QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 21:38)
Nu va, bent viena i kompanija atsirado
Nors mudvieju poziuris i keliones gerokai skiriasi, bet gatves fotografija tai ir mane domina
Betgi pamirsai pamineti, kad dar sunu fotografijoje specializuojiesi
Aha, skiriasi. As pries pora metu cia temoj nesekmingai ieskojau bendraminciu, ale neradau.
Sunu fotografijoj nesispecializuoju. Savo suni fotografuoju, nes tai vienintelis modelis, kuris visada po ranka. O kartais, ypac kelionese, lenda i kadra pats ir neina isprasomas
Anyway, visada kai keliauju ir fotkinu, grizus pamatau, kokio tipo fotkiu truksta. Susirasau. Kita karta kelionej nu vel tas pats. Nu neprisiruosiu.
As kazkaip labiau noriu ismokt padaryt ne vien 'keliones reportaza', bet labiau 'mano keliones reportaza'. Ale beda tame, kad kai vyksta daugiausiai veiksmo, tai as tame veiksme bunu isisukus ir ner kada apie fotika net pagalvot... Kazkaip noretusi ismokt apjunkt ir savo kasdienybe kelyje, ir detales is tos kasdienybes, ir bendrus vaizdus ir detales to, ka matau. Va, mano kelione:
http://www.bikingnor...mp;page=gallery nors ner ten ka labai ziuret. Bo daugumoj fotkiu buvo pykst pokst, nes tik tam jegu/ laiko beuzteko. Nera lengva ir keliaut, ir fotografuot. Vat keliaut su tikslu 'fotografavimas' yra viena, tada tam skiri daugiau laiko, kampu paieskai, pamastymam ir pan. O kai as keliauju, tai nu kaip ir minejau - veiksmas isuka mane ir nera kada apie fotika ne pagalvot. O gaila... Reik kazkaip persiverst per save, ale nezinau gi i kuria puse net verstis.
Ir velgi - kelioniu fotkiu dafiga ir dar biski (kaip ir geliu ar kudikiu), ten kazka naujo israst - sudetinga...
Jurzole, o kaip tu fotkini? Turi galvoj 'i ka atkreip demesi', ar tiesiog eini ir ieskai? Ar pagal 'lankytinas vietas'?