Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O be reflektoriaus nesigautu? g.gif Tamsus veidas butu turbut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 24, 12:18)

Man gražiau žiūrisi, kai nesimato durų rankenos, žemiau nei nuo pusės durų į apačią 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 24, 11:29)
nu tai ir ka radot su ta glow light? Specialiai ivedziau kas tas glow light ir radau tas lazdas, kur per koncertus pardavineja ir jas tipo reik sukt ant rankos. Niekur neradau tokio termino. Uztenka tiesiog pavyzduko - vakar nagrinejom glow light pvz. (img), sviesos saltinis ten anen etc.
As irgi megstu "reverse engineer" sviesa wink.gif

čia ta šviesą aš pati taip pavadinau,nesikabinkėk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man ji yra tokia -švytinti smile.gif

Ir šiaip aš pasakoju taip kaip aš matau,ir taip kaip aš darau ar įsivaizduoju - merginoms buvau ne kartą minėjusi,kad tai nėra nei teisingiausias nei blogiausias dalykas - tai yra tiesgio MANO ale metodai ir tiek mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 24, 13:01)
Pirmoji foto mano  biggrin.gif
Įdomus sprendimas, manau, gerai žiūrisi  thumbup.gif

džiaugiuos, kad tavo manymu "nesuvariau" taviškės foto biggrin.gif

smagu man labai, kad dar ir keletai kitų patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 24, 13:18)
O be reflektoriaus nesigautu? g.gif Tamsus veidas butu turbut? g.gif

Turbut tamsus, nebent kaip rase Vuniscia, nusistatyti taskini matavima (jei nemaisau ko).

Lauke geriausia naudoti aukso spalvos (cia is Kelbio 2-os knygos).
O apsimoka juos parsisiusti ar Lietuvoj normalios kainos? Kokio didzio geriausia? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 24, 12:18)

Nelabai pagaunu minties-vaikas iš namų išvarytas?Nežinau, man nekokie jausmai.Sėdi vargšas ant šaltų laiptų, liūdnas, vien su kojinėm.
Atsakyti
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 24, 12:22)
Man gražiau žiūrisi, kai nesimato durų rankenos, žemiau nei nuo pusės durų į apačią 4u.gif

as specialiai ta rankena palikau smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 01 24, 12:32)
Nelabai pagaunu minties-vaikas iš namų išvarytas?Nežinau, man nekokie jausmai.Sėdi vargšas ant šaltų laiptų, liūdnas, vien su kojinėm.

nuotraukos ne butinai turi sukelt tik gerus jausmus ir nebutinai jose turi but logikos. Man pvz taviskes su sraigem irgi nekokius jausmus sukelia, bet tai nesakau, kad blogai...

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2013 01 24, 13:28)
čia ta šviesą aš pati taip pavadinau,nesikabinkėk  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Man ji yra tokia -švytinti smile.gif

Ir šiaip aš pasakoju taip kaip aš matau,ir taip kaip aš darau ar įsivaizduoju - merginoms buvau ne kartą minėjusi,kad tai nėra nei teisingiausias nei blogiausias dalykas - tai yra tiesgio MANO ale metodai ir tiek  mirksiukas.gif  tongue.gif

tai as cia ne del saves, kad tureciau prie ko kabinetis biggrin.gif ne ne, tikrai biggrin.gif biggrin.gif netiki? biggrin.gif

As ta ir turejau minty, kad ne "kertelej" kazkur top secret, o ir cia kazka papasakotu, kad skaitytojas va kazka isgirdo, pamate pavyzdi, atkreipe demesi etc. wink.gif Juk tam sita tema ir yra - mokymuisi, ir Delicious maladiec smile.gif

o kaip tas 3/4? - nu juk ne pati sugalvojai smile.gif ar teisingai tavo mokinys ismoko? smile.gif
tas 3/4 reiskia apsviesta 3/4 veido?
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 24, 12:56)
as specialiai ta rankena palikau  smile.gif
nuotraukos ne butinai turi sukelt tik gerus jausmus ir nebutinai jose turi but logikos. Man pvz taviskes su sraigem irgi nekokius jausmus sukelia, bet tai nesakau, kad blogai...

O galėjai sakyt, kas neleido:)
Tema "Buitiakas"-kasdienybė, buitis.Tai ką tas vargšas kasdienybei daro ant šaltų laiptų, dar žiemos metu?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 24, 13:01)
O galėjai sakyt, kas neleido:)
Tema "Buitiakas"-kasdienybė, buitis.Tai ką tas vargšas kasdienybei daro ant šaltų laiptų, dar žiemos metu?

ir pasakiau, kad nepatiko sraiges, nes ju nemegstu ir automatiskai man ta nuotrauka ne

o gal mano vaikas taip tevo laukia lotuliukas.gif gi su vilnonem kojinem biggrin.gif
ai... ne ta diena ryskiai...
Atsakyti
Mačiau kažkokia šiaulietė siūlė į svečius...jamam biggrin.gif (aišku jei čia kas mane žada jamt lotuliukas.gif aš ir pakviesčiau, bet pas mane erdvės tikrai mažoka....va vasarą (pavasarį_) tai laisvai, yra kiemas, galima ridinėtis ant žolės biggrin.gif

Beje, aš rytoj, t.y. penktadienį visgi planuoju eit į tą laiptų galeriją. Kas norit prisidėkit, mielai priimsiu į savo kompaniją...tik va dėl valandos sunku nuspėt 13.00 val. sveikinsiu kolegę gavus diplomą, kiek ten užtruks sunku nuspėti, bet kokią valandą tai tikrai turbūt. Na kas labai labai norės su manim susidėt, parašykit privačiai, tarsimės....
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2013 01 24, 11:40)
(mielai su kuo nors paturistaučiau po Vilnių, yra norinčių gal?)

yra smile.gif

Ainoa, man berniuko portretas yra ne buitiakas, o portretas. buities nesimato. bet foto visai miela..smile.gif

apie mokytojus. nevadinkim mūsų mokytojais, o kitų - mokiniais. taip bus geriausia. vadinkime "mokines" siurbėlėmis, o "mokytojas" - objektais, iš kurių siurbėlės siurbia kraują. neįsižeidžiant ir nepradedant interpretuoti neigiamo siurbėlės konteksto. tiesiog mokytojos pasidalins savo matymu, žiniomis, jausmais. o siurbėlės ant jų gyvens. kol nukris. nu kaip gyvenime.

tik sakau, neužsiciklinkit ant neigiamo siurbėlės suvokimo. nes pavyzdį teigiamame kontekste duodu. mokytojos gal išgis nuo tų siurbėlių siurbimo, nu. išgis nuo abejingumo, tingėjimo, kraujas naujas gaminsis, naujos idėjos gal rasis. žodžiu, pasinaudosim vienos kitomis. hau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 24 sausio 2013 - 13:24