Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2013 01 24, 11:06)
as skaitau butu visam pasauliui nauda, tame tarpe ir jums pacioms, jei susikonspektuotumet ir raportuotumet cia visa savo mokymosi procesa, bei pasidalindamos "potencialiai uzrasoma" info su kitais. Manau tokie raportai butu naudingi zmonems, sedintiems temoje, tyliai ja vartantiems, jei tarp pezalu rastu paprastos naudingos info smile.gif

just a thought wink.gif

Butu fantastika wub.gif ...

Va, perskaiciau, kad Delicious kazka apie sviesa suzinojo ir taip noris jos klausinet, KA SUZINOJO bigsmile.gif ?!
Atsakyti
Delicious, o Tu supranti, kad to Sebatien foto nėra kažkuo stebuklingos? ir kad Tu tikrai gali tokias gaminti? smile.gif suvoki tai?

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 10:06)

ir asmeniškai visai nenorėčiau "projekto" formos, t.y. rungtyniškumo, kai metų pabaigoje ten dėkime rezultatus ir pan., bla bla bla, žiūrėkime, kuris labiausiai, -iausiai patobulėjo, bla bla bla. taigi dėl savęs mokomės. mokytojos gaus ne mažiau naudos iš tų "mokslų", negu mokinės. taip kad pirmyn smile.gif

Pritariu, mane gąsdina tokie dalykai
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 24, 10:06)
Cia kaip anoniminiu fotografiku klubas biggrin.gif
"Sveiki, as Delicious, man nesiseka sviesa"

as skaitau butu visam pasauliui nauda, tame tarpe ir jums pacioms, jei susikonspektuotumet ir raportuotumet cia visa savo mokymosi procesa, bei pasidalindamos "potencialiai uzrasoma" info su kitais. Manau tokie raportai butu naudingi zmonems, sedintiems temoje, tyliai ja vartantiems, jei tarp pezalu rastu paprastos naudingos info smile.gif

just a thought wink.gif

jo, jo, panašiai biggrin.gif

Nebuvo ką labai konspektuoti smile.gif, nes darbas buvo daugiau praktinis, ieškojom foto su 3/4 ir glow light apšvietimu, nagrinėjom, iš kur sklinda šviesos šaltinis, kas blogai, kas gerai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 10:06)

Pasisekė Tavo mokinėms biggrin.gif
Aš tiek daug duoti nesugebėsiu, nes pati neturėjau mokytojo, viską ką sužinojau ir išmokau, buvo didelis noras, SM ir nuojauta.
Tačiau kūrybinių užduočių tikrai nestigs ir maniškėms biggrin.gif
Sekmės tikrai visoms.
Likusios temoje, neliūdėkit ir nesnauskit, žmogaus galimybės neribotos, reikia tik didžiulio noro. Kas pagelbės manau visada atsiras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 24 sausio 2013 - 10:23
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 24, 04:25)
Beje, pagaliau gavau kalėdinių mainų foto nuo Veronikos . Saldainiai atpirko kaltę, kad taip taip pavėluotai  biggrin.gif

Uch, nu pagaliau. Jau pergyvenau, kad taip ilgai neatkeliauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 10:13)
Delicious, o Tu supranti, kad to Sebatien foto nėra kažkuo stebuklingos? ir kad Tu tikrai gali tokias gaminti? smile.gif suvoki tai?

Man jos asmeniškai stebuklingos tuo savo paprastumu ir gebėjimu prieiti prie žmogaus, ko man pačiai dar oi kaip trūksta. Tą norėjau parodyti mirksiukas.gif Man buvo įdomu apžiūrėti kiekvieną jo nuotraukose įamžintą žmogų, nes jaučiasi, kad tai nėra tik paskubom pro šalį belekiant padaryta foto, matosi, kad su žmogum bent minimaliai persimesta keliais žodžiais.
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2013 01 24, 11:15)
Nebuvo ką labai konspektuoti  smile.gif, nes darbas buvo daugiau praktinis, ieškojom foto su 3/4 ir glow light apšvietimu, nagrinėjom, iš kur sklinda šviesos šaltinis, kas blogai, kas gerai.

Papasakok nors kazka apie sviesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2013 01 24, 10:19)
Man jos asmeniškai stebuklingos tuo savo paprastumu ir gebėjimu prieiti prie žmogaus, ko man pačiai dar oi kaip trūksta. Tą norėjau parodyti  mirksiukas.gif Man buvo įdomu apžiūrėti kiekvieną jo nuotraukose įamžintą žmogų, nes jaučiasi, kad tai nėra tik paskubom pro šalį belekiant padaryta foto, matosi, kad su žmogum bent minimaliai persimesta keliais žodžiais.

o man kaip tik jos gana tiesmukos, toks ėjimas pro šalį, o, pamačiau, fotkinu..

tvarkingos - taip. kai kurios labai geros. bet gana tiesmukos, panašios ir turiniu, ir forma, naudotas tas pats fotografavimo kampas, elgiamasi greičiausiai buvo irgi panašiai. nėra daug spontaniškumo jose, o tada aš ir gyvumo mažiau surandu.

kokie skirtingi matymai smile.gif

paskaityk mano šiandien įdėtą rašinį ir tada iš naujo pežiūrėk tas foto to rašinio kontekste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 24 sausio 2013 - 10:25
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 24, 10:22)
Papasakok nors kazka apie sviesa  4u.gif

Nuotraukas konkrečias reikėtų panagrinėt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 01 24, 10:25)
kokie skirtingi matymai smile.gif

paskaityk mano šiandien įdėtą rašinį ir tada iš naujo pežiūrėk tas foto to rašinio kontekste.

smile.gif

jau skaitau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 24, 02:11)
Net labai, nesiskiriu su fotoaparatu... Šiaip seniau didesnį dėmesį į fotografuojamus objektus kreipdavau, šiek tiek apsileidau. Žmonių pas mane nuotraukose ir nelabai yra. Nedrįstu, reikėtų šiaip persilaužt.

QUOTE(Delicious @ 2013 01 24, 09:49)
Smagu, kad be Jūržolės atsirado ir daugiau besidominčių kelionių fotografija, man visad įdomu šioj srity išmokt ką nors naujo  mirksiukas.gif Kalbėjot apie žmones kelionių fotografijoj, pati pabandžiau įvesti nepažįstamus žmones į savo kelionines nuotraukas ir tikrai dabar įdomiausia žiūrinėti būtent jas  smile.gif

Bet tai, merginos, musu jau visa kompanija yra, kelioniu ir gatves fotografija besidominciu - Miss K, Vilnis, Delicious ir as thumbup.gif Gal buriames i grupe ir bandom kartu tobulet? Galim pvz Flickr grupeje atskira temuke atidaryt, ten foto viena kitos analizuot, kurios patinka, kurios nelabai, kodel, ka butu galima kitaip daryti. Gal ir uzduociu kokiu susigalvotume, jei upo ir laiko butu. Kaip manot? 4u.gif

say, as tai jokiu vadoveliu is taves negavau, bet gal man nesiuntei? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas...

Smagu turinčiom mokytojas, tiksliau tas, kurios padeda žengt žingsnelius teisingu keliu... thumbup.gif

SAY ,gal galėčiau ir aš gauti knygelę, parašyčiau e-mailą į AŽ. smile.gif

Atsakyti