Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Edeva @ 2013 01 24, 22:47)
Kristalines ziemis sokis wau sviesa kaip graziai  wub.gif nu ir kaip ismokt ta sviesa pagaut  g.gif  buitiakas nu man patiktu tik noriu vis nuvalyt ta balta rutuli nuo lempos?

4u.gif
Ta šviesa sudėtingas dalykas, bandai bandai, ir arba gaunasi, arba ne biggrin.gif
Juokauju ištikrųjų. Aš tai ėjau keliais keliais, žiūrėjau, kol radau kur ji gražiai krenta. Vyras sako susirgsi, išsirinkai tam šalčiausią rytą. tfu tfu tfu, nesusirgau smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 24, 22:47)
labai tas neaiškus blynas priekyje maišosi. O gali padaryti dieną, prie dienos šviesos. Ir parodyti spalvotą  smile.gif
Man tai labai patinka tokios, su piešiančiais vaikučiais. Pati nemažai dariau, kai vaikis mažesnis buvo.

Šokis mielas

Bandžiau. Bet namie gan tamsu, ir šiaip tamsūs namai unsure.gif Nu bet bandysiu, kol pavyks. o kažkada gi pavyks smile.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 01 24, 22:52)
Išvažiuojant saulė išlindo,taip širdis apsidžiaugė... o tik pajudėjom ir dingo ji sad.gif Su manim verta važiuoti, aš tokia karšta biggrin.gif Šidžiau abiejoms rankas,o aš nė pirštinių nebuvau užsidėjusi biggrin.gif Isorai ir pusę striukės daviau (nes dviguba pas mane), aš karšta visgi biggrin.gif

biggrin.gif ot sušalėlės. Lauksim fotkiųųų ax.gif
Su ta saule pastoviai čiūdai, kai jos reikia, tai jos ir nebūna schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 24, 22:57)
Dar sveikata pašlubavo, kažkas su sąnariais,  raiščiais.

O aš tau sveikatos balioniuką, davai? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 24 sausio 2013 - 23:00
žinau, žinau, kad reikėjo iso didint, matomai per mažai vistiek padidinau
Atsakyti
Kristalines, mane sokis suzavejo.. smile.gif

Mano 4ND rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nieko .. irnesakyk.gif biggrin.gif tik kad iš manęs modelis, kaip iš karvės E. Špokaitė.. lotuliukas.gif

Teka , na prie 22 turi būt aiškiau nei prie 11, jau sakėm.. mirksiukas.gif

DoVi , aš užskaitau tvarkingi ND.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 25, 01:26)
Nieko .. irnesakyk.gif  biggrin.gif tik kad iš manęs modelis, kaip iš karvės E. Špokaitė.. lotuliukas.gif

Teka , na prie 22 turi būt aiškiau nei prie 11, jau sakėm.. mirksiukas.gif

DoVi , aš užskaitau tvarkingi ND.. 4u.gif

Aciu bigsmile.gif

Atsakyti
Dovi uzskaityta
Atsakyti
LINIJOS

user posted image

kritikuojam smile.gif
Atsakyti
Alabama, na su ta "Anna ir Dievulis" tai pribloskei wub.gif eina sau kokia foto... wub.gif Nekarpytas variantas nepalyginamai geresnis, yra kur akims pasivaikscioti, paieskoti.....Kalbantis kadras!

Patiko ideti koliaziukai. Mamagutes pratesimas su laumzirgiu nerealus, sugalvok tu man taip thumbup.gif thumbup.gif

DoVi, jei merginos uzskaitys mano uzskaityma, tai - TAIP tavo 4-tam ND. As 4-to pati dar nepadarius... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 25 sausio 2013 - 00:36
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 24, 18:04)

O kur tas tiltas stovi?
Atsakyti
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 25, 02:04)

idomiai

Teka, ND1 uzskaitau, ND2 - ne

kristalines, "Tamsus ziemos vakarai" - miela, tik lempos sviesus blynas kiek blasko, "Ziemos sokis" patinka sniego faktura, sviesa smile.gif

Alabama, smagu kad vel kaifuoji fotkindama smile.gif

DoVi,4ND uzskaitau. Dailiai susitvarkei smile.gif

Praeitoje temoje smagu buvo stebeti daugelio fotografavimo tobulejimo kelia. Idomu butu isgirsti kas, kaip galvojate, buvo tie luzio/ pokycio taskai, leide/pastumeje kitaip pazvelgti/fotografuoti? Vieniems tas obuolio "bum" - postumis buvo asmeniniai pokyciai, kitam gal sutikti zmones, treciam - pakeista technika, del tam tikru priezasciu atejes suvokimas... Gal galite pasidalinti?

Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2013 01 25, 01:50)
Praeitoje temoje smagu buvo stebeti daugelio fotografavimo tobulejimo kelia. Idomu butu isgirsti kas, kaip galvojate, buvo tie luzio/ pokycio taskai, leide/pastumeje kitaip pazvelgti/fotografuoti? Vieniems tas obuolio "bum" - postumis buvo asmeniniai pokyciai, kitam gal sutikti zmones, treciam  - pakeista technika, del tam tikru priezasciu atejes suvokimas... Gal galite pasidalinti?

As dar to tik laukiu.... dry.gif
Atsakyti
Labas rytas...
Va užkabino mane šviesa, temoje tiek daug apie tai šnekama ir aš supratau,kad visiškai nieko apie ją nenutuokiu, tada čia bus mano užduotis susirasti info ir domėtis iš kur kas ir kaip...

QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 24, 22:57)
Hi. Atrodo idėjas pergalvojau, manau, kad galėčiau su klaipėdietėm padirbėt smile.gif Parašysiu ryt "mokinukėm" ir jau kažkaip net laukiu:) Už kokių poros savaičių. Ir man naudinga bus smile.gif

Jei imant Klaipėdos regioną, tai ir aš norėtai pabūt mokinuke:esu pareiginga, punktuali, noriu mokytis, laiko skirsiu tiek, kiek leis žmonos-mamos-draugės pareigos ax.gif , o jei rimtai, visu pajėgumu noriu nerti...

Alabama, buitiakas nuostabus-nekarpyta-ideali, kiek peno akims.
Kristilines žolinėjimai puikūs.

Koliažai kokie smagus, aš turiu vieną variantą, bet esu sumasčiusi dar vieną, kuri ir norėčiau pateikti čia, tikiuosi man pavyks
Atsakyti