Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(sev7n @ 2013 11 18, 22:23)
Sveiki, kazkaip netycia cia uzsukau.

Tai trumpai noriu parasyti smile.gif

Praejo 3 metai, kaip vartojau Roaccutane.

Mano komentaru yra nemazai I temos pabagoje ir II temos pradzioje http://www.supermama...howtopic=675716

Situacija praejus 3 metams. Siuo metu veidas yra tobulas, nei vieno spuogelio, nei vieno randelio, isdygsta per menesi 1-2 spuo9geliai, kurie pranyksta greit. Bet tuo periodu kai Acne paumeja (nuo rudens iki vasaros) gydytoja rekomendavo butinai naudoti palaikomuosisu vaistus pakaitomis (Differint, Finacea, Duac, gaminamsu vaisineje emitrocin ar metrodinazoli ryte). Tai Juos irn audoju pakaitom, kas tris vakarus (viena vakara a, antr vakara b trecia vakara c ir visa laiak taip). Tai va ir viskas tobulai kolkas per siuos tris metus.

Pamenu, kai vartojau Roaccutane kiekviena diena naudojau drekinamaji krema Bioderma (ir dabar ji naudoju) ir lupoms vazelina nuo dziuvimo, nes labai dziudavo lupos.

Tai tik tiek norejau pasakyti, svarbiausia yra kantrybes tureti, nes rezutlatai geri ir matomi tikrai, po kokiu 6 menesiu tik. smile.gif

Sekmes visiems.

Sveika,o veido riebalavimasis grizo? Kiek laiko is viso vartojai Roa?smile.gif
Atsakyti
As vyras biggrin.gif

As vartojau, jei gerai pamenu, nuo rugsejo menesio iki birzelio menesio (reikia skaityti senus postus, kad prisiminti tiksliai, nesn elabai ir pamenu). Pradejau labai labai mazomis dozemis ir kas menesi siektiek didindavom, o tada mazinom kas manesi. Ligtai pradejau nuo 10 mg dienai, o didziausia doze buvo 60 mg. paskui atitinkamai mazinom ir paskutini menesi vel naudojau tik 10 mg. Tai vasara naudojau tik drekinamaji krema ir prausikli vakare, o ka iatejo ruduo, velesni menesi spali ar lapkriti keli mazesni spuogeliai atsirado, gydytja israse palaikomajam gydimui, kaip sakiau vaistu. IR nuo to laiko juos naudoju, akrtais pakeiciam kitais, tam periode nuo rudens iki vasaros smile.gif Ir rezultatas idealus.

Del riebalavimosi tiksliai negaliu pasakyti, nes pas mane nebudavo kad veidas labai labai riebaluojasi. Pas mane veido oda gal siektiek riebesne, bet nera kad butu laba iriebi ir visada su blizgesiu.
Atsakyti
Baigiau 5 mėnesių Roa gėrimo kursą. Spuogų beveik nebėra (tik vienas kitas smulkus barzdos srityje), oda vs dar šiek tiek paraudus. Atrodo, kirto vaistukas per inkstus - jaučiu kad laikas nuo laiko suskausta. Dabar beliko laukt ir nerimastingai laukt, ar spuogai atsinaujins.
Va tokie mano trumpi įspūdžiai apie Roa vartojimą dry.gif
Atsakyti
As dar nepilna menesiuka geriu, manau, kad didins doze, nes kol kas 20mg, dideliu pakitimu nera, iskilo vel naujas spuogas pries pora dienu :?
Tik siaip labai depresiska palikau, niekur nesinori eiti, viskas liudina, su tevais, draugais bendraut negaliu, nieko nenoriu, mokytis neiseina,bet cia nekaltinu vaistu, labiau rudeni, nes daktare sake, jog paneigtas mitas del to, kad roa itakoja depresija.
Papildyta:
QUOTE(Desbild @ 2013 11 20, 21:43)
Baigiau 5 mėnesių Roa gėrimo kursą. Spuogų beveik nebėra (tik vienas kitas smulkus barzdos srityje), oda vs dar šiek tiek paraudus. Atrodo, kirto vaistukas per inkstus - jaučiu kad laikas nuo laiko suskausta. Dabar beliko laukt ir nerimastingai laukt, ar spuogai atsinaujins.
Va tokie mano trumpi įspūdžiai apie Roa vartojimą  dry.gif

Tai issitirkit, ne juokas juk!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metinekava: 30 lapkričio 2013 - 12:48
Pameciau daktaro israsyta recepta, ir tik pirmadieni eisiu naujo gauti. Gal kas zino, ar labai blogai jei negersiu 3 dienas Roa tableciu? g.gif menesi vartoju
Atsakyti
QUOTE(sharambaram @ 2013 12 06, 15:35)
Pameciau daktaro israsyta recepta, ir tik pirmadieni eisiu naujo gauti. Gal kas zino, ar labai blogai jei negersiu 3 dienas Roa tableciu? g.gif  menesi vartoju

tai bandykit be recepto pirkti. As pati negalejau nusipirkti, tai prasiau, kad man nupirktu -pardave be recepto
Atsakyti
Nuo siandien bandysiu gerti po 40mg. g.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 12 14, 15:57)
Nuo siandien bandysiu gerti po 40mg.  g.gif

Kiek laiko geriat jau? Kaip rezultatai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 12 14, 13:57)
Nuo siandien bandysiu gerti po 40mg.  g.gif

savarankiskai nusprendet?
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 12 14, 15:09)
Kiek laiko geriat jau? Kaip rezultatai? smile.gif

Geriu jau 3 men. Pirma men 10mg.antra - 20, trecia - 30. Zinojau,kad per menesi ar 3 stebuklas neivyks, bet kad situacija gana mazai kuo pageres - negalvojau. Tuo labiau,kad pas mane aknes forma nebuvo sunki.O Roa vartojimas issauke siaubinga veido odos bukle.Tokios odos neturejau niekada pries pradedama gert Roa. Na matau,kad gereja siek tiek, bet kaip minejau rezultatai ne visai tokie,kokiu tikeciausi po 3 menesiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2013 12 14, 15:12)
savarankiskai nusprendet?

Taip , savarankiskai. Kodel - rasiau ankstesnej zinutej - galvoju gal tiesiog doze per maza (30mg.). Siuo metu esu ne Lt, pas dermatologe turesiu galimybe tik kazkur po nepilno menesio apsilankyt. Ziuresiu ka sakys...
Atsakyti
http://m.lrytas.lt/n...50#.Uqyn5MsaySM
Atsakyti
As beveik puse metu geriau roa, 2 men po 10mg, kitus po 20mg,man daug spuogu nebuvo,bet labai daug inkstiru,labai riebalavosi oda,visa tai man susitvarke,tik jauciau nugaros skausmus,nervingumas padidejo,del to sesto menesio pilnai nebeistempiau ir nutraukiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 sausio 2014 - 14:13