QUOTE(Ainoa @ 2013 01 24, 12:18)
Man gražiau žiūrisi, kai nesimato durų rankenos, žemiau nei nuo pusės durų į apačią
QUOTE(robobebras @ 2013 01 24, 11:29)
nu tai ir ka radot su ta glow light? Specialiai ivedziau kas tas glow light ir radau tas lazdas, kur per koncertus pardavineja ir jas tipo reik sukt ant rankos. Niekur neradau tokio termino. Uztenka tiesiog pavyzduko - vakar nagrinejom glow light pvz. (img), sviesos saltinis ten anen etc.
As irgi megstu "reverse engineer" sviesa
As irgi megstu "reverse engineer" sviesa
čia ta šviesą aš pati taip pavadinau,nesikabinkėk Man ji yra tokia -švytinti
Ir šiaip aš pasakoju taip kaip aš matau,ir taip kaip aš darau ar įsivaizduoju - merginoms buvau ne kartą minėjusi,kad tai nėra nei teisingiausias nei blogiausias dalykas - tai yra tiesgio MANO ale metodai ir tiek
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 24, 13:01)
džiaugiuos, kad tavo manymu "nesuvariau" taviškės foto
smagu man labai, kad dar ir keletai kitų patiko
QUOTE(Suprem @ 2013 01 24, 13:18)
O be reflektoriaus nesigautu? Tamsus veidas butu turbut?
Turbut tamsus, nebent kaip rase Vuniscia, nusistatyti taskini matavima (jei nemaisau ko).
Lauke geriausia naudoti aukso spalvos (cia is Kelbio 2-os knygos).
O apsimoka juos parsisiusti ar Lietuvoj normalios kainos? Kokio didzio geriausia? Aciu
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 24, 12:18)
Nelabai pagaunu minties-vaikas iš namų išvarytas?Nežinau, man nekokie jausmai.Sėdi vargšas ant šaltų laiptų, liūdnas, vien su kojinėm.
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 24, 12:22)
Man gražiau žiūrisi, kai nesimato durų rankenos, žemiau nei nuo pusės durų į apačią
as specialiai ta rankena palikau
QUOTE(Alabama @ 2013 01 24, 12:32)
Nelabai pagaunu minties-vaikas iš namų išvarytas?Nežinau, man nekokie jausmai.Sėdi vargšas ant šaltų laiptų, liūdnas, vien su kojinėm.
nuotraukos ne butinai turi sukelt tik gerus jausmus ir nebutinai jose turi but logikos. Man pvz taviskes su sraigem irgi nekokius jausmus sukelia, bet tai nesakau, kad blogai...
QUOTE(Kikirike @ 2013 01 24, 13:28)
čia ta šviesą aš pati taip pavadinau,nesikabinkėk Man ji yra tokia -švytinti
Ir šiaip aš pasakoju taip kaip aš matau,ir taip kaip aš darau ar įsivaizduoju - merginoms buvau ne kartą minėjusi,kad tai nėra nei teisingiausias nei blogiausias dalykas - tai yra tiesgio MANO ale metodai ir tiek
tai as cia ne del saves, kad tureciau prie ko kabinetis ne ne, tikrai netiki?
As ta ir turejau minty, kad ne "kertelej" kazkur top secret, o ir cia kazka papasakotu, kad skaitytojas va kazka isgirdo, pamate pavyzdi, atkreipe demesi etc. Juk tam sita tema ir yra - mokymuisi, ir Delicious maladiec
o kaip tas 3/4? - nu juk ne pati sugalvojai ar teisingai tavo mokinys ismoko?
tas 3/4 reiskia apsviesta 3/4 veido?
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 24, 12:56)
as specialiai ta rankena palikau
nuotraukos ne butinai turi sukelt tik gerus jausmus ir nebutinai jose turi but logikos. Man pvz taviskes su sraigem irgi nekokius jausmus sukelia, bet tai nesakau, kad blogai...
O galėjai sakyt, kas neleido:)
Tema "Buitiakas"-kasdienybė, buitis.Tai ką tas vargšas kasdienybei daro ant šaltų laiptų, dar žiemos metu?
QUOTE(Alabama @ 2013 01 24, 13:01)
O galėjai sakyt, kas neleido:)
Tema "Buitiakas"-kasdienybė, buitis.Tai ką tas vargšas kasdienybei daro ant šaltų laiptų, dar žiemos metu?
ir pasakiau, kad nepatiko sraiges, nes ju nemegstu ir automatiskai man ta nuotrauka ne
o gal mano vaikas taip tevo laukia gi su vilnonem kojinem
ai... ne ta diena ryskiai...
Mačiau kažkokia šiaulietė siūlė į svečius...jamam (aišku jei čia kas mane žada jamt aš ir pakviesčiau, bet pas mane erdvės tikrai mažoka....va vasarą (pavasarį_) tai laisvai, yra kiemas, galima ridinėtis ant žolės
Beje, aš rytoj, t.y. penktadienį visgi planuoju eit į tą laiptų galeriją. Kas norit prisidėkit, mielai priimsiu į savo kompaniją...tik va dėl valandos sunku nuspėt 13.00 val. sveikinsiu kolegę gavus diplomą, kiek ten užtruks sunku nuspėti, bet kokią valandą tai tikrai turbūt. Na kas labai labai norės su manim susidėt, parašykit privačiai, tarsimės....
Beje, aš rytoj, t.y. penktadienį visgi planuoju eit į tą laiptų galeriją. Kas norit prisidėkit, mielai priimsiu į savo kompaniją...tik va dėl valandos sunku nuspėt 13.00 val. sveikinsiu kolegę gavus diplomą, kiek ten užtruks sunku nuspėti, bet kokią valandą tai tikrai turbūt. Na kas labai labai norės su manim susidėt, parašykit privačiai, tarsimės....
QUOTE(Delicious @ 2013 01 24, 11:40)
yra
Ainoa, man berniuko portretas yra ne buitiakas, o portretas. buities nesimato. bet foto visai miela..
apie mokytojus. nevadinkim mūsų mokytojais, o kitų - mokiniais. taip bus geriausia. vadinkime "mokines" siurbėlėmis, o "mokytojas" - objektais, iš kurių siurbėlės siurbia kraują. neįsižeidžiant ir nepradedant interpretuoti neigiamo siurbėlės konteksto. tiesiog mokytojos pasidalins savo matymu, žiniomis, jausmais. o siurbėlės ant jų gyvens. kol nukris. nu kaip gyvenime.
tik sakau, neužsiciklinkit ant neigiamo siurbėlės suvokimo. nes pavyzdį teigiamame kontekste duodu. mokytojos gal išgis nuo tų siurbėlių siurbimo, nu. išgis nuo abejingumo, tingėjimo, kraujas naujas gaminsis, naujos idėjos gal rasis. žodžiu, pasinaudosim vienos kitomis. hau