Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 14:58)
kodėl to norėjai? koks motyvas?

iš to, koks gavosi rezultatas, atrodo, kad Tau vis tik reikėjo jas nuplauti.

palygink savo ir šias foto. irgi neplautos bulvės. ir čia ne šedevrus sudėjau. tiesiog paprasčiausios, eilinės foto.

http://gzmaistas.fil.../...w=500&h=531

http://www.bbcgoodfo...otato/image.jpg

2 foto, tokia ir mano panasi ideja buvo, pripilti dar zemiu, parodyti tai kokios bulves realios ir yra maise, bet pagal nd negalejau tokia foto padaryt kokias parodei, norejau, kad antras planas tas skirtumas ryskumo ir matytusi, na jusu reikalas, jai uzskaitys kas uzskaitys, neuzskaitys, tesiu darbus kita diena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2013 01 25, 14:58)
As dariau f2 tada f5 ir f15 tada tikrai matos skirtumas  mirksiukas.gif  tarp 11ir 20 nedaug matos tik vos paaiskeja  blush2.gif

as vakar perskaiciau ir supratau kad reiks dar pora kart perskaityt kad info uzsiliktu galvoje  biggrin.gif

as ir noreciau tos elektronines knygos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 25, 14:09)
2 foto, tokia ir mano panasi ideja buvo, pripilti dar zemiu, parodyti tai kokios bulves realios ir yra maise, bet pagal nd negalejau tokia foto padaryt kokias parodei, norejau, kad antras planas tas skirtumas  ryskumo ir matytusi, na jusu reikalas, jai uzskaitys kas uzskaitys, neuzskaitys, tesiu darbus kita diena smile.gif
Papildyta:
as ir noreciau tos elektronines knygos  4u.gif

viskas ok, esi pradedanti, bet atkreipk dėmesį ir į estetiką kitą kartą. gal surinksi visus tris taip ir eisi daryt kitų ND smile.gif

krispuka, parašyk emailą, atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 25, 14:51)
Įsivaizduok, žiūriu aš į tas pažastis ir nagus, išeinu iš tos svetainės minteles ganydama ....

art is when it makes you think...
...think - "what is this sh*t?" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 25, 14:18)
Ir aš taip būčiau fotkinus, per patį vidurį, nuo tilto pradžios.
Bet, gal ten mašinos važiuoja, išlipai savo pusėj ir pykšt.. Nestabdysi eismo dėl kadro norimo g.gif  biggrin.gif

Tikrai masinos vaziuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 25, 14:10)
art is when it makes you think...
...think - "what is this sh*t?" biggrin.gif

mano anglistė universitete studentams savo aukštu, spiegiančiu balsu sakydavo "you should THINK, for a change" biggrin.gif uoj, priminei man ją, nereali moteriškaitė buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 15:09)
viskas ok, esi pradedanti, bet atkreipk dėmesį ir į estetiką kitą kartą. gal surinksi visus tris taip ir eisi daryt kitų ND smile.gif

krispuka, parašyk emailą, atsiųsiu.

krispuka@yahoo.com didelis dekui, as ir siurbti info noriu, ir ikisti viska galvon 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 25, 12:04)
kokiais tu greitumais  blink.gif aš skaitau labai labai lėtai ir viską deduosi galvon 

taigi ten tik 65psl g.gif bet man knygas informacines reik pora kart perskaityt ir dar aisku isbandyt kad suprasciau blush2.gif
Atsakyti
va norejau parodyti koki skaca turiu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 25, 14:20)
va norejau parodyti koki skaca turiu   rolleyes.gif

reiktų erdvės dešinėj, viršaus kirst, tada akis papultų į trečdalių taisyklės susikirtimo tašką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 25 sausio 2013 - 14:21
QUOTE(Teka @ 2013 01 25, 15:21)
reiktų erdvės dešinėj, viršaus kirst, tada akis papultų į trečdalių taisyklės susikirtimo tašką biggrin.gif

jau ka mokinsiuos cia ta jau teks mokintis, treksdaliu taisykles, o jai pastumsiu katina kairen, ne per daug tuscios erdves bus desinej?
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 25, 14:22)
jau ka mokinsiuos  cia ta jau teks mokintis, treksdaliu taisykles, o jai pastumsiu katina kairen, ne per daug tuscios erdves bus desinej?

jei stumsi kairėn, neteks ausies
o šiapi tai gal čia gera kompozicija, reik senių klaust. aš tik kaip pasiūlymą pateikiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 25 sausio 2013 - 14:28
QUOTE(Teka @ 2013 01 25, 14:27)
jei stumsi kairėn, neteks ausies
o šiapi tai gal čia gera kompozicija, reik senių klaust. aš tik kaip pasiūlymą pateikiau smile.gif

Tai kad akis beveik centre schmoll.gif
Atsakyti