Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2013 01 24, 22:10)
Aš vis žadėjau pagirti, bet pamirštu. Tavo vaikų foto man labai gražios, su gyvybe, su jausmu. Ir vaikai labai fotogeniški  wub.gif

Ištreniruoti:D
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 24, 16:11)
paskutinis bandymas. man viskas matos, arba aš tada ne tik drebančiom rankom, bet ir žliba

antroje man truputį trūksta fokuso, bet šiaip užskaityčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 24, 22:14)
antroje man truputį trūksta fokuso, bet šiaip užskaityčiau  smile.gif

o dzieve... ačiū tau, ale jaučiu daugiau nieks neužskaitys
Atsakyti
Teka kodel sakai paskutinis bandymas? Zinai kiek as kartu nd nr 4 dariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet sitame tikrai geresnis fokusas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 24, 22:16)
o dzieve... ačiū tau, ale jaučiu daugiau nieks neužskaitys

Užskaitau 4u.gif

Koliažai super susižaidžia 4u.gif Šaunuolės merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 24 sausio 2013 - 22:21
QUOTE(Edeva @ 2013 01 24, 22:18)
Teka kodel sakai paskutinis bandymas? Zinai kiek as kartu nd nr 4 dariau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet sitame tikrai geresnis fokusas  mirksiukas.gif

nes nu užp... jau biggrin.gif eisiu prie ko kito, o tadu grįšiu prie šio nd biggrin.gif
beje šian ir kitą padariau, bet negaliu kelt, kol pirmas nepriduotas turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 24, 23:20)
nes nu užp... jau biggrin.gif eisiu prie ko kito, o tadu grįšiu prie šio nd biggrin.gif
beje šian ir kitą padariau, bet negaliu kelt, kol pirmas nepriduotas turbūt biggrin.gif

viskas bus gerai, kuo daugiau praktikos tikrai nepamaisys, as ryt ir prie 2ND prieisiu, nes siandien netycia nd istryniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 24, 22:20)
Užskaitau 4u.gif

užskaitai, nes esi šališka, ar, kad gerai? biggrin.gif

2 TAIP. kas dar 1? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 24, 22:20)

Gali kelti mirksiukas.gif Juk buvo kalbėta, kad jei nori ir visus 5 ND sukelk,bet tada ir sek visus pasisakymus 4u.gif
Antroje vos trūksta aštrumo fokusui wink.gif Bet esmę supratai 4u.gif
Tad keliauk ir kitus daryt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 24 sausio 2013 - 22:23
Teka, skirtumus matau. Tai užskaitau
Atsakyti
O la la la - ačiū 4u.gif

QUOTE(Ainoa @ 2013 01 24, 23:10)

Kikes nuotraukos man irgi labai patinka, ypac moterys  wub.gif zodziu vertinkit tokia mokytoja ir isnaudokit visais 100% jos duodama info

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 24, 22:22)
2 TAIP. kas dar 1? biggrin.gif

TAIP smile.gif
Atsakyti