Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2013 01 24, 13:57)
tai as cia ne del saves, kad tureciau prie ko kabinetis biggrin.gif ne ne, tikrai biggrin.gif biggrin.gif netiki? biggrin.gif

As ta ir turejau minty, kad ne "kertelej" kazkur top secret, o ir cia kazka papasakotu, kad skaitytojas va kazka isgirdo, pamate pavyzdi, atkreipe demesi etc. wink.gif Juk tam sita tema ir yra - mokymuisi, ir Delicious maladiec smile.gif

o kaip tas 3/4? - nu juk ne pati sugalvojai smile.gif ar teisingai tavo mokinys ismoko? smile.gif
tas 3/4 reiskia apsviesta 3/4 veido?

biggrin.gif na taip,teisingai 3/4 apšviesto veido,bet šiuo atveju šviesa turi buti švelni,jokiu būdu neaštri - tačiau aišku galima ir aštroje šviesoje fotografuoti,bet tada pilnai turėtų būti apšviestas veidas... na tarkim kaip čia
user posted image
Atsakyti
Kike, murrr... foto.. wub.gif
Atsakyti
paskaitykit, ne viena kažką atras, tikiu smile.gif

straipsnis
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 24, 14:27)
Kike, murrr... foto..  wub.gif

Ačiū smile.gif bet man neypač... tiesiog įdėjau dėl pvz apšvietimo
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 14:27)

straipsnis

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 24 sausio 2013 - 13:35
Turiu pasakyti, kad Kike man didžiulis atradimas - ji nuostabi mokytoja - švelni ir kantri smile.gif
Ir smagu stebėti, kaip tema atsigavo smile.gif

QUOTE(Ainoa @ 2013 01 24, 13:18)

Man visai patinka.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 24, 13:30)
O apsimoka juos parsisiusti ar Lietuvoj normalios kainos? Kokio didzio geriausia? Aciu 4u.gif

Jazzzus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 24 sausio 2013 - 13:36
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 13:27)

straipsnis

Kaip taikliai ir kaip skaudžiai:)Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 24, 14:35)
Turiu pasakyti, kad Kike man didžiulis atradimas - ji nuostabi mokytoja - švelni ir kantri smile.gif
Ir smagu stebėti, kaip tema atsigavo  smile.gif
Jazzzus.

blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na keliu vėl 3ND, gal šįkart viskas bus gerai, labai stengiausi ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Lauksiu Taip arba Ne, komentarų taip pat, ačiū pastebėjusioms smile.gif
Atsakyti
Na taip, galejau pasigooglint apie reflektorius, o kainuoja tikrai nedaug jie.
Reiks kada pasibandyt rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 24, 14:30)
Turbut tamsus, nebent kaip rase Vuniscia, nusistatyti taskini matavima (jei nemaisau ko).

Niekaip sugaudau apie ta taskini fokusavima doh.gif Taskinis tai kai fokusuojat tais taskiukais pro akute?? O kaip kiti tada? Fokusuojat manualu? t.y. sukiodami objektyva? blush2.gif
Gal durnas klausimas, ale man va uzkliuvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 01 24, 15:11)
Mačiau kažkokia šiaulietė siūlė į svečius...jamam  biggrin.gif (aišku jei čia kas mane žada jamt  lotuliukas.gif   aš ir pakviesčiau, bet pas mane erdvės tikrai mažoka....va vasarą (pavasarį_) tai laisvai, yra kiemas, galima ridinėtis ant žolės  biggrin.gif
Beje, aš rytoj, t.y. penktadienį visgi planuoju eit į tą laiptų galeriją. Kas norit prisidėkit, mielai priimsiu į savo kompaniją...tik va dėl valandos sunku nuspėt 13.00 val. sveikinsiu kolegę gavus diplomą, kiek ten užtruks sunku nuspėti, bet kokią valandą tai tikrai turbūt. Na kas labai labai norės su manim susidėt, parašykit privačiai, tarsimės....

O ryte tau neiseitu? Prisijungciau smile.gif

I svecius pas idda irgi neatsisakau smile.gif

Atnesu foto koliazu zaidimui blush2.gif , kartu ir siek tiek pavasario. Pirmoji foto mano:user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 24 sausio 2013 - 14:09
QUOTE(DoVi @ 2013 01 24, 15:00)
Niekaip sugaudau apie ta taskini fokusavima  doh.gif  Taskinis tai kai fokusuojat tais taskiukais pro akute?? O kaip kiti tada? Fokusuojat manualu? t.y. sukiodami objektyva? blush2.gif
Gal durnas klausimas, ale man va uzkliuvo blush2.gif

As nerasiau taskini fokusavima.
Cia paskaityk:
http://www.efoto.lt/...do_pasirinkimas
einu ir pati pasiskaityti biggrin.gif
Atsakyti