As baigiau gerti roa sausio men, geriau beveik puse metu po 10, 20mg. Pas mane spuogu ziauriai daug nebuvo,tik buvo stiprus odos riebaluotumas, labai labai daug inkstiru. Taip, kol geriau oda tvarkesi, buvo svari, nebereikejo nuolat riebalus nuo veido sluostyti, bet va, dabar vel viskas atsinaujina, taip iseina, kad be reikalo save zalojau tais vaistais, nes zalos gavau daugiau nei naudos.
Rudeni atsirado viso kuno siaubingas berimas, atrodziau tragiskai- buvo rozine dedervine, kuri sakoma atsiranda del nusilpusio imuniteto, kankinausi 4menesius, gyvenime tokiu dalyku pas mane nebuvo, ka jau kalbeti apie depresija, nugaros skausmus.
Dabar jau 3 men slenka plaukai, ne viena priemone nepadeda, o anksciau visada padedavo. Isitikinus, kad tai pasaliniai roa reiskiniai.
Tikiuosi nenupliksiu, gal kas parasykit kam slinko plaukai po roa vartojimo? Man pradejo slinkti 3 men po vartojimo baigimo. Sveikata labai pablogejus.... Dabar pagalvoju, kad keli menesiai grazios odos nevertejo tokiu pasekmiu. Iki siol jauciu begalini nuovargi ir mieguistuma, kurie atsirado vartojant Roa.
Taip kad atsargiai su siais vaistais, jei nera labai diedelio reikalo, tai geriAU ju nevartoti, as nebedaryciau tokios klaidos daugiau.