Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

Dėl Roaccutane poveikio oda gali tapti trapesnė, todėl gydymo metu ir ne trumpiau kaip 5 – 6 mėn. po jo odos reikėtų stipriai netrinti (pvz., nešalinti suragėjusio odos paviršiaus ar randų), negydyti lazeriu ir nedaryti depiliacijos vašku, kadangi gali pasireikšti dirginimas, atsirasti randų.
Atsakyti
Sveikos
Po kiek laiko jums pradejo nebedygti tie giluminiai spuogai, geriu trecia menesi ir pokolkas kaip kyla taip kyla verysad.gif laukiu nesulaukiu kada nusiramins,nes tos likusios demes .... ir ju tik daugeja,nes kiekvienas spuogas palieka pedsaka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2013 03 16, 22:53)
Sveikos
Po kiek laiko jums pradejo nebedygti tie giluminiai spuogai, geriu trecia menesi ir pokolkas kaip kyla taip kyla  verysad.gif  laukiu nesulaukiu kada nusiramins,nes tos likusios demes .... ir ju tik daugeja,nes kiekvienas spuogas palieka pedsaka  unsure.gif

po poros savaiciu
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 03 16, 23:54)
po poros savaiciu

bigsmile.gif po poros savaiciu ......
na man gal yra paskaistejusi oda,bet tie giluminiai kaip kilo taipirkyla
kokia doze jus geriate?
as ryte 20 o vakare 10 mg
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2013 03 17, 09:19)
bigsmile.gif  po poros savaiciu ......
na man gal yra paskaistejusi oda,bet tie giluminiai kaip kilo taipirkyla
kokia doze jus geriate?
as ryte 20 o vakare 10 mg

as tokia pat geriau, bet man to pablogejimo visiskai nebuvo, mazejo mazejo ir numazejo.
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2013 03 16, 22:53)
Sveikos
Po kiek laiko jums pradejo nebedygti tie giluminiai spuogai, geriu trecia menesi ir pokolkas kaip kyla taip kyla  verysad.gif  laukiu nesulaukiu kada nusiramins,nes tos likusios demes .... ir ju tik daugeja,nes kiekvienas spuogas palieka pedsaka  unsure.gif

Geriu jau trečias mėnuo, spuogai kaip kilo taip ir kyla doh.gif Dabar dozę padidino iki 40gr, gal bus geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2013 03 17, 20:10)
Geriu jau trečias mėnuo, spuogai kaip kilo taip ir kyla  doh.gif Dabar dozę padidino iki 40gr, gal bus geriau  g.gif

reiskias as ne viena tokia blink.gif
dziaugiuosi bent uz tuos kuriems greitai rezultatai pasistebi
Atsakyti
Sveikos.Norejau paklaust kokia pudra naudojat roa metu,nes dar savaite nepraejo ,o veidas jau pradejo serpetot,tos vietos kur anksciau buvo spuogai ,net neuzsitepa jokiu makiazo pagrindu,o jis tikrai kokybiskas.
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2013 03 16, 23:53)
Sveikos

Ir man nustojo dygti po poros savaičių. Bet visvien iš viso beveik pusę metų vartosiu. Paskutiniu mėnesius vis mažinant - praėjusį mėnesį po 10 mg, dabar jau tik tris kartus per savaitę po 10 mg.
Atsakyti
Ir as prisijungiu i jusu buri. Vartoju jau treica men, bet pagerejimo kol kas jokio. Is salutiniu poveikiu- stipriai dziusta lupos, ir visos isbertos sausos rankos su paraudonavimais doh.gif Rankos tai speju dasideda dar tas, kad turiu du vaikucius. Nemazai skalbimo, plovimo ir pan.
Geriu po 20mg. Gydytoja po dveju men norejo sumazinti del ranku iki 10, bet atsisakiau. Nebegaliu gyventi taip, vaiksciuoti su uzdarais rubais vsara-ziema.
Dabar kai nieko negereja kol kas, baiminosi, kad is viso nieko neiseis verysad.gif

Kvailas klausimas: ar galiu dazyti plaukus? nenupliksiu del kokio nors salutinio poveikio? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 19 kovo 2013 - 22:57
QUOTE(orcheja @ 2013 03 19, 22:56)
Kvailas klausimas: ar galiu dazyti plaukus? nenupliksiu del kokio nors salutinio poveikio?  biggrin.gif

Aš dažau, nieko neatsitiko, nenuplikau biggrin.gif
Atsakyti
Daziau ir as, tik dazai labiau isidaze nei iki Roa smile.gif
Atsakyti