Dėl Roaccutane poveikio oda gali tapti trapesnė, todėl gydymo metu ir ne trumpiau kaip 5 6 mėn. po jo odos reikėtų stipriai netrinti (pvz., nešalinti suragėjusio odos paviršiaus ar randų), negydyti lazeriu ir nedaryti depiliacijos vašku, kadangi gali pasireikšti dirginimas, atsirasti randų.
QUOTE(juokiukas @ 2013 03 16, 22:53)
Sveikos
Po kiek laiko jums pradejo nebedygti tie giluminiai spuogai, geriu trecia menesi ir pokolkas kaip kyla taip kyla laukiu nesulaukiu kada nusiramins,nes tos likusios demes .... ir ju tik daugeja,nes kiekvienas spuogas palieka pedsaka
Po kiek laiko jums pradejo nebedygti tie giluminiai spuogai, geriu trecia menesi ir pokolkas kaip kyla taip kyla laukiu nesulaukiu kada nusiramins,nes tos likusios demes .... ir ju tik daugeja,nes kiekvienas spuogas palieka pedsaka
po poros savaiciu
QUOTE(Forgete @ 2013 03 16, 23:54)
po poros savaiciu
po poros savaiciu ......
na man gal yra paskaistejusi oda,bet tie giluminiai kaip kilo taipirkyla
kokia doze jus geriate?
as ryte 20 o vakare 10 mg
QUOTE(juokiukas @ 2013 03 17, 09:19)
po poros savaiciu ......
kokia doze jus geriate?
kokia doze jus geriate?
as tokia pat geriau, bet man to pablogejimo visiskai nebuvo, mazejo mazejo ir numazejo.
QUOTE(juokiukas @ 2013 03 16, 22:53)
Sveikos
Geriu jau trečias mėnuo, spuogai kaip kilo taip ir kyla Dabar dozę padidino iki 40gr, gal bus geriau
QUOTE(Rianka @ 2013 03 17, 20:10)
Geriu jau trečias mėnuo, spuogai kaip kilo taip ir kyla Dabar dozę padidino iki 40gr, gal bus geriau
reiskias as ne viena tokia
dziaugiuosi bent uz tuos kuriems greitai rezultatai pasistebi
QUOTE(juokiukas @ 2013 03 16, 23:53)
Sveikos
Ir man nustojo dygti po poros savaičių. Bet visvien iš viso beveik pusę metų vartosiu. Paskutiniu mėnesius vis mažinant - praėjusį mėnesį po 10 mg, dabar jau tik tris kartus per savaitę po 10 mg.
Ir as prisijungiu i jusu buri. Vartoju jau treica men, bet pagerejimo kol kas jokio. Is salutiniu poveikiu- stipriai dziusta lupos, ir visos isbertos sausos rankos su paraudonavimais Rankos tai speju dasideda dar tas, kad turiu du vaikucius. Nemazai skalbimo, plovimo ir pan.
Geriu po 20mg. Gydytoja po dveju men norejo sumazinti del ranku iki 10, bet atsisakiau. Nebegaliu gyventi taip, vaiksciuoti su uzdarais rubais vsara-ziema.
Dabar kai nieko negereja kol kas, baiminosi, kad is viso nieko neiseis
Kvailas klausimas: ar galiu dazyti plaukus? nenupliksiu del kokio nors salutinio poveikio?
Geriu po 20mg. Gydytoja po dveju men norejo sumazinti del ranku iki 10, bet atsisakiau. Nebegaliu gyventi taip, vaiksciuoti su uzdarais rubais vsara-ziema.
Dabar kai nieko negereja kol kas, baiminosi, kad is viso nieko neiseis
Kvailas klausimas: ar galiu dazyti plaukus? nenupliksiu del kokio nors salutinio poveikio?
QUOTE(orcheja @ 2013 03 19, 22:56)
Aš dažau, nieko neatsitiko, nenuplikau
Daziau ir as, tik dazai labiau isidaze nei iki Roa