Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Skaičiau atbuline tvarka... susipainiojau... bet va koliazai nerealus, visi savaip patraukia aki... labai mamamgutes berots patiko. Dar berniukas ant laiptu fantastinis, toks zemiskas ir svajingas kartu, ir tos vilnones labai smagios wub.gif
Aiu Say uz knygute, reiks griebti jauti uz ragu!
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 24, 20:32)
Skaičiau atbuline tvarka... susipainiojau... bet va koliazai nerealus, visi savaip patraukia aki... labai mamamgutes berots patiko.

smagumėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2013 01 24, 16:17)
Dar Eurika buvo,

dar esu esu 4u.gif tik tenka paskaitinet kai turiu laisvo laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DEEN*: 24 sausio 2013 - 20:08
QUOTE(Kikirike @ 2013 01 24, 15:22)
na tarkim kaip čia

nuostabus oortretai ir sviesa bigsmile.gif

QUOTE(neiste @ 2013 01 24, 16:01)
Atnesu foto koliazu zaidimui blush2.gif , kartu ir siek tiek pavasario. Pirmoji foto mano:

Labai graziai pratesei smile.gif

QUOTE(Ka @ 2013 01 24, 16:09)
Ką gi, bandau rodyti koliažą.  ax.gif

Super thumbup.gif smile.gif wub.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 24, 16:53)
Gal ir skaitėt 4u.gif Aptikau straipsnį. Skaitant ir šypsotis norėjosi, ir ašaros riedėjo. Fotografas pie prasmingiausią savo darbą:
http://www.lrytas.lt...=kiti_saltiniai

Labai paliecia... Aciu, kad pasidalinai 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2013 01 24, 17:39)
Spalvotos Paryziaus nuotraukos, XXa. pradzia
http://curiouseggs.c...ly-1900s-paris/

bigsmile.gif Buvo smagu pavartyti smile.gif
Papildyta:
Teka, fokusas ne visai tikslus... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 24, 20:46)
truksta paskutinio TAIP 4u.gif ir pagaliau busiu atsiskaicius smile.gif atsiliepkit merginos  4u.gif

Uzskaitau thumbup.gif Man patiko ideja tavo ND. Saunuole smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2013 01 24, 12:52)

... +mamagute/gutejj
user posted image

Man labai patiko thumbup.gif Tas lapas rankose taip super is spalviskai ir idejiskai man tiko smile.gif

QUOTE(Ainoa @ 2013 01 24, 14:18)
tai pirmiau laukiu kritikos, dar nedesiu zaidimui  blush2.gif

Man patinka, bet rankena vagia demesi, kirpciau po ja mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 15:22)
apie mokytojus

Smagiai, filosofiskai ir teisingai surasei biggrin.gif

QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 24, 16:52)

Uzskaitau smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 24, 17:53)
man šiek tiek kyla klausimas kas yra buitiakas tokia tinkama?

Patinka. Tinka ne vien buitiakui, nes paliecia stipriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 24, 19:23)
PBP, toj foto paprasciausias inhaliatorius, mus toks ne karta isgelbejo nuo antibu kosejant. Jei su juo nesusidurus, gali vaizdas ir baisokas pasirodyt, atrodo vaikas labai baisiai serga (tikiuosi taip nera 4u.gif ).

aha ten inhaliatorius turim bėdų, tai jis labai dažnas svečias, kažkaip nepagalvojau prieš dėdama kad asocijacijos bus labai blogos, bet tik dėl to kad man tai kasdienybė, supratau kad ieškosiu kito kadro biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif pavydėkit
Anton Corbijn Foto Diuseldorfe bigsmile.gif mano mėgiamiausias fotografas. Keliausiu, gal kitą savaitę apžiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 24, 22:32)
bigsmile.gif  pavydėkit
Anton Corbijn Foto Diuseldorfe  bigsmile.gif  mano mėgiamiausias fotografas. Keliausiu, gal kitą savaitę apžiūrėti

Kaip smagu!!! thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazylis besisupdamas kresle uzmigo vakar smile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 24 sausio 2013 - 21:00
QUOTE(Delicious @ 2013 01 24, 11:40)
Man būtų labai įdomu

QUOTE(Vilnis @ 2013 01 24, 15:44)
Aš už!

QUOTE(Tynka @ 2013 01 24, 17:49)
Man irgi būtų labai įdomu Patinka kelionių ir gatvės fotografija.. Aš visai gal norėčiau apsimesti, kad keliauju ir išeiti į vietines gatves pafotkinti 

Sukuriau nauja tema SM grupeje Flickr - Kelioniu ir gatves fotografijos kampelis. Prasom dalyvauti, su foto ir su idejom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 10:06)
Ryto skaitiniai, giliai rekomenduoju paskaityti

suprantat, va vakar su savom merginom bendraudama suvokiau, kad techninius dalykus viena moka geriau, kita blogiau, bet visos išmoks maždaug vienodai. o va tas gilesnis matymas, pajautimas - kitas dalykas. aš bent jau su saviškėmis tai ir stengsiuosi akcentuoti. man pačiai naudinga bus. ne tas mokytojo - mokinio santykis, o bendradarbiavimas, bendrumas, keitimasis idėjomis, nuomonėmis, požiūriais, literatūra ir pan.

Aciu uz skaitinius, buvo labai idomu ir naudinga. Ir dar tokie visokie skaitiniai mane zavi tuo, kad atrandi visokios netiketos papildomos info. As pvz sikart atradau Alphonso Lingis - labai idomus zmogus ir idomios foto.

Del gilesnio matymo ir pajautimo - butent to ir noretusi ismokti. Su technine puse, jauciu, kad galiu daugmaz susitvarkyti, bet to nebeuztenka... ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 11:05)
jei atvirai, tos foto yra geresnės negu Delicious darytos, bet ne blizgančios ir nėra pats geriausias ir dievintinas pvz. Mano tokia nuomonė.

O gal turetum kokiu sektinu pavyzdziu gatves fotografijos?

QUOTE(Delicious @ 2013 01 24, 11:40)
Mangute, berods, rašė vakar, kad neįmanoma keliaut neturint daug pinigų. Nesutikčiau. Galima, jei tik didelis noras yra Ir nebūtina toli nukeliaut, kad kelionių nuotraukos su palmėm ir žydrom jūrom puoštų asmeninį kelionių fotografijos albumiuką. Pradėkim nuo savęs, taip sakant, nuo savo Lietuvos, nuo savo miesto, kaimo, vienkiemio.

drinks_cheers.gif Ta pati vakar norejau rasyti, bet patingejau (vis tiek gi visi liks prie savo nuomones, kaip ta patarle ir sako mirksiukas.gif) Bet tikrai, keliauja zmones po Lietuva, ir tokiu vietu atranda, tokiu foto padaro, kad nereikia jokiu Nepalu anei Ameriku. Man kartais net geda pasidaro, kad as taip mazai savo sali pazistu ax.gif

QUOTE(Ainoa @ 2013 01 24, 12:18)
Siandien bandziau igyvendint buitiako minti, bet aisku kaip norejau nepavyko ir isvis nezinau ar kazkas pavyko

Man visai patinka, bet i kasdienybes kategorija kazkaip nelabai... daugiau i portretu.

QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 13:27)
paskaitykit, ne viena kažką atras, tikiu

straipsnis

Labai idomios mintys, nors ir ne naujos, kazkada Maceina domejausi, nemazai skaiciau. Bet vis tiek idomu. Tik jau kaip norejosi rasybos klaidas istaisyti... doh.gif Zinau, bus kas pagalvos, kad ne tame esme, bet man viesi rasiniai su rasybos klaidom tai kaip nuotraukos be fokuso ax.gif

QUOTE(neiste @ 2013 01 24, 14:01)
Atnesu foto koliazu zaidimui

Gaiviai smile.gif Man patinka.

QUOTE(Ka @ 2013 01 24, 14:09)
Ką gi, bandau rodyti koliažą

Labai grazi sviesa. Ir tikrai jauku.
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2013 01 24, 15:39)
Spalvotos Paryziaus nuotraukos, XXa. pradzia
http://curiouseggs.c...ly-1900s-paris/

Aciu bigsmile.gif

Isvis, kaip faina, kad temoj pastaruoju metu tiek daug veiksmo, tiek daug informacijos, ir nuotrauku padaugejo thumbup.gif Tikiuosi, tai nebus tik metu pradzios sindromas 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 01 24, 15:43)
Buitiakas.

Grazu...

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 24, 15:53)
man šiek tiek kyla klausimas kas yra buitiakas tokia tinkama?

As tai noreciau sakyti, kad ne... g.gif Man isvis foto, kertancios per emocijas, netinka i kasdienybes kategorija (nekenciu zodzio "buitiakas", atleiskit jau cool.gif). Bet siaip patinka nuotrauka.

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 24, 18:34)
Šiandien ieškojau ieškojau tos saulės  - neradau, bet radau kai ką kita - linijas:

Man norisi nukirpti ta tamsu medi desinej, ar kas ten. Is likusios dalies visai idomi abstrakcija galetu gautis.
Papildyta:
blink.gif Pasireiskiau kaip turi but... dingstu jau gal blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Panos,labai reikia pagalbos sad.gif vasario 7 dieną švenčiu savo 18 gimtadienį,buvau susiradus fotografę,bet ji ranką lūžo,tai atsakė man šiandien,gal kuri galėtumėt pafotografuot? labai profesionalių tikrai nesitikiu,veiksmas vyks Klaipėdoj,kur išnuomotas limuzinas,jis nuveš į Palangą,ten noriu mini fotoseijos ir vėl atgal į Klaipėdą. veiksmas vyktų apie 21h,kuri galėtų ,prašau parašykit į až,už darbą bus užmokėta smile.gif lauksiu smile.gif
Atsakyti
Idėjau visą , nekarpyta foto.

Anna ir dievulis..

Mamagute, man patiko. Spalviškai ir šiaip gražus pratęsimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 24, 22:26)
Idėjau visą , nekarpyta foto.

Anna ir dievulis..
Mamagute, man patiko. Spalviškai  ir šiaip gražus pratęsimas smile.gif
labai graži, labai.

Nežinau kokie pokyčiai tavo gyvenime nutiko, bet nerealiai pasikeitė foto. Žavu.

Papildyta:
QUOTE(krispuka @ 2013 01 24, 21:59)
Mano mazylis besisupdamas kresle uzmigo vakar smile.gif  4u.gif

kadangi tik viena akutė matosi ir pusė veiduko, suabstraktėja foto. Šiaip visai įdomiai, nors aš labiau lnk paprastumo, klasikos linkusi.
Nepamiršk išsisaugoti originalus. Po kurio laiko praeis noras šitaip spalvas keisti, tai norėsis originalių. Tad būtinai išsaugok.

nepagyriau, Mamagutes koliažas irgi nerealus. Šaunuolės, pasistengėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 sausio 2013 - 21:40