Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(grafkė. @ 2013 01 25, 13:04)
Net negera paliko.. žiūrint į kai kurias foto, toks sunkumas.

tos foto, mano požiūriu, yra visiškai gyvenimiškos, jaukios, neneigiančios emocijų įvairovės, jokių didesnių sunkumų nėra..

parodyk bent vieną, kuri sukėlė sunkumą? paklausk savęs, kodėl..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 13:25)
tos foto, mano požiūriu, yra visiškai gyvenimiškos, jaukios, neneigiančios emocijų įvairovės, jokių didesnių sunkumų nėra..

Visiškai sutinku. Kai kurios pakerėjo tuo stipriu gyvenimo alsavimu. Labai daug fotografijų patiko. Vienoje net pamačiau save ir savo Žmogų iš šono. biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
I lauka siandien man neiseina niekaip iseiti, nes du mano vaikuciai serga sad.gif po 39 temp abejiem nakti sukilo, kosti, tai 2 nd padariau namie, ka jau sugalvojau eksprontu 4u.gif

f-1,8

user posted image

f-11

user posted image

f-20

user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 25, 13:37)
I lauka siandien man neiseina niekaip iseiti, nes du mano vaikuciai serga sad.gif po 39 temp abejiem nakti sukilo, kosti, tai 2 nd padariau namie, ka jau sugalvojau eksprontu  4u.gif

f-1,8

ax.gif

euč, kaip neestetiškai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 14:39)
euč, kaip neestetiškai  unsure.gif

tu cia apie ekspronta? biggrin.gif

cia gi foto, kurios neneigia, jog bulves reik skust biggrin.gif

as tai suzkaityciau, bet ne nuo manes priklauso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 25 sausio 2013 - 13:41
QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 13:39)
euč, kaip neestetiškai  unsure.gif

A jau tie nagai toj nuorodoj labai estetiški ania? dry.gif Juk iš gyvenimo rodo, kas nepatink? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 25, 00:35)

QUOTE(juratike13 @ 2013 01 25, 06:46)

QUOTE(Yvette @ 2013 01 25, 07:33)
Merginos, Alabamos foto tai jau tikrai ne buitiakas.

.

Ačiū, merginos.Taip smagu..smile.gif

Yvette, tai mūsų kasdienybė.Jovalas ant pianino, nenoras šukuotis, tą rytą skambanti Joni Mitchell, įkalbinėjimai užsidėti jei ne tapkes, tai bent jau kojines.
Tai tegul buna ne buitiakas:)Kasdienybė.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 25, 14:40)
tu cia apie ekspronta? biggrin.gif

cia gi foto, kurios neneigia, jog bulves reik skust biggrin.gif

as tai suzkaityciau, bet ne nuo manes priklauso smile.gif

4u.gif aciu

tai laukiu uzskaitimu, kas turi tam galios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 25, 13:40)
A jau tie nagai toj nuorodoj labai estetiški ania?  dry.gif  Juk iš gyvenimo rodo, kas nepatink? biggrin.gif

Tu pastaruoju metu..smile.gif

grynai techniškai skirtumas tarp antros ir trečios beveik nematomas.

užskaitykit gi, kas norit..smile.gif čia ne diktatūra. aš tai neužskaitysiu. dėl estetikos elemento, kuris, man vis dar rodos, yra svarbus. aš šioje srityje esu gana nuosekli.. bent nuplautos tos bulvęs būtų, žemių nesimatytų, skustukas būtų neapšerkšnijęs..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 14:47)
grynai techniškai skirtumas tarp antros ir trečios beveik nematomas.

užskaitykit gi, kas norit..smile.gif čia ne diktatūra. aš tai neužskaitysiu. dėl estetikos elemento, kuris, man vis dar rodos, yra svarbus. aš šioje srityje esu gana nuosekli.. bent nuplautos tos bulvęs būtų, žemių nesimatytų, skustukas būtų neapšerkšnijęs..

nenorejau jas pateikti nuplautas, norejau , kad jos butu tokie kokie ir yra, norejau dar prideti zemiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2013 01 25, 10:07)
Iš visų įkeltų vakar koliažų labiausiai užkabino Ka, kaip berods, Rittule rašė, atrodo žmogaus nėr fotose, bet jis jaučiamas, atrodo lyg tik ką buvo ir tuoj vėl grįš mėgaudamasis gėrimu knygos skaityt, šviesa puiki.

flirt.gif aciuks.gif Dalinuosi iš tiesų per pusę pagyrimus. Dalis priklauso ir Vilnei. smile.gif Nebūtų jos foto, nebūtų buvus ir mano.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 25, 13:47)

Įsivaizduok, žiūriu aš į tas pažastis ir nagus, išeinu iš tos svetainės minteles ganydama ir čia šnai, bulvės, o kaip į temą biggrin.gif O Say sako, nu ne, čia bulvės, neestetiška. Suprantu, kad čia skirtingos erdvės, na, bet, o, tačiau, buvo šaunus sutapimas biggrin.gif
Atsakyti