Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2013 01 24, 14:01)
O ryte tau neiseitu? Prisijungciau smile.gif

I svecius pas idda irgi neatsisakau smile.gif

Aš ir ryt iki 12 laisva ir centre būsiu ax.gif
Atsakyti
Dar cia apie sviesos matavima:
http://www.efoto.lt/forumas/matavimas
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 24, 14:00)
Lauksiu Taip arba Ne, komentarų taip pat, ačiū pastebėjusioms smile.gif

Man patinka visai. Tik blaško lenkimo linija medžiagos fone, taip ir norisi išlygint biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif aciu uz knyga vakare paskaitysiu
Tarp savo non stop gyvenimo ir darbu ir moklsu ir fotiko ,bandysiu surink info kuria cia imetat , nepazadu kas viska surinksiu tiesiog kiek spesiu ir jegos leis sumesiu i note pada poto kada kam nors persiusiu jei reik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 01 24, 13:11)
Mačiau kažkokia šiaulietė siūlė į svečius...jamam  biggrin.gif (aišku jei čia kas mane žada jamt  lotuliukas.gif  aš ir pakviesčiau, bet pas mane erdvės tikrai mažoka....va vasarą (pavasarį_) tai laisvai, yra kiemas, galima ridinėtis ant žolės  biggrin.gif
Beje, aš rytoj, t.y. penktadienį visgi planuoju eit į tą laiptų galeriją. Kas norit prisidėkit, mielai priimsiu į savo kompaniją...tik va dėl valandos sunku nuspėt 13.00 val. sveikinsiu kolegę gavus diplomą, kiek ten užtruks sunku nuspėti, bet kokią valandą tai tikrai turbūt. Na kas labai labai norės su manim susidėt, parašykit privačiai, tarsimės....

Jamsim visas kurios tik norės thumbup.gif aš ir rytoj prisijungčiau mielai į galeriją.

QUOTE(neiste @ 2013 01 24, 14:01)
O ryte tau neiseitu? Prisijungciau smile.gif

I svecius pas idda irgi neatsisakau smile.gif

super, tik reikia datą susigalvoti, kad visoms tiktų ax.gif
Atsakyti
Ką gi, bandau rodyti koliažą. ax.gif Pirmos foto autorė, įtariu, kad Vilnis. Mano antra. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 24, 15:09)
Ką gi, bandau rodyti koliažą.  ax.gif Pirmos foto autorė, įtariu, kad Vilnis. Mano antra.  smile.gif

man patinka,gražiai šviesa krenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 24 sausio 2013 - 14:15
QUOTE(Ka @ 2013 01 24, 15:09)
Ką gi, bandau rodyti koliažą.  ax.gif Pirmos foto autorė, įtariu, kad Vilnis. Mano antra.  smile.gif

Labai jaukiai pratesei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 sausio 2013 - 14:19
Oi, ačiū! Smagu skaityti, kad patiko, kad šviesa gražiai krenta, kad jauku. bigsmile.gif
Žinokit rankos drebėjo lyg pirmą kartą rodyčiau čia kokį nors darbą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 24, 15:08)
Man patinka visai. Tik blaško lenkimo linija medžiagos fone, taip ir norisi išlygint biggrin.gif

Geras, kol nepasakėt, nepastebėjau smile.gif
Tai čia reiškia TAIP? ax.gif
Atsakyti
sbo-pasiglamžę pasiglamžę, bet užskaitau 4u.gif

neiste, Ka - šaunu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Suprem, mielai susitikčiau su merginomis mūsų. Mes šiaip kasdien į lauką ir dabar einame mirksiukas.gif

ačiū, Say, už strapsnius smile.gif

Ka, neiste, mamagute, fainai pratesėt thumbup.gif

Aš į Laiptų galeriją niekaip, ryt V planuoja į Vln varyt, tai iki vėlaus vakaro lieku su dukra smile.gif
pas Idda kokia dieną bandyčiau išsmukti kažkaip drinks_cheers.gif
Atsakyti