Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

O gal kas zinot neprivaciai kas dirba,nes siuo metu su pinigelias nekas..
Atsakyti
QUOTE(Onioni @ 2013 03 14, 08:25)
O gal kas zinot neprivaciai kas dirba,nes siuo metu su pinigelias nekas..

pas ji pirmas vizitas 40lt, visi kiti nemokami. Is manes jau ne uz joki vizita neima, tenka daznai lankytis su vaikais ir nesciai teko.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 03 14, 08:33)
pas ji pirmas vizitas 40lt, visi kiti nemokami. Is manes jau ne uz joki vizita neima, tenka daznai lankytis su vaikais ir nesciai teko.

Aciu labai uz informacija,pabandysiu uzsirasyt,bet bijau,kad nenores israsyt man tu vaistu,nes isivaizduoju ,kad ten turi but visas veidas labai isbertas,o pas mane ''tik'' ant zadu giluminiai.
Atsakyti
QUOTE(Onioni @ 2013 03 14, 09:00)
Aciu labai uz informacija,pabandysiu uzsirasyt,bet bijau,kad nenores israsyt man tu vaistu,nes isivaizduoju ,kad ten turi but visas veidas labai isbertas,o pas mane ''tik'' ant zadu giluminiai.

na pas mane irgi nebuvo kazkas tai TOKIO, buvo kas is aplinkiniu net nusistebejo, kad kazka geriu. Bet jie nebuvo mate mano nugaros, ranku... Veida vistiek pasimaskuoji, plaukus nusileidi, vis paprasciau. O nugara ir bijai iskisti. Nueikit, jis papasakos ir patars. Jei pati pasakysit, kad norit, tai manau jis tikrai israsys.
Atsakyti
Aciu labai uz Grusausko rekomendacija,gydytojas tikrai profesionalus,o ir humoro jausma turintis biggrin.gif Israse roaccutane po 20 ir 10mg ,nuo siandienos jau pradedu gert,kartu ir dziaugiuosi,bet tuo paciu metu ir nerimauju,del labai stipraus salutinio poveikio.Tik pamirsau jo paklaust ar veido valyma galima daryt ar ne,nes esu uzsirasius kitai savaitei,bet dabar jau pradedu abejot.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onioni: 15 kovo 2013 - 10:14
QUOTE(Onioni @ 2013 03 15, 10:12)
Aciu labai uz Grusausko rekomendacija,gydytojas tikrai profesionalus,o ir humoro jausma turintis biggrin.gif Israse roaccutane po 20 ir 10mg ,nuo siandienos jau pradedu gert,kartu ir dziaugiuosi,bet tuo paciu metu ir nerimauju,del labai stipraus salutinio poveikio.Tik pamirsau jo paklaust ar veido valyma galima daryt ar ne,nes esu uzsirasius kitai savaitei,bet dabar jau pradedu abejot.. g.gif

negalima, oda pasidarys labai plona, kiekvienas pakrapstymas nueina zaizdom, o po to ir randais. nereiks jum to veido valymo ir siaip, roacutanas sutvarkys reikalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 15 kovo 2013 - 10:22
QUOTE(Forgete @ 2013 03 15, 10:21)
negalima, oda pasidarys labai plona, kiekvienas pakrapstymas nueina zaizdom, o po to ir randais. nereiks jum to veido valymo ir siaip, roacutanas sutvarkys reikalus.

Labai tikiuosi,kad viskas susitvarkys ir vel galesiu dziaugtis gyvenimu be spuogu,roa paskutine mano viltis.Gydytojas minejo,kad galesiu naudot pudra ir kitus dalykelius pamaskuot spuogams,bet kazkaip labai abejoju ar po odos isausejimo isvis pudra kokia tepsis..
Atsakyti
QUOTE(Onioni @ 2013 03 15, 11:06)
Labai tikiuosi,kad viskas susitvarkys ir vel galesiu dziaugtis gyvenimu be spuogu,roa paskutine mano viltis.Gydytojas minejo,kad galesiu naudot pudra ir kitus dalykelius pamaskuot spuogams,bet kazkaip labai abejoju ar po odos isausejimo isvis pudra kokia tepsis..

man labai greitai Roa suveike ir jokiu spuogu neliko, neliko ka ir maskuoti. Tik drekinti drekinti ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onioni @ 2013 03 15, 09:12)

Veido valymo JOKIU budu nedarykit kol geriat roaccutana!JOKIU! Liks tik randai nuo draskymo.
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2013 03 15, 23:44)
Veido valymo JOKIU budu nedarykit kol geriat roaccutana!JOKIU! Liks tik randai nuo draskymo.

O kaip del svelnaus veido pilingo?
Atsakyti
QUOTE(Onioni @ 2013 03 16, 15:14)
O kaip del svelnaus veido pilingo?

jus perskaitykite anotacija ten ir apie pilinga raso.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 03 16, 15:27)
jus perskaitykite anotacija ten ir apie pilinga raso.

Siandien kaip tik skaiciau,bet neradau,kad rasytu apie veiduko pilingavima,matyt,busiu kazka praleidus. unsure.gif
Atsakyti