QUOTE(Jurzole @ 2013 01 24, 10:27)
Bet tai, merginos, musu jau visa kompanija yra, kelioniu ir gatves fotografija besidominciu - Miss K, Vilnis, Delicious ir as
Gal buriames i grupe ir bandom kartu tobulet? Galim pvz Flickr grupeje atskira temuke atidaryt, ten foto viena kitos analizuot, kurios patinka, kurios nelabai, kodel, ka butu galima kitaip daryti. Gal ir uzduociu kokiu susigalvotume, jei upo ir laiko butu. Kaip manot?
Man būtų labai įdomu
Mangute, berods, rašė vakar, kad neįmanoma keliaut neturint daug pinigų. Nesutikčiau. Galima, jei tik didelis noras yra
Ir nebūtina toli nukeliaut, kad kelionių nuotraukos su palmėm ir žydrom jūrom puoštų asmeninį kelionių fotografijos albumiuką. Pradėkim nuo savęs, taip sakant, nuo savo Lietuvos, nuo savo miesto, kaimo, vienkiemio. Kelionės neapsiriboja vien šimtmečius skaičiuojančiais miestais ar kalnais su snieguotom viršūnėm, kurių Lietuvoj neturim
Išmokim pabūt turistais savo kieme, paieškokim kitų kampų savo mieste (mielai su kuo nors paturistaučiau po Vilnių, yra norinčių gal?)
Juk nuvažiavus į Nepalą neparveši
national-geographiškų foto, jei prieš kelionę nepasidomėsi kas ir kaip toj kelionių fotografijoj, neišsibandysi savo turimoj aplinkoj, nesvarbu tai miestas, ar kaimas. Prieš kiekvieną kelionę daug skaitau, daug ruošiuosi, daug žiūriu, o grįžus vistiek nešokinėju iš džiaugsmo dėl visų foto, džiugina viena kita tik
Bet vistiek būna smagu, nes žinau, ką kitą kartą būtinai padarysiu kitaip
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2013 01 24, 10:29)
nu tai ir ka radot su ta glow light? Specialiai ivedziau kas tas glow light ir radau tas lazdas, kur per koncertus pardavineja ir jas tipo reik sukt ant rankos. Niekur neradau tokio termino. Uztenka tiesiog pavyzduko - vakar nagrinejom glow light pvz. (img), sviesos saltinis ten anen etc.
As irgi megstu "reverse engineer" sviesa
gerai, apibrėžimai pagal mane, taip, kaip aš supratau šiuos terminus
:
glow light - tai apšvietimo tipas, kada šviesos šaltinis yra fotografuojamam objektui už nugaros arba šiek tiek iš vieno ar kito šono. Fotografuojamasis objektas yra tarsi apgaubtas šviesos, magiškos šviesos (rytinės/vakarinės saulės)
PVZ.
3/4 šviesa - toks fotografuojamojo objekto apšvietimo tipas, kada šviesos šaltinis fotografuojamą objektą apšviečia iš šono.
PVZ.
Jei kur klystu, prašau pataisyt
Rytine kava, apie šviesą ieškausi literatūros, jei ką rasiu, papasakosiu