Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 25, 15:19)
Bandyk fotofraguot labaiu šonu stovint kad galėtum sekti objekta ir nereiktu nuolat perfokusuot mirksiukas.gif

Ta prasme vaikui iš šono? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2013 01 25, 15:29)
laba diena.
bandau dar kartą jungtis prie jūsų  biggrin.gif prieš metus jau ir ND visus atsiskaičius buvau, bet paskui kažkaip apleidau tą reikalą.
nusprendžiau, kad noriu ir galiu geriau  biggrin.gif

tai va, 1 ND:

aš jei galėčiau, duočiau taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 25, 15:27)
tai kad zaliu ir neskustu niekas nevalgo smile.gif

baik tu žmones net žvyrą valgo smile.gif jei skania tos bulvės atrodytu gal ir žalių krimstelčiau tongue.gif

Lietava sveika vėl sugryžus, aš užskaitau

QUOTE(Suprem @ 2013 01 25, 15:35)
Ta prasme vaikui iš šono?  g.gif  4u.gif

na vaikai juda bet nebūtina atsistoti taip kad į tave ir nuo tavęs bėgtu(kol nėra įgūdžių), galima pabandyt(žinoma jei yra galimybė) atsistoti taip kad jie tau labiau šonu būtu(kaip kad jei tu sustoji eidama šaligatviu tau mašinos šonu juda o ne į tave, galvoju ar aš aiškiai g.gif jei ka nepyk trečia naktis be miego:) ) Fokusas juk yra plokštuma, ne taškas tai jei susifokusuotum ties kažkuria vieta ir lukteltum kol vaikas į ja pakliūva tada tik mygtuka paspaust reikia. Skaitau ir jaučiu kad nieko nesuprasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 25, 15:45)
baik tu žmones net žvyrą valgo smile.gif jei skania tos bulvės atrodytu gal ir žalių krimstelčiau tongue.gif

Lietava sveika vėl sugryžus, aš užskaitau
na vaikai juda bet nebūtina atsistoti taip kad į tave ir nuo tavęs bėgtu(kol nėra įgūdžių), galima pabandyt(žinoma jei yra galimybė) atsistoti taip kad jie tau labiau šonu būtu(kaip kad jei tu sustoji eidama šaligatviu tau mašinos šonu juda o ne į tave, galvoju ar aš aiškiai g.gif jei ka nepyk trečia naktis be miego:) ) Fokusas juk yra plokštuma, ne taškas tai jei susifokusuotum ties kažkuria vieta ir lukteltum kol vaikas į ja pakliūva tada tik mygtuka paspaust reikia. Skaitau ir jaučiu kad nieko nesuprasi biggrin.gif

Žinok suprantu ir net bandžiau taip daryti, bet gavau barti, kad fokuso nėra ir mečiau tą reikalą g.gif Ačiū, bandysiu smile.gif
Pamiegoti reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 25, 15:45)

nori pasakyt, kad sufokusuoju į medį ir laukiu, kol vietoj medžio į kadrą įlėks vaikas ir tada fokusas peršoks ant vaiko? iš tavo parašymo supratau taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 25, 16:55)
vietoj medžio į kadrą įlėks vaikas

this should look interesting biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 25, 15:55)
nori pasakyt, kad sufokusuoju į medį ir laukiu, kol vietoj medžio į kadrą įlėks vaikas ir tada fokusas peršoks ant vaiko? iš tavo parašymo supratau taip biggrin.gif

ne į medi aš tikrai nesiūlau fokusuot smile.gif)) aš gal nebeaiškinsiu, nes neparodant man sunku nupaskot, man būtina rodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 25, 16:01)
this should look interesting biggrin.gif

biggrin.gif nu ne ta prasme, kad jį išraus, o ta prasme, kad toj vietoj, na kadro prasme, atsiras vaikas. karoč supratai, tai nesikabinėk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 25, 16:02)
ne į medi aš tikrai nesiūlau fokusuot smile.gif)) aš gal nebeaiškinsiu, nes neparodant man sunku nupaskot, man būtina rodyt ax.gif

o kas trukdo parodyt man gyvai? biggrin.gif

o beje medis buvo tik kaip grubus pėvėzė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 25 sausio 2013 - 16:04
Sveiki gyvi, kad dar gyvi... biggrin.gif

Koks dieviškas oras.. bigsmile.gif

Mačiau ND prikrauta, bet jau visi pakomentuoti.. Tik paskutinis, Lietavos, berods, nerušytas, tai sakau TAIP, jei dar reikia, palygint su kitais tikrai estetiškas.. mirksiukas.gif

Su vaikučiais ir gyvūnais, tai či jau oj pagaut reikia... Ka tik šunį kankinau, nors jos kankint daba kaip ir negalima lb... blush2.gif wub.gif Bet blecha, nu reik koliažui foto.. biggrin.gif neklauso manęs visai, boba.. mad.gif blush2.gif

O aš viena namie... Vaikas pirmą kart pas senelius savaitgaliu.. biggrin.gif Namai iškuopti, tai atsiduosiu fotografijai, tam ir išvažiavo pas senelius, kad mamka pasimokyt galėtu ir tėtis egzaminą onlainų ryt laikytu, kažkokia pieva tie egzai onlainu, nesuprantu... g.gif kad ten aš už jį išlaikyt galėčiau... lotuliukas.gif

Važiavau šiandien iš Panevėžio į Vilnių, nu grožis laukuose, kaip kas deimantų pribarstęs būtu ir šabakštynai visi toookie fotogeniški, apkibe baltais kailinukais.. thumbup.gif O kiek trobų tokių kokių man reik daba, reiks organizuotis ir važiuot, po vakar sveika kaip ridikas, reiškia mano kaulai ir skūra gerai šaltį atlaiko. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 01 25, 16:03)
o kas trukdo parodyt man gyvai? biggrin.gif

aš mat netinku.. gi sakiau ataik parodysiu, viena namie visą savaitgali, rinkis manatkes ir ateik, kiek moku- pamokysiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Et... tik neprisijunk kelias dienas... karsta.gif vos įveikiau dvi temas ir:

sad.gif Čia jau ir mokytojom apsidalinot...
Aš tai žiauriai norėčiau irgi mokytojos. Bet jau niekur nespėjau, mano favoritės jau parašė, kad studentų pririnko, ką daryt? rolleyes.gif Aš galėčiau ir "paasistentauti", padėti kažką fotosesijų metų...

ir aš noriu išgirsti Kikirikės paskaitą gal galiu dar prisiblatinti 4u.gif wub.gif

Alabamos sraigės, mane nupurtė net, bet atminty išliko. Kraupokai atrodo smile.gif ypač spalvotos smile.gif bet man kažkodėl tos nuotraukos tokios Tavo, tavo stiliaus. ir šita laaaabai patiko http://www.flickr.co...in/photostream/ Kaip faina, kad tavo nuotraukos tokios Tavo, pamatai ir žinai, kad čia tu dirbai.

Jurzole -> Das ist fantastish!!! Kaip tu judi pirmyn mirksiukas.gif

Kristuk -> Tu gal neturi dar mokinės??? O džizes, kad kas mane pamokytų taip levelius ir curves stumdyti... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 25, 15:20)
va norejau parodyti koki skaca turiu   rolleyes.gif

ir aš tokį turiu bigsmile.gif mano jaunesnis tik manau

Nepykit, bet šiandien nepajėgi foto komentuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 sausio 2013 - 16:23
Zalanskaitė -> O koks tavo vardas? Pažįstu net tris šią pavardę turinčias merginas smile.gif

Labai patiko koliažų žaidimą stebėti, gerai visos pasistengėt smile.gif thumbup.gif

QUOTE(PBP @ 2013 01 24, 20:02)
Aiona, man patiko Tavo berniuko portretukas. Primena tuos laikus, kai pati buvau dar vaikas ir su tevais gyvenome bute. Dienos metu, kai lauke budavo blogas oras su kaimynu vaikais, va taip ir sededavom laiptinej, dar susinesdavom dekius, zaislus ir zaisdavom ant to salto betono  4u.gif O budavo, kad ir pamirsus raktus, po mokyklos tekdavo pasedet uz duru ant tu paciu saltu laiptu  biggrin.gif

thumbup.gif ir mes taip darydavom, man irgi priminė tuos laikus smile.gif
Beje, PBP, tobulėji ir tu sparčiai smile.gif

Buvo tema apie augimą, mano augimas puikiai matosi flicke, jei kam įdomu:
http://www.flickr.co...oisyhome/page1/ blush2.gif dėl kai kurių foto tai gėda, kad tuo metu jos atrodė geros biggrin.gif ir kažkaip visad labai kritiška sau buvau... o dbr ypatingai, tik než ką daryti, kad viskas patiktų smile.gif nesigauna...

http://www.flickr.co...oisyhome/page1/

QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 15:00)
nu bet kontekstas gal kitas, ką? biggrin.gif
neestetiška ne todėl. kad bulvės, o kaip jos pateiktos. bulvės yra gėris, aš bulvių valgytoja smile.gif

http://www.colourbox...th-of-field.jpg[/img]

Oooo taip, neįsivaizduoju gyvenimo be BULVIŲ, baaa, negalėčiau niekaip jų atsisakyti... wub.gif
Atsakyti