Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 24, 01:35)
Nebandei kita kortele deti? Gal pati kortele brokuota ar pan.? Jei kortele gera, tada kazkas paciame "bodyje"...kaip kad internal card reader...(?) Spelioju, nes tikrai neismanau siu dalyku. Pabandyciau nusipirkti nauja kortele, jei ta pati problema nesciau fotika patikrinti 4u.gif  Gal dar garantija turi jei neseniai pirkai..?

vykes patarimas cool.gif
Atsakyti
Kas is siaulieciu mokytoju noretu apsiimti mokine? hihihi.gif biggrin.gif

Nu bet ir priraset doh.gif
Atsakyti
Labanaktis.
Sapnuosiu ka nors grazaus, itariu tai bus sviesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 24, 02:07)
Labanaktis.
Sapnuosiu ka nors grazaus, itariu tai bus sviesa biggrin.gif

Šaunuolė biggrin.gif

Labanakt visiems...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 16:28)
Vilnie, pačios Svajonės buitiakai baisiai fainūs smile.gif
Yvette irgi turi ką parodyt iš senesnių
šiaip daug pvz. yra.

4u.gif Ačiū! Beje, aš ir knygos noriu lotuliukas.gif - jei SM nepavyks į AŽ nusiųsti laiško, tai siųsiu flickr blush2.gif 4u.gif Ačiū, dar kartą už pasidalijimą!
O Yvette nuotraukas mačius wub.gif

Yvette, o kokie atvirukai tau patinka? Man irgi nuotraukos reik 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 16:36)
O siaip keliaujant fotografuot megsti? Zmoniu Europoj as irgi nefotografuoju, nedristu. Egzotiskuose krastuose lengviau man kazkaip, nors ir tai...  ax.gif

Net labai, nesiskiriu su fotoaparatu... Šiaip seniau didesnį dėmesį į fotografuojamus objektus kreipdavau, šiek tiek apsileidau. Žmonių pas mane nuotraukose ir nelabai yra. Nedrįstu, reikėtų šiaip persilaužt.
Vat paskutinė nuotrauka iš kelionės po Italija, aišku padegę - siesta:
user posted image

Atsakyti
Och, gražu toj Italijoj... Norėčiau sugrįžt wub.gif

Beje, pagaliau gavau kalėdinių mainų foto nuo Veronikos . Saldainiai atpirko kaltę, kad taip taip pavėluotai biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas

kadangi į AŽ gavau keliolika laiškų, ji prisipildė. darbe viską sutvarkysiu, o tada galėsit likusios surašyt emailus. arba flickre, kurios turit, rašykit smile.gif

visoms išsiųsiu. knyga apie kompoziciją, lietuviška, skenuota, vadovėlis.
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 24, 03:11)
Yvette, o kokie atvirukai tau patinka? Man irgi nuotraukos reik  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bigsmile.gif turėsiu atvirukų bigsmile.gif
Aš vis planuoju šeštadienį iki jūsų turgelio palėkti ir paieškoti, bet vis neišeina. Vat ir šį dirbsiu.
Gal norit susimatyti? Namo grįšiu apie 15 val. Dar būtų šviesos, galėtume pafotkinti biggrin.gif Sekmadienį irgi dirbu, turėčiau grįžti tuo pat laiku.
Tavo nutorauka faina. Labiau patiktų, jei ten būtų žmogus. Bet ir pati žinai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 sausio 2013 - 07:16
Kaip sekasi merginos su konkursinem nuotraukom "Dainos iliustracija" ir "Buitiaku"? Kol kas tyla, niekas nieko nerodo...Ar jus dedat cia visos paskutine diena?
Atsakyti
Sveikos. Kažin ar mane kas nors atsimena, ar reikės vėl eit iš naujo namų darbus daryt? smile.gif

Tyliai skaitau jūsų temą, kūrybinis badas ir bėdų daug buvo.
Aišku, manęs mokyti turbūt neapsiims jau niekas? smile.gif
Užtad brandinu mintį "Buitiakui", tai dažniau pas jus apsilankysiu.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2013 01 24, 08:54)
Sveikos. Kažin ar mane kas nors atsimena, ar reikės vėl eit iš naujo namų darbus daryt? smile.gif

Tyliai skaitau jūsų temą, kūrybinis badas ir bėdų daug buvo.
Aišku, manęs mokyti turbūt neapsiims jau niekas?  smile.gif
Užtad brandinu mintį "Buitiakui", tai dažniau pas jus apsilankysiu.

Pamenu. ND nereikia perdarineti. Smagu Kad grizai
Atsakyti
merginos, prasivaliau AŽ, jei dar kuri norit vadovėlio apie kompoziciją, rašykit smile.gif
viena ar dvi neparašėt savo emailo..smile.gif
Atsakyti