Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 21:24)
isora mane ignoruoja visiškai. nei į fotosesiją leidžia pažiūrėt, nei į mokines jau jama sad.gif
nu ir nereik. aš va pristosiu prie jūsų visų ir bus gerai biggrin.gif varysiu paeiliui kaip sakant

Ėėėėėė, neignoruoju jokiu gyvu.. unsure.gif baik pokštaut... 4u.gif

Va, Afrė, parašė daba, aš su vaiku terliojausi, sorry, kantrybės.. pagudžiau miegot ir daba laisva.. biggrin.gif tvarkinėju fotkes.. blush2.gif

Ryt 13 lauksiu jūsų... flirt.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 21:38)
Nu va, bent viena i kompanija atsirado  thumbup.gif Nors mudvieju poziuris i keliones gerokai skiriasi, bet gatves fotografija tai ir mane domina  drinks_cheers.gif

Betgi pamirsai pamineti, kad dar sunu fotografijoje specializuojiesi  biggrin.gif

Aha, skiriasi. As pries pora metu cia temoj nesekmingai ieskojau bendraminciu, ale neradau.

Sunu fotografijoj nesispecializuoju. Savo suni fotografuoju, nes tai vienintelis modelis, kuris visada po ranka. O kartais, ypac kelionese, lenda i kadra pats ir neina isprasomas doh.gif

Anyway, visada kai keliauju ir fotkinu, grizus pamatau, kokio tipo fotkiu truksta. Susirasau. Kita karta kelionej nu vel tas pats. Nu neprisiruosiu.

As kazkaip labiau noriu ismokt padaryt ne vien 'keliones reportaza', bet labiau 'mano keliones reportaza'. Ale beda tame, kad kai vyksta daugiausiai veiksmo, tai as tame veiksme bunu isisukus ir ner kada apie fotika net pagalvot... Kazkaip noretusi ismokt apjunkt ir savo kasdienybe kelyje, ir detales is tos kasdienybes, ir bendrus vaizdus ir detales to, ka matau. Va, mano kelione: http://www.bikingnor...mp;page=gallery nors ner ten ka labai ziuret. Bo daugumoj fotkiu buvo pykst pokst, nes tik tam jegu/ laiko beuzteko. Nera lengva ir keliaut, ir fotografuot. Vat keliaut su tikslu 'fotografavimas' yra viena, tada tam skiri daugiau laiko, kampu paieskai, pamastymam ir pan. O kai as keliauju, tai nu kaip ir minejau - veiksmas isuka mane ir nera kada apie fotika ne pagalvot. O gaila... Reik kazkaip persiverst per save, ale nezinau gi i kuria puse net verstis.

Ir velgi - kelioniu fotkiu dafiga ir dar biski (kaip ir geliu ar kudikiu), ten kazka naujo israst - sudetinga...

Jurzole, o kaip tu fotkini? Turi galvoj 'i ka atkreip demesi', ar tiesiog eini ir ieskai? Ar pagal 'lankytinas vietas'?
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 23, 20:)
Jei apie maniškį, na pasistenk įvardint, ko trūksta? Nes ir man trūksta. Gal tikrai bent kraštelio to, į ką žiūri?

As panasia turiu tikriausiai ir manojoj noretusi to i ka ziuri?

Komentaram

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 23 sausio 2013 - 22:15
QUOTE(Miss K @ 2013 01 23, 20:46)
O, man toks cv tinka! Klasej dar vietu yra?

Jau turiu kelias mergaites, atsiprašau visų kitų kurios rašė, atrašysiu asmeniškai į až, tačiau tikrai laiko trupinius turiu, tai mokymams vogsiu nuo savęs.
Atsakyti
Miss K, visu pirma tai nerealus suo lotuliukas.gif sitaip su dviraciu jus ten vaziuojat? biggrin.gif nerealiai biggrin.gif o siaip foto dauguma ir matosi kad pykst pokst, bet yra keletas mano akiai ir visai fainu rolleyes.gif

Edeva, man idomu ka ten vaikutis taip inirtingai tyrineja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2013 01 23, 22:09)
As kazkaip labiau noriu ismokt padaryt ne vien 'keliones reportaza', bet labiau 'mano keliones reportaza'. Ale beda tame, kad kai vyksta daugiausiai veiksmo, tai as tame veiksme bunu isisukus ir ner kada apie fotika net pagalvot... Kazkaip noretusi ismokt apjunkt ir savo kasdienybe kelyje, ir detales is tos kasdienybes, ir bendrus vaizdus ir detales to, ka matau. Va, mano kelione: http://www.bikingnor...mp;page=gallery nors ner ten ka labai ziuret. Bo daugumoj fotkiu b

Vau. Čia tu viena tiek daug? Kas fotografavo, praeiviai?
Netingėk ką smile.gif nes šiaip labai įdomu.

Et taip sudominai, bet einu miegot nesulaukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 23 sausio 2013 - 22:24
Edeva, per daug tuščios dešinės.

kelionė.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 23, 23:27)
kelionė.

o man šioje akučių trūksta. Arba veiduko nereikia.
Šiaip fainai tos sraigutės atrodo, bet nežinau kodėl, nemėgstu aš jų.
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2013 01 23, 23:14)
As  panasia turiu tikriausiai ir manojoj noretusi to i ka ziuri?
Komentaram

nebijokit ir per petį fotografuoti, arba iš apačios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 sausio 2013 - 22:30
QUOTE(Alabama @ 2013 01 23, 20:27)
kelionė.

4u.gif dekui

Man idomu kaip tavo vaikuciai nebijo nu maniskiui ne uz ka jokio gyvo neuzdetum doh.gif princesei tuo labiau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip šauniai išsidalinot. Lauksim rezultatų smile.gif

Suprem, aš šnd buvau pažolinėti ryte už to raudono pastato, prie agroturgelio, galvojau, kad būč galėjus ir tave pakviest, kartu kažko paieškoti, bet ir vyras su vaiku ir šuniu ėjo, tai ai.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 20:30)
nebijokit ir per petį fotografuoti, arba iš apačios...

blush2.gif per peti ta prasme i ta ka ziuri plius siek tiek veido? g.gif
Atsakyti
Bet gi čia tik kriauklytės, jos tikrai nera bjaurios:)
Atsakyti