Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 16:03)
zalanskaite ir fiesta, abiems užskaitau.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 16:03)
zalanskaite ir fiesta, abiems užskaitau.

Laukiam daugiau taip, jei ka ND cia:
http://www.supermama...?...9383&st=264
Atsakyti
Be galo patiko koliažiukai... bigsmile.gif šaunuolės moterytės, didelis liuxas jums... thumbup.gif aš saviškį ryt 'gimdysiu' .. fear.gif

Ir apie šviesą super pakalbėjot, man kikės irgi darbai superiniai, moka su šviesa draugaut kaip turi būt.. friends.gif
Atsakyti
Aš irgi abiejų ND užskaitau
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 24, 18:38)
Be galo patiko koliažiukai...  bigsmile.gif  šaunuolės moterytės, didelis liuxas jums...  thumbup.gif aš saviškį ryt 'gimdysiu' .. fear.gif

Ir apie šviesą super pakalbėjot, man kikės irgi darbai superiniai, moka su šviesa draugaut kaip turi būt.. friends.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2013 01 24, 04:17)
Uch, nu pagaliau. Jau pergyvenau, kad taip ilgai neatkeliauja smile.gif

na, normaliai gi, mėnesį keliavo.. Aš kai siunčiu, tai maždaug mėnesiui ir skaičiuoju, na tik tiesiog kartais pasiseka ir nueina greičiau wink.gif

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 24, 04:27)
Bet tai, merginos, musu jau visa kompanija yra, kelioniu ir gatves fotografija besidominciu - Miss K, Vilnis, Delicious ir as  thumbup.gif Gal buriames i grupe ir bandom kartu tobulet? Galim pvz Flickr grupeje atskira temuke atidaryt, ten foto viena kitos analizuot, kurios patinka, kurios nelabai, kodel, ka butu galima kitaip daryti. Gal ir uzduociu kokiu susigalvotume, jei upo ir laiko butu. Kaip manot?  4u.gif

Man irgi būtų labai įdomu bigsmile.gif Patinka kelionių ir gatvės fotografija.. Aš visai gal norėčiau apsimesti, kad keliauju ir išeiti į vietines gatves pafotkinti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 24 sausio 2013 - 17:49
QUOTE(Yvette @ 2013 01 24, 18:41)

Aciu smile.gif
Atsakyti
alabama, tavo buitiakas man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 24, 01:51)
Kas is siaulieciu mokytoju noretu apsiimti mokine? hihihi.gif biggrin.gif

Nu bet ir priraset doh.gif

as ir mokine sutikciau kieno but smile.gif)

Grazus visi berniukai ideti ir mergaite,foto nuostabus, na ir prirasot per dienele smile.gif)
ir copi image location, pas mane ne pirmam zingsnyje, o antram kai ieskojau, is vis nera tokio pavad, padariau siandien 2ND, bet nezinau ar det ar tinkamas,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 24 sausio 2013 - 18:31
QUOTE(Yvette @ 2013 01 24, 18:41)

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Visos siurbėlytės siurbia info apie šviesą, ir aš taip pat smile.gif
Šiandien ieškojau ieškojau tos saulės - neradau, bet radau kai ką kita - linijas:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2013 01 24, 13:17)
Dar Eurika buvo, Wysnia reiktu pakalbint, ediper

Edeva, o tu anksciau cia nebuvai? Ar ne tavo buvo nuotraukos su suniu tunely ziema/ vasara? Labai nick'as matytas...

Nu va pasirodo kiek cia musu nemazai tik nelenda i dienos sviesa ponios bigsmile.gif
Esu uzklydus seniau ir siaip esam "prasilenke" sem bei ten lotuliukas.gif foto ne mano mirksiukas.gif
Atsakyti