Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Buitiakas.
user posted image

Yra dar tokia-
http://www.flickr.co.../in/photostream
Bet ten visai bardakas, sorry.
Atsakyti
Say dekui labai uz vadoveli 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vajezzz, ką padarė ši tema iš manęs... Net naktį ramiai miegot neduoda, sapnavau, kad fotosesiją turėjau... doh.gif
Šiaip "siurbelės ir objektai" neprasta mintis - paskatins visus šiek tiek pasitempti. biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 06:47)
visoms išsiųsiu. knyga apie kompoziciją, lietuviška, skenuota, vadovėlis.

Ačiū!

QUOTE(Yvette @ 2013 01 24, 07:15)
Aš vis planuoju šeštadienį iki jūsų turgelio palėkti ir paieškoti, bet vis neišeina. Vat ir šį dirbsiu.
Gal norit susimatyti? Namo grįšiu apie 15 val. Dar būtų šviesos, galėtume pafotkinti  biggrin.gif

Šeštadienį tinka drinks_cheers.gif, sekmadienį nelabai pavyktų man vienai ištrūkt.

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 24, 07:33)
Kaip sekasi merginos su konkursinem nuotraukom "Dainos iliustracija" ir "Buitiaku"?

Buitiakui, lyg ir vieną turiu. Žiūrėsiu, jei pavyks ir mažylė ilgai miegos, gal įkelsiu paspardymui šiandien.

QUOTE(Lauriiana @ 2013 01 24, 09:08)
Sveiki,temose skaitinejau tik nerandu savo atsakymo.. Ju tiek daug.. Kaip reikia nustatyti DIAFRAGMA ant fujifilm finepix sl300? smile.gif labai dekui uz atsakyma smile.gif

Tikriausiai niekas ir neatsakė - įvesk į google: "How to set aperture for fujifilm finepix sl300".

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 24, 09:24)
puikios linijos smile.gif tik labai trūksta kokio žmogelio ant laiptų besėdinčio, ar kokio šuns besibastančio smile.gif

Yvette, Svajonė mūsų - ačiū! Ačiū, kad akcentuojat, kad trūksta gyvybės, nes tikrai fotografuodama net nesusimąsčiau kokio katino palaukt. Kažkada skaičiau ir pamiršau, vat dabar tikrai pasistengsiu prisimint 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 24, 10:27)
Galim pvz Flickr grupeje atskira temuke atidaryt, ten foto viena kitos analizuot, kurios patinka, kurios nelabai, kodel, ka butu galima kitaip daryti. G

drinks_cheers.gif Aš už!
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2013 01 24, 15:39)
Spalvotos Paryziaus nuotraukos, XXa. pradzia
http://curiouseggs.c...ly-1900s-paris/

Jau kaip ačiū, net pavasarių pakvipo:)
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 24, 14:09)
Ką gi, bandau rodyti koliažą.  ax.gif Pirmos foto autorė, įtariu, kad Vilnis. Mano antra.  smile.gif

Gerai įtari ax.gif Maniškė pirmoji!
Labai šauniai pratęsei! Labai gražiai sužaidei su šviesa, man patinka. 4u.gif
Išsiunčiau nuotrauką ir galvojau ar ne per sunkią išrinkau doh.gif, tikiuosi manęs labai nekeikei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2013 01 24, 13:42)

QUOTE(Alabama @ 2013 01 24, 13:44)
Jau kaip ačiū, net pavasarių pakvipo:)

I sveikata 4u.gif

dar prisiminiau- sitam FB psl ikelia labai idomiu darbu, (kaip supratau mokymo istaiga Barselonoj, placiau apie juos pacius nesidomejau)
https://www.facebook...FICA?ref=stream
Atsakyti
man šiek tiek kyla klausimas kas yra buitiakas tokia tinkama?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 24 sausio 2013 - 15:53
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 24, 15:53)
man šiek tiek kyla klausimas kas yra buitiakas tokia tinkama?

Kasdienybėi juk sergam irgi:)

Patinka.Tokias foto sunku komentuoti, jausmai trukdo, bet patinka:)
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 24, 17:24)
Ka, neiste, mamagute visų pratesimai patiko, ka šviesa gražiai gula, neistes ir mamagute spalviškai gražiai dera

Smagu, kad kažkam patiko, ačiū merginos smile.gif Pati dėl idėjos įgyvendinimo abejojau, ne visai taip norėjau, bet yra kaip yra blush2.gif
Čia dabar žaidimas su buitinėm foto vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 24, 15:50)
Gerai įtari  ax.gif Maniškė pirmoji!
Labai šauniai pratęsei! Labai gražiai sužaidei su šviesa, man patinka.  4u.gif
Išsiunčiau nuotrauką ir galvojau ar ne per sunkią išrinkau  doh.gif, tikiuosi manęs labai nekeikei  lotuliukas.gif

Šaunu, jog patinka pratęsimas. bigsmile.gif
Na, o dėl įgyvendinimo. Pirmom minutėm buvo mažas šokas, bet tuoj pat pradėjo plaukti vizijos. Ilgai svarsčiau kaip geriau padaryti koliažą, kas tiktų ir t.t. smile.gif Bet nekeikiau tavęs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 24, 14:25)

Labai patinka pratesimas, ypac sviesa.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2013 01 24, 15:01)
O ryte tau neiseitu? Prisijungciau smile.gif

Neišeina. Būsiu darbe. Gražus koliažas. Eikit su Suprem kartu tuomet smile.gif

QUOTE(Idda @ 2013 01 24, 15:08)
Jamsim visas kurios tik norės  thumbup.gif aš ir rytoj prisijungčiau mielai į galeriją.
super, tik reikia datą susigalvoti, kad visoms tiktų  ax.gif

Jei norėsi vėliau, tai prie manęs gali jungtis, tik man parašyk tuomet į až smile.gif o laiką tai kažkaip susigalvosim (čia apie meetą)...kaip tik juostą naują įsidėjau į savo mamką wub.gif norėčiau ką nors nufotkint biggrin.gif

Ka. Gražus koliažas. jaukus.
Atsakyti