Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

surašykit visos norinčios knygos apie kompozicoją man emailus į až, ryt atsiųsiu. ten nieko stebuklingo, vadovėlis., teks mokytis smile.gif
Atsakyti
nafik kaip nervina mane sm. man vienai neleidžia cituot

yvette, planas superinis thumbup.gif

voveraitė, man patinka foto, nors taip sakyt ir negalima
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 23, 22:26)
Aš irgi norėčiau ką nors paskaityti smile.gif Arba pažiūrinėti... Va, dabar pažiūrėsiu, ką Isora mėgsta...
O čia šiandieninis "Ten"

šiaip visai nieko portretukas.
Patraukia dėmesį.
Kas nepatinka, kad akuts visiškai centruotos. Gerai būtų mažiau kairės ir daugiau dešinės, gal nors kraštelį to, į ką vaikutis žiūri.
Bet apart to, tikrai neblogai, manau lengvai pataisysi klaidas, skantį kartą nebekartosi.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 23, 21:30)
Planas geras, pas ką Šiauliuose šviesūs namai?  bigsmile.gif

Pas mane mažas butas. Ir dar tamsus. :| Iššūkis nemenkas būtų ką nors fotografuoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2013 01 23, 20:46)
Mane tai siaip peizazai ir kelioniu fotografija domintu.

Nu va, bent viena i kompanija atsirado thumbup.gif Nors mudvieju poziuris i keliones gerokai skiriasi, bet gatves fotografija tai ir mane domina drinks_cheers.gif

Betgi pamirsai pamineti, kad dar sunu fotografijoje specializuojiesi biggrin.gif
Atsakyti
Kur Vuniscia dingo unsure.gif ...............
Pas many namai sviesus, tai ir galvoju butu gal gerai rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 17:59)
Labai fainai sužaidei su fonu. Už tai pliusas. Mažai trūksta iki užskaitymo, gali greitai perdaryti.
Pirma foto, jei ją nori pagerinti pastumk viską kiek į kairę.
Antroje foto man fokuso kiek ant taurės trūksta, gal turi ryškesnę.
Trečioje, gaila, kad vitriną nukirpai. Palik kiek daugiau viršaus, geriau mažiau apačios.
Ir taip pat vos ryškumo trūksta

Aciu uz paaiskinima 4u.gif .Rytoj pasinaudosiu patarimais ir perdarysiu smile.gif
Atsakyti
Pas mane didelis ir svarus kambarys su dar didesniu langu! Blogai tai, kad sitame "kaime" as viena.... unsure.gif

Berniukas nuostabus, bet kazko dar truksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 23 sausio 2013 - 21:47
Teka, kaip tai? Ignoruoja? Ji man pažadėjo Tau až brūkštelt. Tad ryt 13val. laukiu Tavęs prie Thomas philips Ukmergės g. Tinka? Aš su auto, paimu tave ir lekiam Isoros...

Vis pamirštu priminti, kad kitas vilniečių meetas vyks Bebro blyninėj, Vilniaus g. 26 (berods)
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 23, 21:54)
Teka, kaip tai? Ignoruoja? Ji man pažadėjo Tau až brūkštelt. Tad ryt 13val. laukiu Tavęs prie Thomas philips Ukmergės g. Tinka? Aš su auto, paimu tave ir lekiam Isoros...

Vis pamirštu priminti, kad kitas vilniečių meetas vyks Bebro blyninėj, Vilniaus g. 26 (berods)

nieko nebrūkštelėjo. o kur lėksim? ir ar ilgam? nežinau, ar ryt vaiką rasiu kur padėt, ar bus galima imt su savim
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 23, 21:44)
Kur Vuniscia dingo  unsure.gif  ...............
Pas many namai sviesus, tai ir galvoju butu gal gerai rolleyes.gif .

Aš nejuokauju, sakiau, kad pagalvosiu. Nemanau, kad esu pribrendusi tam kol kas.
Generuoju idėjas ir svarstau smile.gif

Va sekmadienį fotografuosiu lauke labai ekstremaliom sąlygom, bet nežinau ar verta jums grūstis dėl 10 min., o jei atsigrūsit, jau kaip ir turėsiu žadėt kažką pamokyt, o aš dar galvoju blush2.gif Nu rimtai, neišsikalinėju. Noriu, kad man pačiai įdomu būtų smile.gif

Antras dalykas - aš norėčiau savo namuose su savais daiktais ir technika, o mano namai tikrai nėra dideli.

O Jūs organizuokitės, jei norit va taip va pasidarbuot, aš tai tik nebent seminarą su minimaliom pratybom smile.gif

Labanaktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 23 sausio 2013 - 22:08
QUOTE(Suprem @ 2013 01 23, 22:30)
Voveraite-man gražu, neturiu prie ko kibti g.gif  doh.gif  smile.gif

biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 22:35)
voveraitė, man patinka foto, nors taip sakyt ir negalima

4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 22:36)
šiaip visai nieko portretukas.
Patraukia dėmesį.
Kas nepatinka, kad akuts visiškai centruotos. Gerai būtų mažiau kairės ir daugiau dešinės, gal nors kraštelį to, į ką vaikutis žiūri.
Bet apart to, tikrai neblogai, manau lengvai pataisysi klaidas, skantį kartą nebekartosi.

Įsidėmiu. Ačiū 4u.gif

QUOTE(Dincelis @ 2013 01 23, 22:44)
Berniukas nuostabus, bet kazko dar truksta...

Mano berniukas? Jei apie maniškį, na pasistenk įvardint, ko trūksta? Nes ir man trūksta. Gal tikrai bent kraštelio to, į ką žiūri?
Atsakyti