Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

say, sakai, kad nesimato skirtumo tarp 2 ir 3 foto. pas mane taip pat nesimato, irgi diafragma 11 ir 22 berods. tai vat klausimas, kodėl visgi nesimato? diafragmos skirtumas tai nemažas. kame fintas?
Atsakyti
aš turiu kelias idėjas koliažų žaidimui, laikas kapsi, bet rezultato nėr kol kas...viena idėja būtų įgyvendinta grynai atsitiktinai...gatvėj reiktų ieškoti...kitą vakar bandžiau daryt, nesižiūrėjo...ištryniau velniop visas foto...ech

pasiguodžiau

forumas pagyvėjęs, labai smagu bigsmile.gif
Atsakyti
Po truputi skaitau Say atsiųstą knygą - kiek atradimų man ten! Vien apie kompoziciją su visais paaiskinimais!
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 25, 13:50)
nenorejau jas pateikti nuplautas, norejau , kad jos butu tokie kokie ir yra, norejau dar prideti zemiu smile.gif

kodėl to norėjai? koks motyvas?

iš to, koks gavosi rezultatas, atrodo, kad Tau vis tik reikėjo jas nuplauti.

palygink savo ir šias foto. irgi neplautos bulvės. ir čia ne šedevrus sudėjau. tiesiog paprasčiausios, eilinės foto.

http://gzmaistas.fil.../...w=500&h=531

http://www.bbcgoodfo...otato/image.jpg
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 25, 11:53)
say, sakai, kad nesimato skirtumo tarp 2 ir 3 foto. pas mane taip pat nesimato, irgi diafragma 11 ir 22 berods. tai vat klausimas, kodėl visgi nesimato? diafragmos skirtumas tai nemažas. kame fintas?

As dariau f2 tada f5 ir f15 tada tikrai matos skirtumas mirksiukas.gif tarp 11ir 20 nedaug matos tik vos paaiskeja blush2.gif
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 25, 11:56)
Po truputi skaitau Say atsiųstą knygą - kiek atradimų man ten! Vien apie kompoziciją su visais paaiskinimais!

as vakar perskaiciau ir supratau kad reiks dar pora kart perskaityt kad info uzsiliktu galvoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 25, 13:51)
Įsivaizduok, žiūriu aš į tas pažastis ir nagus, išeinu iš tos svetainės minteles ganydama ir čia šnai, bulvės, o kaip į temą biggrin.gif O Say sako, nu ne, čia bulvės, neestetiška. Suprantu, kad čia skirtingos erdvės, na, bet, o, tačiau, buvo šaunus sutapimas biggrin.gif

nu bet kontekstas gal kitas, ką? biggrin.gif
neestetiška ne todėl. kad bulvės, o kaip jos pateiktos. bulvės yra gėris, aš bulvių valgytoja smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 sausio 2013 - 14:00
QUOTE(Edeva @ 2013 01 25, 13:58)
As dariau f2 tada f5 ir f15 tada tikrai matos skirtumas  mirksiukas.gif  tarp 11ir 20 nedaug matos tik vos paaiskeja  blush2.gif

aš taip irgi norėjau, ale man vienas paukštelis pačiulbėjo biggrin.gif, kad daryčiau f2, f11 ir f22, o ir pirmam psl taip parašyta, tai galvojau taip ir reik.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 25, 14:00)
aš taip irgi norėjau, ale man vienas paukštelis pačiulbėjo biggrin.gif, kad daryčiau f2, f11 ir f22, o ir pirmam psl taip parašyta, tai galvojau taip ir reik.

gal per mažas atstumas tarp objekto ir fono?
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 25, 14:58)

as vakar perskaiciau ir supratau kad reiks dar pora kart perskaityt kad info uzsiliktu galvoje  biggrin.gif

kokiais tu greitumais blink.gif aš skaitau labai labai lėtai ir viską deduosi galvon rolleyes.gif

Buvau nulėkusi šnd per pietų pertrauką miškan, užbūrė mane miškas pro heliošo akytę, pasijutau kaip pasakoj wub.gif vakare ištrauksiu, parodysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 14:02)
gal per mažas atstumas tarp objekto ir fono?

gal ir tas tiesa
Atsakyti
Rui Palha tai man uhhh... gatvės foto kažkas tokio, mano vienas paskutinių atradimų...dabar vėl vartau Say nuorodą, reiks įsidėti į bookmarksus, nes aną sykį kažkur pamečiau link'ą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 14:00)
nu bet kontekstas gal kitas, ką? biggrin.gif
neestetiška ne todėl. kad bulvės, o kaip jos pateiktos. bulvės yra gėris, aš bulvių valgytoja smile.gif
http://www.colourbox...th-of-field.jpg[/img]
Kitas kitas. O ta nagų nuotrauka pamaniau žiūrėdama labai tinkama grybėlinės klinikai biggrin.gif

O va šitos bulvės tai taip, skanumas, tai ir norisi jas skusti. Aš irgi bulvinė (dar bandelinė smile.gif )
Atsakyti