Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 01 25, 15:31)
Tai kad akis beveik centre schmoll.gif

kaip gerai, kad jus tokie egzistuojat smile.gif , db zinosiu kad jokiu budu akys necentruot ax.gif

, bet su gyvunais truputi sunku, nes jie juda kruta, nepastatysi, nestoves kaip statulos, jau ka pagavau ta, aisku galejau "zapaskes tada erdves imt i desine, bet va , kad nezinojau smile.gif
Papildyta:
tikiuosi sioj fotkes akytes gal jau geriau g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 25, 14:46)
kaip gerai, kad jus tokie egzistuojat  smile.gif , db zinosiu kad jokiu budu akys necentruot  ax.gif

, bet su gyvunais truputi sunku, nes jie juda kruta, nepastatysi, nestoves kaip statulos, jau ka pagavau ta, aisku galejau "zapaskes tada erdves imt i desine, bet va , kad nezinojau smile.gif

O vaikai nejuda nekruta? lotuliukas.gif Maniškiai tai kosminiais greičiais abu, nepagaunu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 25 sausio 2013 - 14:47
QUOTE(Suprem @ 2013 01 25, 15:47)
O vaikai nejuda nekruta?  lotuliukas.gif Maniškiai tai kosminiais greičiais abu, nepagaunu  schmoll.gif

smile.gif taip sunku ir su vaikais smile.gif)
Atsakyti
aš trumpai šiandien, vaikai sumigdyti reiks eit galvot koliažui ką sukurt, man turbūt labiausiai įstrigęs koliažas mamagute's

krispuka katė graži, bet foto nea

QUOTE(Suprem @ 2013 01 25, 14:47)
O vaikai nejuda nekruta?  lotuliukas.gif Maniškiai tai kosminiais greičiais abu, nepagaunu  schmoll.gif

ne vaikai kosminiais greičiai o Jūs kaip vėžliai smile.gif aš čia juokauju. Tiesiog reikia išmokt juos pagaut, techniniai dalykai visų pirma turi būt aiškus kaip tai padaryt o paksui jau bandyt gaudyt mirksiukas.gif (P.S trumpas išlaikymas)
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 25, 14:55)
ne vaikai kosminiais greičiai o Jūs kaip vėžliai smile.gif aš čia juokauju. Tiesiog reikia išmokt juos pagaut, techniniai dalykai visų pirma turi būt aiškus kaip tai padaryt o paksui jau bandyt gaudyt mirksiukas.gif (P.S trumpas išlaikymas)

Ne aš kaip vėžlys, o fotikas, nemaišyk happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 25, 14:50)
flirt.gif  aciuks.gif Dalinuosi iš tiesų per pusę pagyrimus. Dalis priklauso ir Vilnei.  smile.gif Nebūtų jos foto, nebūtų buvus ir mano.

va, va ir aš siunčiu Viktorijai09 10 bučinių tą proga biggrin.gif
Atsakyti
einu atsigult pailset, koki kina atsigulusi paziuret, raumenys visa kuna maudzia, fizo vakar turejau laikyt

tik nepamirskit mano 2 nd : taip arba ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 25, 14:46)

Papildyta:
tikiuosi sioj fotkes akytes gal jau geriau  g.gif

man asmeniškai visai nepatinka foto. pilkas balionas užima daug vietos, vaikas neryškus, blankuma
kirpčiau pilko baliono labai daug, bet jaučiu tai neišgelbėtų vaiko, nes fokuso nėra
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 25, 15:00)
Ne aš kaip vėžlys, o fotikas, nemaišyk  happy.gif

irgi teisybe, bet dar objektyvo fokusavimo greitis, parktika praktika ir dar kart praktika. Bandyk fotofraguot labaiu šonu stovint kad galėtum sekti objekta ir nereiktu nuolat perfokusuot mirksiukas.gif

krispuka aš neužskaityčiua bulvių man jos nepateiktos taip kad jų užsinorėčiau, nors aš jas mėgstu kaip tikra lietuvė
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 25, 16:19)
irgi teisybe, bet dar objektyvo fokusavimo greitis, parktika praktika ir dar kart praktika. Bandyk fotofraguot labaiu šonu stovint kad galėtum sekti objekta ir nereiktu nuolat perfokusuot mirksiukas.gif

krispuka aš neužskaityčiua bulvių man jos nepateiktos taip kad jų užsinorėčiau, nors aš jas mėgstu kaip tikra lietuvė

tai kad zaliu ir neskustu niekas nevalgo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(krispuka @ 2013 01 25, 15:46)
tikiuosi sioj fotkes akytes gal jau geriau  g.gif

http://s002.radikal....528c1acb460.jpg

cia fotke bloga. Sviesa plokscia, spalvos nesiderina, kompozicijos ner, pozos ner. Nebus taip, kad akis idejai i trecdali ir automatiskai fotke gera gaunas. Akys gali but ir centre, jei tai ziurisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 25 sausio 2013 - 15:28
laba diena.
bandau dar kartą jungtis prie jūsų biggrin.gif prieš metus jau ir ND visus atsiskaičius buvau, bet paskui kažkaip apleidau tą reikalą.
nusprendžiau, kad noriu ir galiu geriau biggrin.gif

tai va, 1 ND:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 25 sausio 2013 - 15:33
Krispuka, jei sako kad neskaniai atrodo, tai gal tiesiog perdaryk mirksiukas.gif pamatysi kiek pati is to naudos gausi wink.gif dave pvz kaip skaniai jos atrodo, pabandyk ir tu wink.gif As pati pirma ND N kartu perdarinejau, bet kiek is to naudos gavau bigsmile.gif

Lietava, man visai grazu, ale mano balsas i dangu dar neina biggrin.gif
Atsakyti