Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos smile.gif

na fiziškai neįmanoma perskaityt, kiek pribazarinot doh.gif

dėl mokinių- jei dar reikia kam, galiu paimti vieną. Bet prieš tai pažiūrėkit ar iš vis tinku aš biggrin.gif Bet bendraut galėčiau tik virtualioj erdvėj, nes laiko nulis pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 23, 23:27)
Sveikos smile.gif

na fiziškai neįmanoma perskaityt, kiek pribazarinot  doh.gif

dėl mokinių- jei dar reikia kam, galiu paimti vieną. Bet prieš tai pažiūrėkit ar iš vis tinku aš biggrin.gif Bet bendraut galėčiau tik virtualioj erdvėj, nes laiko nulis pas mane smile.gif

As noriu 4u.gif anadien bandziau graziai nufotkyt neplautas lekstes, ale nieko nesigavo. O pas tave ir siuksles graziai gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2013 01 23, 22:33)
Sveikos,nusipirkau canon 400d,bet vis meta erorus del cf korteles,suformatvau ir paciam fotike ir per kompiuterį,bet vis tiek padarius kelis kadrus ismeta erora,ką dar bandyt daryt,kad veiktų? dėkoju

O ka butet raso? Koks error?
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2013 01 23, 23:33)
As noriu 4u.gif anadien bandziau graziai nufotkyt neplautas lekstes, ale nieko nesigavo. O pas tave ir siuksles graziai gaunasi ax.gif

lotuliukas.gif

nu ok, jamu tave tada biggrin.gif bet žinok reiks dirbt smile.gif mažiau kalbų bus, daugiau darbų biggrin.gif

parašyk man į AŽ savo skype, rytoj susiplepsim smile.gif
Atsakyti
O vat ši Alabamos man patinka, gal, kad sraigių ne viena... net j/b variantas priimtinas.
Na ka moteriškės, reikia skirstytis... o gal ne rolleyes.gif einu dar ka paskaitysiu ...
Atsakyti
Mielos siaulietes, as jus galiu priimti i namus, na atrodo sviesus ir erdvus. Man be proto reikia bendraminciu. Ziemos miegu uzmigau. Taigi jei tinku organizuokimes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2013 01 23, 23:33)
Sveikos,nusipirkau canon 400d,bet vis meta erorus del cf korteles,suformatvau ir paciam fotike ir per kompiuterį,bet vis tiek padarius kelis kadrus ismeta erora,ką dar bandyt daryt,kad veiktų? dėkoju

Identiska situacija buvo pas mane, pasirodo dedama cf kortele nulenkiau fotike esanti kontakta, todel kortele nufotkinus kelis kartus tapdavo nebeaktyvi. Gerai apziurek kortele, ar nepazeista, ar nera mikroskopinio ibrezimo???
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 24, 00:23)
Aciu kas sugalvojo , kad reik mokytoj uir mokiniu, gavau nuostabia mokytoja wub.gif Kikirike  clap.gif

Nu bet ir tempai, nespeju totaliai blink.gif  wacko.gif

Dirbsim žodžiu, bus smagu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš noriu rimtai mokytis, ir mokytojo noriu, kuris sugebėtų taip papurtyt mane, kad nedingtų noras fotografuoti po to, kai bandai, bandai ir dar kartą bandai, bet nieko neišeina verysad.gif tada užmetu fotoaparatą pusmečiui ir vėl išsitraukiu, ir vėl bandau, bet šnipštas gaunasi verysad.gif Gal kas nori pabandyt išmokyt nelabai mokytiną mokinį? biggrin.gif
Ir knygos noriu, bet Saynoros až pilna verysad.gif
Papildyta:
Aš jau ir fotoaparatą pasiruošiau, rytoj nešiuos į darbą, bandysiu linijas fotografuot lotuliukas.gif Visą šią savaitę tik ir ieškau ką per pietų pertrauką nufotografavus biggrin.gif šį tą radau, ryt bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Say ir as noriu knygos. Ale az pilna tavo.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 24, 01:36)
O ka butet raso? Koks error?

uzsidega ta raudona lempute ir raso error,problem with cf card
o kartais tiesiog dega raudona lempute ir pakimba pats fotoaparatas
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 24, 01:43)
Identiska situacija buvo pas mane, pasirodo dedama cf kortele nulenkiau fotike esanti kontakta, todel kortele nufotkinus kelis kartus tapdavo nebeaktyvi. Gerai apziurek kortele, ar nepazeista, ar nera mikroskopinio ibrezimo???

viska apziureja,na tikrai niekas nepazeista sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2013 01 24, 00:28)
uzsidega ta raudona lempute ir raso error,problem with cf card
o kartais tiesiog dega raudona lempute ir pakimba pats fotoaparatas

viska apziureja,na tikrai niekas nepazeista sad.gif

Nebandei kita kortele deti? Gal pati kortele brokuota ar pan.? Jei kortele gera, tada kazkas paciame "bodyje"...kaip kad internal card reader...(?) Spelioju, nes tikrai neismanau siu dalyku. Pabandyciau nusipirkti nauja kortele, jei ta pati problema nesciau fotika patikrinti 4u.gif Gal dar garantija turi jei neseniai pirkai..?
Atsakyti