Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 01 24, 22:39)
labai graži, labai.

Nežinau kokie pokyčiai tavo gyvenime nutiko, bet nerealiai pasikeitė foto. Žavu.

Papildyta:

kadangi tik viena akutė matosi ir pusė veiduko, suabstraktėja foto. Šiaip visai įdomiai, nors aš labiau lnk paprastumo, klasikos linkusi.
Nepamiršk išsisaugoti originalus. Po kurio laiko praeis noras šitaip spalvas keisti, tai norėsis originalių. Tad būtinai išsaugok.
nepagyriau, Mamagutes koliažas irgi nerealus. Šaunuolės, pasistengėt.

issisaugojau ir originala, turiu kur ir dvi akytes matosi
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 24, 22:41)
issisaugojau ir originala, turiu kur ir dvi akytes matosi

parodyk smile.gif

šiandien norisi draugauti. Susimeskit į kontakts. Flickr rlfotografie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 sausio 2013 - 21:45
QUOTE(Yvette @ 2013 01 24, 22:42)
parodyk  smile.gif

prasau ax.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 01 24, 22:42)
parodyk  smile.gif

nelabai ten dar moku elgtis, tenais as krispuka
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 24, 22:39)

nepagyriau, Mamagutes koliažas irgi nerealus. Šaunuolės, pasistengėt.

clap.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 24, 22:47)
prasau  ax.gif

su trūkumais, bet su abiem akutėm visai kitas reikalas.
Ką pastebėjau, tie apklotėliai, retai būna fotogeniški. Būtent apie tokius kuriuo vaikutis užklotas. Taip pat ne visi pliušiniai žaislai gražiai atrodo kai paverti į jb. Žiam netinka būti jb.
Akutės centruoto. Pradžioje pasistenk to išvengti.
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 24, 23:47)

Turbūt tave žinau smile.gif

Ryt 11 val. su Suprem keliaujam į parodą, norinčias ir galinčias prisijungti kviečiam kartu, galime susitikti ir prie "Laiptų" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 24, 22:51)
su trūkumais, bet su abiem akutėm visai kitas reikalas.
Ką pastebėjau, tie apklotėliai, retai būna fotogeniški. Būtent apie tokius kuriuo vaikutis užklotas. Taip pat ne visi pliušiniai žaislai gražiai atrodo kai paverti į jb. Žiam netinka būti jb.
Akutės centruoto. Pradžioje pasistenk to išvengti.

aciu uz issakyta nuomone, o kaip suprasti akutes centruoto?
Atsakyti
Teka , anūka jungi skype.... ne ne ne negeri ND... nėr fokusooo.. unsure.gif

Alabama , labai... wub.gif
Atsakyti
Yvette, kaip smagu girdėti, neįsivaizduoji.Nežinau, kas atsitiko, tesiog noriu fotografuoti.Ir daryti taip, kaip norisi, tegul tai bus keista ir daug kam nepatiks.

ačiū visoms, kas pastebėjo mano buitiaką.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 13:22)
Ainoa, man berniuko portretas yra ne buitiakas, o portretas. buities nesimato. bet foto visai miela..smile.gif

dekui. Sutinku, nes pati isvis nelabai suprantu kas tas buitiakas, bet pabandziau...nesigavo smile.gif gal kita karta pavyks geriau

QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 24, 13:35)
Turiu pasakyti, kad Kike man didžiulis atradimas - ji nuostabi mokytoja - švelni ir kantri smile.gif

Kikes nuotraukos man irgi labai patinka, ypac moterys wub.gif zodziu vertinkit tokia mokytoja ir isnaudokit visais 100% jos duodama info

QUOTE(neiste @ 2013 01 24, 14:01)

wub.gif labai grazu, riuuuuzava biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2013 01 24, 14:09)

tikrai labai gerai ir kaip kazkas jau ir sake, taip ir norisi ikrist i ta kresla su knyga

QUOTE(Rittule @ 2013 01 24, 14:31)
Ainoa, man visai  patiko berniuko portretas, tik irgi kažkodėl kliuvo akis už baltų kojinių smile.gif
O vat buitiškumo temos nepagaunu dar vis.. g.gif

aciu smile.gif as irgi nepagaunu smile.gif

QUOTE(PBP @ 2013 01 24, 19:02)
Aiona, man patiko Tavo berniuko portretukas. Primena tuos laikus, kai pati buvau dar vaikas ir su tevais gyvenome bute. Dienos metu, kai lauke budavo blogas oras su kaimynu vaikais, va taip ir sededavom laiptinej, dar susinesdavom dekius, zaislus ir zaisdavom ant to salto betono  O budavo, kad ir pamirsus raktus, po mokyklos tekdavo pasedet uz duru ant tu paciu saltu laiptu

dekui smile.gif kaip nugramzdinai su savo mintim i tuos laikus, kokia paprasta atrodo buvo musu vaikyste, dabar viskas daug sudetingiau atrodo...

QUOTE(Yvette @ 2013 01 24, 19:09)
Ainoa kas nuotraukoje man pirmiausia užkliuvo tai durų rankena. JĄ galima ir nukirpti. Tikrai nieko nepriduoja. Gražus vaikutis gražiai nufotografuotas.
Žiūrin į foto kyla klausimukas, kodėl laiptinėj, kodėl tik su kojinėmis o be batukų.
Čia batai daug labiau tiktų. Ir fotografavimo kampas nelabai, sukreivina truputį viską.
Bet visumoje, nieko.

aciu uz patarimus. Duru rankena, man kazkaip visai ten patiko, specialiai jos nekirpau, nors reikes pabandyt rytoj nukirpt, gal kitaip galvosiu. Batu tinkamu neturiu doh.gif tai ir issivedziau su kojinem biggrin.gif

QUOTE(Dincelis @ 2013 01 24, 19:32)
Dar berniukas ant laiptu fantastinis, toks zemiskas ir svajingas kartu, ir tos vilnones labai smagios  wub.gif

aciu smile.gif ax.gif ir visoms kitoms, kas pastebejot ir pakomentavot

Krispuka, su abiem akytem tikrai daug geriau, o kitas pastabas gavai is Yvette smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 24, 22:06)
Yvette, kaip smagu girdėti, neįsivaizduoji.Nežinau, kas atsitiko, tesiog noriu fotografuoti.Ir daryti taip, kaip norisi, tegul tai bus keista ir daug kam nepatiks.

ačiū visoms, kas pastebėjo mano buitiaką.

Aš vis žadėjau pagirti, bet pamirštu. Tavo vaikų foto man labai gražios, su gyvybe, su jausmu. Ir vaikai labai fotogeniški wub.gif
Atsakyti
paskutinis bandymas. man viskas matos, arba aš tada ne tik drebančiom rankom, bet ir žliba

ND1
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti