QUOTE(Jurzole @ 2013 01 24, 10:55)
Nesutikciau del paskutinio teiginio. Kiek perziurejau (ne viska), tai man kaip tik atrodo, kad nuotraukos darytos tiesiog pro sali einant, nemaciom, neieskant jokio kontakto. Tiesa, man del to nuotraukos netampa maziau idomios. Nors kazko stebuklingo jose nematau, ir tikrai sutinku su say, kad tokiu ir mes galetume padaryti. Cia, man rodos, esme yra po to atsirinkti, kurios is tu momentiniu nuotrauku yra pakankamai idomios ir gyvos, kad pasakotu kazkokia istorija. Jei daug tokiu netyciuku prigamini, tai viena kita greiciausiai gausis gera. Man toks procesas visai patinka, nors nezinau, ar tai yra teisinga gatves fotografija.
Gal as klystu, bet man rodos, daug gatves fotografu butent tokiu stilium fotografuoja? Bet galbut tie, patys geriausieji, dirba kitaip, iesko kontakto, kuria konkrecia istorija su konkreciu zmogum, o ne tik gaudo momenta praeidami pro sali? Idomu butu daugiau apie tai suzinoti
Taip ir itariau
gerai, tada vakare skaipu. (Kada pas tave vakaras? Pas mane tai jis prasideda apie devinta LT laiku.)
pas mane vakaras nuo 18 LT laiku. skaipas būna įjungtas, tik aš ne visada būnu prie jo. bet pabandysiu po devynių būti ir persiųsiu.
ne, viskas ok, kaip gatvės fotikai fotkina (jie fotkinai įvairiai. ir taip, kad niekas nematytų, ir kaldami su blykste į veidą iš 20 cm atstumo, ir paprašydami papozuoti, ir čierką kartu išgerdami), tik aš nesutikau su įspūdžiu, kurį aprašė Delicious. man beveik visose fotose neatpalaiduoti žmonės matosi, kontakto nėra, nors pokalbis gal ir įvyko, iš serijos, gal galit papozuoti? pykšt. ačiū, sėkmės. o gal ir nebuvo pokalbio, tik ėjo žmonės, buvo sulaukta, kol jie pamatys kamerą, kad gautųsi alia gatvės portretas. aišku, kai kurių foto atstumas toks, kad be leidimo neįmanoma nufotkint, bet dauguma įsitempę. unnatural habitat.
viena kita foto ten man atrodo visiškai natūrali, su istorija, kitokia.
jei atvirai, tos foto yra geresnės negu Delicious darytos, bet ne blizgančios ir nėra pats geriausias ir dievintinas pvz. Mano tokia nuomonė.