta click, prisijungiau, bet nemokejau pamazint, galu gale atradau kur pamazint, bet nemoku kopijuoti, kad cia imesti va kur bandzxiau ir toliau nebezinau ka daryti http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 23, 17:12)
nesigauna man su ta click, prisijungiau, bet nemokejau pamazint, galu gale atradau kur pamazint, bet nemoku  kopijuoti, kad cia imesti va kur bandzxiau ir toliau nebezinau ka daryti http://www.flickr.co...in/photostream/

o skaitei pirma psl..? viskas aiskiai parasyta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 23, 18:17)
o skaitei pirma psl..? viskas aiskiai parasyta wink.gif

taip skaiciau, ir ne viena karta, nesigauna man, nera Kai atsidaro nuotrauka, spaudžiame dešinį pelės klavišą ir renkamės Copy image location, tiktais copi yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 23 sausio 2013 - 17:20
QUOTE(krispuka @ 2013 01 23, 17:18)
taip skaiciau, ir ne viena karta, nesigauna man

Pirmiausia prisijungiame prie Flickr. Įkeliame ten savo nuotrauką. Atsidarome tą nuotrauką. Spaudžiame dešinį pelės klavišą ant nuotraukos ir išsirenkame dydį (mėlynai būna parašyta). Kai atsidaro nuotrauka, spaudžiame dešinį pelės klavišą ir renkamės Copy image location. Ir kopijuojame čia į IMG lauką.

tai pirma pastraipos dali jau padarei wink.gif beliko tik ta paryskinta padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 23, 18:12)
nesigauna man su ta click, prisijungiau, bet nemokejau pamazint, galu gale atradau kur pamazint, bet nemoku  kopijuoti, kad cia imesti va kur bandzxiau ir toliau nebezinau ka daryti http://www.flickr.co...in/photostream/

Pirmiausia prisijungiame prie Flickr. Įkeliame ten savo nuotrauką. Atsidarome tą nuotrauką. Spaudžiame dešinį pelės klavišą ant nuotraukos ir išsirenkame dydį (mėlynai būna parašyta). Kai atsidaro nuotrauka, spaudžiame dešinį pelės klavišą ir renkamės Copy image location. Ir kopijuojame čia į IMG lauką.

Tai tik toje foto, kur nuorodą įkėlei spausk dešinį pelės klavišą ir turėsi adresą. O supermamoje, kai rašai žinutę, viršute būna IMG, tą paspaudi ir ten įkeli adresą, kuri nusikopijavai. Ir turėtų rodyti foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 sausio 2013 - 17:21
QUOTE(krispuka @ 2013 01 23, 17:12)

Užskaitau ND. Net užsimaniau sausainių. biggrin.gif
O iki nuotraukos įkėlimo tau ne daug trūksta. Reikėtų paspausti ant nuotraukos dešinį pelės mygtuką ir pasirinkti "Copy image location" jei pas tave anglų kalba naršyklėje. Tą nuorodą įkopijuoti (ctrl + v ) čia paspaudus IMG. Arba rašyti [ img ]nuoroda[ /img ], be tarpų turi būti tai kas skliaustuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 23 sausio 2013 - 17:24
QUOTE(isora @ 2013 01 23, 16:54)
Atrodo ir aš radau..  wub.gif  nesitikėjau, dievaži, kad man taip nuskils....

o aš? unsure.gif ar tu mokysies pas kažką ir tada mane mokysi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 23, 18:20)

tai pirma pastraipos dali jau padarei wink.gif beliko tik ta paryskinta padaryt smile.gif

zinau zinau mergaites, sakiciau ka daRYT, bet nerandu Copy image location. paspaudziu peles desini klavisa, to uzraso nera, tik copi
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2013 01 23, 18:21)
Užskaitau ND. Net užsimaniau sausainių. biggrin.gif
O iki nuotraukos įkėlimo tau ne daug trūksta. Reikėtų paspausti ant nuotraukos dešinį pelės mygtuką ir pasirinkti "Copy image location" jei pas tave anglų kalba naršyklėje. Tą nuorodą įkopijuoti (ctrl + v ) čia paspaudus IMG. Arba rašyti [ img ]nuoroda[ /img ], be tarpų turi būti tai kas skliaustuose.

aciu, turiu du taip, dar vieno reikia 4u.gif

taip pas mane pc anglu kalba, reikes pabandyti ka jus raset
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 23, 18:24)

mano pc vokiečių klb. tai sunku padėti
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 23, 17:24)
zinau zinau mergaites, sakiciau ka daRYT, bet nerandu Copy image location. paspaudziu peles desini klavisa, to uzraso nera, tik copi
Papildyta:
aciu, turiu du taip, dar vieno reikia  4u.gif

tu dar pries tai dydi pasirink, tarkim MEDIUM600.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 23, 16:30)
Ir as tyliai pasiklausyciau salia jusu ... Nepamirskit ir manes  4u.gif .
Galim pas mane susirinkti  rolleyes.gif .
(as 5km. uz Klaipedos)

Nu va smile.gif mokinės jau yra biggrin.gif
Tik reikia mokytojos atsakymo sulaukti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti