Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

Kas vartojate jau ilga laika ir isbandete kelis drekinamuosius kremus, kuris pateisino jusu lukescius? 4u.gif Baigdinejasi drekinamasis (iwostin-per mazas drekinimas), si karta noreciau isigyti tkrai padedanti krema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 11 14, 15:45)
Kas vartojate jau ilga laika ir isbandete kelis drekinamuosius kremus, kuris pateisino jusu lukescius?  4u.gif  Baigdinejasi drekinamasis (iwostin-per mazas drekinimas), si karta noreciau isigyti tkrai padedanti krema blush2.gif

As jau pradejau trecia menesi, ir antra diena kai geriu po 30mg. tai per visa sita laika, kremo jokio dar neteko naudot, nors matosi, kad vietom jau yra pasausejimu, bet kol galesiu, tol stengsiuos nikeo netepliot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 11 14, 20:15)
As jau pradejau trecia menesi, ir antra diena kai geriu po 30mg. tai per visa sita laika, kremo jokio dar neteko naudot, nors matosi, kad vietom jau yra pasausejimu, bet kol galesiu, tol stengsiuos nikeo netepliot  smile.gif

As irgi trecia menesi geriu, visa laika geriau po 30mg, jei nebuciau naudojusi DAUG kremo, turbut dabar veidas butu panasus i medzio zieve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 11 14, 19:41)
As irgi trecia menesi geriu, visa laika geriau po 30mg, jei nebuciau naudojusi DAUG kremo, turbut dabar veidas butu panasus i medzio zieve biggrin.gif

As tai kolkas tik su terminiu vandenuku pasipurskineju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 11 14, 15:45)
Kas vartojate jau ilga laika ir isbandete kelis drekinamuosius kremus, kuris pateisino jusu lukescius?  4u.gif  Baigdinejasi drekinamasis (iwostin-per mazas drekinimas), si karta noreciau isigyti tkrai padedanti krema blush2.gif

Man bebe zalia nakciai rekomendavo. Naudoju, tai kol kas patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 11 14, 23:48)
Man bebe zalia nakciai rekomendavo. Naudoju, tai kol kas patinka smile.gif

O diena ka naudojate? rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o nepastebejot pasikeitimu plaukuose?Mano plaukai is labai greitai besiriebaluojanciu pavirto sausais, ir jau kelios savaites kaip iki 4-5 dienu plaut nereikia biggrin.gif Jauciu reiketu isigyt kazkokiu drekinanciu maitinanciu kaukiu plaukams,ar sierumo kokio.
Atsakyti
QUOTE(LozanoDel @ 2013 11 15, 02:35)
Merginos, o nepastebejot pasikeitimu plaukuose?Mano plaukai is labai greitai besiriebaluojanciu pavirto sausais, ir jau kelios savaites kaip iki 4-5 dienu plaut nereikia  biggrin.gif Jauciu reiketu isigyt kazkokiu drekinanciu maitinanciu kaukiu plaukams,ar sierumo kokio.

Plaukai tikrai sausi gerimo metu smile.gif taciau stengiuosi palepint aliejum (kokosu, alyvuogiu), naudoju drekinamaji sampuna ir nenuplaunama drekinama kondicionieriu, tai man plaukai netgi atsigavo sakyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 11 15, 07:08)
Plaukai tikrai sausi gerimo metu smile.gif taciau stengiuosi palepint aliejum (kokosu, alyvuogiu), naudoju drekinamaji sampuna ir nenuplaunama drekinama kondicionieriu, tai  man plaukai netgi atsigavo sakyciau biggrin.gif

As keleta kartu per savaite ant plauku uzsitepu alieju: ricinos, kanapiu, makadamijos arba alyvuogiu. Plaukai mano taip pat nebe taip riebaluojasi, ankciau plaudavau kasdien, dabar galeciau plauti panasiai kas 3 dienas g.gif po 30 mg. geriu tik 4 diena dar, bet jau pastebejau, kad nuo veido beveik dingo didzioji dalis tu dideliu spuogu. TPFU TPFU TPFU, tikiuosi neprisidziaugsiu per daug biggrin.gif yra vietom pasausejimu, bet veido kremo vis dar nenaudoju, jauciasi, kad lupos jau sauseja gerokai, reikia daznai tepliot. Tiesa, ka naudojat lupom tepti ? As dabar kazkaip carmex labai pamegau , taip pat dar uriage liuksiskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 11 15, 07:08)
Plaukai tikrai sausi gerimo metu smile.gif taciau stengiuosi palepint aliejum (kokosu, alyvuogiu), naudoju drekinamaji sampuna ir nenuplaunama drekinama kondicionieriu, tai  man plaukai netgi atsigavo sakyciau biggrin.gif

O kokios firmos aliejai ir sampunas?Reiketu ir man pradet lepint savo plaukus,nes bijau kad tokiais tempais plaukai bus kaip kempine blink.gif
Nuo siandien dar atsirado paberimai ant ranku odos neryskiai raudoni,oda siurksti darosi o vos vos menuo praejo nuo gerimo (20mg) doh.gif

Papildyta:
QUOTE(voverytez @ 2013 11 16, 15:08)
As keleta kartu per savaite ant plauku uzsitepu alieju: ricinos, kanapiu, makadamijos arba alyvuogiu. Plaukai mano taip pat nebe taip riebaluojasi, ankciau plaudavau kasdien, dabar galeciau plauti panasiai kas 3 dienas  g.gif  po 30 mg. geriu tik 4 diena dar, bet jau pastebejau,  kad nuo veido beveik dingo didzioji dalis tu dideliu spuogu. TPFU TPFU TPFU, tikiuosi neprisidziaugsiu per daug  biggrin.gif  yra vietom pasausejimu, bet veido kremo vis dar nenaudoju, jauciasi, kad lupos jau sauseja gerokai, reikia daznai tepliot. Tiesa, ka naudojat lupom tepti ? As dabar kazkaip carmex labai pamegau , taip pat dar uriage liuksiskas  thumbup.gif

As naudoju sebamed vazelina lupoms,nors tavo isvarditu nebandziau man sebamed labai gerai padrekina uztenka tik syki i valanda teptis, nes su kitais vargo buvo biggrin.gif Plius sumazejo zaizdeliu salia lupu atsirandanciu.
Atsakyti
Sveikos merginos, kas pasiruošę pirkti Roaccutane, galiu parduoti, kadangi pati negalėsiu sunaudoti, nes maitinu kūdikėlį, o galiojimo laikas iki 2014-02. rašykit į el.p. lnarusyte@gmail.com
Atsakyti
Sveiki, kazkaip netycia cia uzsukau.

Tai trumpai noriu parasyti smile.gif

Praejo 3 metai, kaip vartojau Roaccutane.

Mano komentaru yra nemazai I temos pabagoje ir II temos pradzioje http://www.supermama...howtopic=675716

Situacija praejus 3 metams. Siuo metu veidas yra tobulas, nei vieno spuogelio, nei vieno randelio, isdygsta per menesi 1-2 spuo9geliai, kurie pranyksta greit. Bet tuo periodu kai Acne paumeja (nuo rudens iki vasaros) gydytoja rekomendavo butinai naudoti palaikomuosisu vaistus pakaitomis (Differint, Finacea, Duac, gaminamsu vaisineje emitrocin ar metrodinazoli ryte). Tai Juos irn audoju pakaitom, kas tris vakarus (viena vakara a, antr vakara b trecia vakara c ir visa laiak taip). Tai va ir viskas tobulai kolkas per siuos tris metus.

Pamenu, kai vartojau Roaccutane kiekviena diena naudojau drekinamaji krema Bioderma (ir dabar ji naudoju) ir lupoms vazelina nuo dziuvimo, nes labai dziudavo lupos.

Tai tik tiek norejau pasakyti, svarbiausia yra kantrybes tureti, nes rezutlatai geri ir matomi tikrai, po kokiu 6 menesiu tik. smile.gif

Sekmes visiems.
Atsakyti