Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(Onioni @ 2013 03 19, 09:34)
Sveikos.Norejau paklaust kokia pudra naudojat roa metu,nes dar savaite nepraejo ,o veidas jau pradejo serpetot,tos vietos kur anksciau buvo spuogai ,net neuzsitepa jokiu makiazo pagrindu,o jis tikrai kokybiskas.

Gal kalta ne pudra, o nepakankamai drėkinantis kremas g.gif
Aš naudoju Avene cleanance drėkinantį kremą ir Lancome Teint idole ultra kreminę pudrą, man nešerpetoja. rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu merginos, dabar bus drasiau dazytis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 03 19, 23:56)
Ir as prisijungiu i jusu buri. Vartoju jau treica men, bet pagerejimo kol kas jokio. Is salutiniu poveikiu- stipriai dziusta lupos, ir visos isbertos sausos rankos su paraudonavimais  doh.gif  Rankos tai speju dasideda dar tas, kad turiu du vaikucius. Nemazai skalbimo, plovimo ir pan.
Geriu po 20mg. Gydytoja po dveju men norejo sumazinti del ranku iki 10, bet atsisakiau. Nebegaliu gyventi taip, vaiksciuoti su uzdarais rubais vsara-ziema.
Dabar kai nieko negereja kol kas, baiminosi, kad is viso nieko neiseis  verysad.gif

Kvailas klausimas: ar galiu dazyti plaukus? nenupliksiu del kokio nors salutinio poveikio?  biggrin.gif

Man rankos taip pat israudonuoja raudonais plemukais, bet nesuprantu kodel kartais buna grazutes,o kartais stipriai issialergizuoja, as stengiuosi visad jas patepti kremu,kazkiek aprimsta
Atsakyti
Sveiki, gal kas zino ar galima vartoti kalci, magni, cinka su vitaminu d3 geriant roaccutane? Dermatologe sake, kad galiu varoti kalci, magni ir cinka, bet abejoju del vitamino d3. Kazkaip nepaklausiau.

Konkreciai turiu siuos:
http://www.vaistai.l...

dekui
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Prisijungiu prie jusu. Geriu ROA jau 18 dieniu. Taip pat buvau pas gydytoja Grusauska, tikrai labai geras, bet su savotisku humoro jausmu. Viska labai gerai papasakoja, del ko atsiradna sie spuogai, kaip kovoti ir t.t.

Siuo metu geriu po 30 mg (20 - ryte, 10 - vakare).

Is salutiniu - labai dziusta lupos, ir pirmom dienom kazkokia nuotaika buvo, verkiasu del kiekvienos smulkmenos, pati save pagavau, kad nei is nieko smile.gif

Nusipirkau sau Clinique pudra - kur sausai odai, nors is tikruju manau, kad galima tiesiog drekinamaji krema naudoti, o ant virsaus ka nori. Man asmeniskai geriausiai spogus maskavo Lancome Teint Ultra, tisiog, kaip a6 sakiau, kaip korektoriumi biggrin.gif

Norejau paklausti - ar kas nors pastebejo svorio pokycius?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif atejo metas ir man cia pasisakyti... tai va, geriau Roa pries pusantru metu kazkur. Puse metu. Is tikruju super rezultatas buvo, po kurso turejau tobula oda, visi net pagirdavo mane uz tai! Taciau, deja, atsinaujino viskas... Siandien vaziuoju pas gydytoja, labai tikiuosi, kad vel israsys Roa... Labai liudna is tikruju ir baisu, be galo stiprus vaistai, nuo kuriu salutiniu net ir po gerimo dar ilgai kentejau, bet negaliu gyventi su tokia oda, neturiu kito pasirinkimo, kaip tik gerti... verysad.gif
Galbut cia yra tokiu, kurie yra kartoje Roa kursa ir galetu pasipasakoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgleG: 02 balandžio 2013 - 08:55
QUOTE(EgleG @ 2013 04 02, 10:54)
Sveikos  4u.gif  atejo metas ir man cia pasisakyti... tai va, geriau Roa pries pusantru metu kazkur. Puse metu. Is tikruju super rezultatas buvo, po kurso turejau tobula oda, visi net pagirdavo mane uz tai! Taciau, deja, atsinaujino viskas... Siandien vaziuoju pas gydytoja, labai tikiuosi, kad vel israsys Roa... Labai liudna is tikruju ir baisu, be galo stiprus vaistai, nuo kuriu salutiniu net ir po gerimo dar ilgai kentejau, bet negaliu gyventi su tokia oda, neturiu kito pasirinkimo, kaip tik gerti...  verysad.gif
Galbut cia yra tokiu, kurie yra kartoje Roa kursa ir galetu pasipasakoti?

Sveika. As kartoju smile.gif Is tikruju net nezinau ka pasakoti, klausk kas domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 04 02, 16:46)
Sveika. As kartoju  smile.gif Is tikruju net nezinau ka pasakoti, klausk kas domina  smile.gif

Na, po kiek laiko atsinaujino? Ka gydytoja sake, ar bandet kazkaip kitaip gydytis, kad nereiktu kurso kartoti? Siandien buvau pati, bet neisrase man Roa... Nevilty siek tiek esu dabar, nebezinau ka daryt, kaip gydytis, vel tepaliukus tik siulo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 04 02, 17:35)
Na, po kiek laiko atsinaujino? Ka gydytoja sake, ar bandet kazkaip kitaip gydytis, kad nereiktu kurso kartoti? Siandien buvau pati, bet neisrase man Roa... Nevilty siek tiek esu dabar, nebezinau ka daryt, kaip gydytis, vel tepaliukus tik siulo...  verysad.gif

Tiksliai nepasakysiu kada atsinaujino, bet mazdaug po metu. Nors situacija nebuvo tokia baisi, kaip pries Roa.
Kai atsinaujino bandziau vel visokius tepaliukus, maista derinau, bandziau gerti kontraceptikus, bet niekas nepadejo. Todel gydytoja pati pasiule vel gerti Roa smile.gif
O kodel Jums neisrase? Gal nera taip blogai, kaip Jums atrodo? rolleyes.gif
Atsakyti
Nauris sako, kad isnyksta 60%. Kitai daliai buna maziau, o kazkokiam menkam procentui visiskai nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 04 02, 17:47)
Tiksliai nepasakysiu kada atsinaujino, bet mazdaug po metu. Nors situacija nebuvo tokia baisi, kaip pries Roa.
Kai atsinaujino bandziau vel visokius tepaliukus, maista derinau, bandziau gerti kontraceptikus, bet niekas nepadejo. Todel gydytoja pati pasiule vel gerti Roa smile.gif
O kodel Jums neisrase? Gal nera taip blogai, kaip Jums atrodo?  rolleyes.gif

Situacija tikrai nera tokia, kaip anksciau, bet matau, kad blogeja vis labiau ir didesni spuogai keliasi, palieka randus. Baisu laukti man. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 04 02, 18:28)
Situacija tikrai nera tokia, kaip anksciau, bet matau, kad blogeja vis labiau ir didesni spuogai keliasi, palieka randus. Baisu laukti man.  unsure.gif

Man nuo kontraceptiku tas pats buvo. Taip viena zanda isvanojo giluminiais spuogais, kad net iki siol ryskios demes liko. O praejo jau 4 menesiai.. verysad.gif
Tokiu atveju, nenorit nueiti pas kita dermatologe? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2013 04 02, 17:54)
Nauris sako, kad isnyksta 60%. Kitai daliai buna maziau, o kazkokiam menkam procentui visiskai nepadeda.

O kaip Jums sekasi? Jau baigete gerti? smile.gif
Atsakyti