Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 24, 16:03)
As nerasiau taskini fokusavima.
Cia paskaityk:
http://www.efoto.lt/...do_pasirinkimas
einu ir pati pasiskaityti  biggrin.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka, labai patiko 4u.gif atrodo viskas taip paprasta, bet tvyro jausmas, gyva foto nors jose nėra žmogaus, ir ta šviesa..

sbo, užskaitau

Ainoa, man visai patiko berniuko portretas, tik irgi kažkodėl kliuvo akis už baltų kojinių smile.gif
O vat buitiškumo temos nepagaunu dar vis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 24, 14:09)
Ką gi, bandau rodyti koliažą.  ax.gif Pirmos foto autorė, įtariu, kad Vilnis. Mano antra.  smile.gif

O, labai:)
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 24, 15:27)
sbo-pasiglamžę pasiglamžę, bet užskaitau 4u.gif

neiste, Ka - šaunu  smile.gif  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Ir Ritulei ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 24 sausio 2013 - 14:33
QUOTE(sbo @ 2013 01 24, 14:24)
Geras, kol nepasakėt, nepastebėjau  smile.gif
Tai čia reiškia TAIP?  ax.gif

Nežinau ar turiu tokią teisę, pati neseniai per vargus vos ne vos įveikiau ND ax.gif Gal dar prityrusios užmatys 4u.gif

Kai pamatau tavo niką, iškar "sbo baldai" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 24, 15:33)
Nežinau ar turiu tokią teisę, pati neseniai per vargus vos ne vos įveikiau ND ax.gif Gal dar prityrusios užmatys 4u.gif

Kai pamatau tavo niką, iškar  "sbo baldai" doh.gif

biggrin.gif
ketinu pasikeisti savo nick'a netrukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 24, 14:28)
Suprem, mielai susitikčiau su merginomis mūsų. Mes šiaip kasdien į lauką ir dabar einame mirksiukas.gif

Aš į Laiptų galeriją niekaip, ryt V planuoja į Vln varyt, tai iki vėlaus vakaro lieku su dukra  smile.gif
pas Idda kokia dieną bandyčiau išsmukti kažkaip drinks_cheers.gif

Paderinsim per AŽ, miega maniškė dabar smile.gif

Iddos nepažįstu, bet jei priimtų, tai kitos savaitės į pabaigą jau turbūt naują žaisliuką turėsiu, norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 24, 14:00)
Na keliu vėl 3ND, gal šįkart viskas bus gerai, labai stengiausi  ax.gif
Lauksiu Taip arba Ne, komentarų taip pat, ačiū pastebėjusioms smile.gif

norėtųsi kiek šviesiau 4u.gif
Užskaitau smile.gif

QUOTE(neiste @ 2013 01 24, 14:01)
Atnesu foto koliazu zaidimui blush2.gif , kartu ir siek tiek pavasario. Pirmoji foto mano

Vajeeeee wub.gif tikrai pavasariu kvepia wub.gif

Ką gi, bandau rodyti koliažą.  ax.gif Pirmos foto autorė, įtariu, kad Vilnis. Mano antra.  smile.gif

Taip ir norisi atsisėsti į tą fotelį (pirmoje foto) ir pasiimti arbatos puodelį (iš antros foto), apsigobti pledu, patogiai įsitaisyti, geriant arbatą skaityti knygą, karts nuo karto pažvelgiant pro langą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 24 sausio 2013 - 14:38
QUOTE(Suprem @ 2013 01 24, 14:34)
Paderinsim per AŽ, miega maniškė dabar smile.gif

Iddos nepažįstu, bet jei priimtų, tai kitos savaitės į pabaigą jau turbūt naują žaisliuką turėsiu, norėčiau bigsmile.gif

Maniškė irgi miega, po lauko jau mes šiandien ax.gif Mes prieš pietų miegą einam paslampinėti rolleyes.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=sayonara,2013 01 24, 10:06]Ryto skaitiniai, giliai rekomenduoju paskaityti 4u.gif
[/quote]
kaip tik vakar su klasiokem snekejom apie kita objekto matyma, ir filosofija biggrin.gif

QUOTE(Delicious @ 2013 01 24, 11:40
gerai, apibrėžimai pagal mane, taip, kaip aš supratau šiuos terminus biggrin.gif :
glow light - tai apšvietimo tipas, kada šviesos šaltinis yra[cool.gif</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin--> fotografuojamam objektui už nugaros arba [/B]šiek tiek iš vieno ar kito šono. Fotografuojamasis objektas yra tarsi apgaubtas šviesos, magiškos šviesos (rytinės/vakarinės saulės)  smile.gif PVZ.
[/quote]
kontrazurine sviesos kompozicija,berods taip vadinasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 24 sausio 2013 - 14:42
QUOTE(sbo @ 2013 01 24, 11:50)
Aš norėčiau  blush2.gif  4u.gif

nebėr vietų pas mane 4u.gif

oij kaip gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 24, 14:03)
As nerasiau taskini fokusavima.
Cia paskaityk:
http://www.efoto.lt/...do_pasirinkimas
einu ir pati pasiskaityti  biggrin.gif

Nu paukščių kalba man čia blush2.gif Nujaučiu, kad aš kažką su tais fokusavimo taškais esu pridirbusi, netikiu, kad iš tiek nuotraukų nei vienos mano norimo ryškumo nesigautų g.gif Reikia konsultacijos pas nikonistę, kas skirtų 10 min? 4u.gif
Atsakyti