Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

1 ND...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 24, 15:53)
labas merginos,perdariau vakaryksti ND.Pakeiciau spalvota taure ir citrinos nenukapojau smile.gif kaip dabar laukiu taip arba ne smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

truksta paskutinio TAIP 4u.gif ir pagaliau busiu atsiskaicius smile.gif atsiliepkit merginos 4u.gif
Atsakyti
Teka man fokuso truksta g.gif bet as tave irgi prisimenu kur nzn bet tikrai prisimenu g.gif

Fiesta uzskaityciau jei tureciau teise lotuliukas.gif bet pirmoj foto lyg padekliukas siek tiek pakryoes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 24 sausio 2013 - 18:53
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 24, 19:46)
truksta paskutinio TAIP 4u.gif ir pagaliau busiu atsiskaicius smile.gif atsiliepkit merginos  4u.gif

užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 24, 18:51)
Teka man fokuso truksta  g.gif  bet as tave irgi prisimenu kur nzn bet tikrai prisimenu  g.gif

Fiesta uzskaityciau jei tureciau teise  lotuliukas.gif bet pirmoj foto lyg padekliukas siek tiek pakryoes  blush2.gif

ple. aš iš to šalčio pamiršau kitinį užsidėt, būtų gal geriau sufokusavęs. nes šitas objektyvas aš prisiekiu, brokuotas. na ir rankos aišku ne superinės

edeva, tai mes ten pat buvom susitikę. ČIA tik anksčiau smile.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
QUOTE(neiste @ 2013 01 24, 13:01)
Atnesu foto koliazu zaidimui blush2.gif , kartu ir siek tiek pavasario. Pirmoji foto mano

Prisipazystu, kad antroji mano 4u.gif Saunuole, geriau ne nebuciau sugalvojus, labai grazus koliazas gavosi wub.gif O dar siandien ryte galvojau, kazin kaip seksis zmogeliukui kuris gaus mano foto.. Sedziu dabar issisiepus, grazu wub.gif

Aiona, man patiko Tavo berniuko portretukas. Primena tuos laikus, kai pati buvau dar vaikas ir su tevais gyvenome bute. Dienos metu, kai lauke budavo blogas oras su kaimynu vaikais, va taip ir sededavom laiptinej, dar susinesdavom dekius, zaislus ir zaisdavom ant to salto betono 4u.gif O budavo, kad ir pamirsus raktus, po mokyklos tekdavo pasedet uz duru ant tu paciu saltu laiptu biggrin.gif

Vienintele, sunku komentuoti...Mane tokie vaizdai is karto sugraudina ir sunkiai pradedu matyt klavetura..Bet taip kazkam tokios proceduros tampa kasdienybes dalimi.

Ka, sunku riesuteli turejai, bet puikiai isgliaudei ir pratesei minti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 01 24, 19:56)
užskaitau smile.gif

Valio!!aciu 4u.gif liko 5 Nd smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 24, 16:43)
Buitiakas.
[img]http://farm9.staticflickr.com/8075/84103
dar tokia-
http://www.flickr.co.../in/photostream
Bet ten visai bardakas, sorry.

čia toks labai "pakylėtas" buitiakas, o gal jau ne buitiakas g.gif Šiaip tikrai miela pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
Ainoa kas nuotraukoje man pirmiausia užkliuvo tai durų rankena. JĄ galima ir nukirpti. Tikrai nieko nepriduoja. Gražus vaikutis gražiai nufotografuotas.
Žiūrin į foto kyla klausimukas, kodėl laiptinėj, kodėl tik su kojinėmis o be batukų.
Čia batai daug labiau tiktų. Ir fotografavimo kampas nelabai, sukreivina truputį viską.
Bet visumoje, nieko.
Atsakyti
Ai va atsiminiau kas dar suzavejo, tai Yvettes atvirukas su ryzu voveriuku....Jau man kaip miauuuuu tokie groziai wub.gif
Kai buvau maza, pas mociute palepej megdavau atvirutes vartyti, dar tikiuosi, kad gryzus rasiu tuos senuosius atvirukus, priglausiu pas save wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PBP: 24 sausio 2013 - 19:15
QUOTE(PBP @ 2013 01 24, 20:02)

Vienintele, sunku komentuoti...Mane tokie vaizdai is karto sugraudina ir sunkiai pradedu matyt klavetura..Bet taip kazkam tokios proceduros tampa kasdienybes dalimi.

PBP, toj foto paprasciausias inhaliatorius, mus toks ne karta isgelbejo nuo antibu kosejant. Jei su juo nesusidurus, gali vaizdas ir baisokas pasirodyt, atrodo vaikas labai baisiai serga (tikiuosi taip nera 4u.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 24, 18:23)
PBP, toj foto paprasciausias inhaliatorius, mus toks ne karta isgelbejo nuo antibu kosejant. Jei su juo nesusidurus, gali vaizdas ir baisokas pasirodyt, atrodo vaikas labai baisiai serga (tikiuosi taip nera 4u.gif ).

Oj tikrai neteke inchaliatoriaus naudot, o man atrode, lyg deguones kauke detu (mano mazajam namuose tokio dalyku prireikdavo po priepoliu), as, matai, pagal save is karto apie blogiausia doh.gif blush2.gif
Atsakyti