QUOTE(*Sheila* @ 2013 04 02, 16:39)
Man nuo kontraceptiku tas pats buvo. Taip viena zanda isvanojo giluminiais spuogais, kad net iki siol ryskios demes liko. O praejo jau 4 menesiai..
Tokiu atveju, nenorit nueiti pas kita dermatologe?
Papildyta:
O kaip Jums sekasi? Jau baigete gerti?
as jau turbut pora menesiu kaip baigus, kol kas viskas ok. net pres memes skauduliu neiskyla.
QUOTE(Onioni @ 2013 04 02, 18:06)
Na va as jau kaip 19 diena geriu Roa ,salutiniai poveikiai man labai ryskiai pasireiskia.Lupos dziut pradejo jau praejus 3-5 dienoms,lupu krasciukai sutrukineja baisiai ,nors drekinu jas nuolat,zinoma,oda labai sausa pasidare ,ypatingai tos vietos kur buvo (yra) spuogai.Ant ranku atsirado demeles,kurios yra labai siukscios,nepadeda joki kremai,o kremu pasitepus dar labiau isryskeja,atrodo kaip alerija.Koks pliusas,tai kad galvos taip daznai nereikia plaut,galima drasiai net 3 dienas neplovus but
Spuogu kol kas dar atsiranda,bet kas keisciausia viena veido puse svari,o dabar tik kita beria..kai kada berimai buna smarkesni,o tie patys spuogai su baltomis virsunelemis,kuriu as anksciau net neturedavau,manau,cia taip oda valosi.Bet labai laukiu teigiamo rezultato ,sekmingos zmoniu istorijos ikvepia tiket,kad ir as turesiu svaria oda
Visoms kas jau pradeje seniau ar dar tik bando susigyvent su Roa sekmes ir stiprybes
jusu salutiniai poveikiai tikrai neryskus, sausumas manau normalu, prie sio vaisto tikrai baisesniu poveikiu prirasyta. man slyksciausias buvo sanariu skausmas.