Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(venus*from*mars @ 2013 11 10, 18:54)
o kazin kaip su rugstiniais pilingais roaccutano vartojimo metu? tarkim karta per menesi? as suprantu, kad negalima visokiu sveicianciu proceduru, kazin ar rugstys nepakenktu  g.gif  gal kas zinot tiksliai?

Man dermatologe sake, kad i rugstini pilinga galesiu eiti tik baigus Roa kursa. Paskaitykit informacini lapeli.
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2013 11 10, 19:54)
o kazin kaip su rugstiniais pilingais roaccutano vartojimo metu? tarkim karta per menesi? as suprantu, kad negalima visokiu sveicianciu proceduru, kazin ar rugstys nepakenktu  g.gif  gal kas zinot tiksliai?

Rigstinio ir as nepatarciau, geriau palaukti ax.gif
Atsakyti
Labas mergaites, esu ne paaugle o spuogai jau uzkniso juodai, kai uzeina berimai,tai nezinai net kas uzkeike biggrin.gif ir galvojau jau apie roa gerima, na bet galvoju pabandysiu daar pagerti vitA lasiuku didesne doze, nes gi ir roa tas ats vitA. tai susiduriau su panasiais simptomais - lupos sausos labai buvo kokias 7dienas, ir kur buvo daugiausiai poodiniu rausvu spuogu,odele nudziuvo. dabar po 3dsvaiteliu dar like mazu vidiniu spuogiuku, bet nealyginsi kokia guzuota buvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emidora: 11 lapkričio 2013 - 12:14
Vartoju 8 diena po 1 tablete(20mg) ir tikrai pablogejimas atsirado, raudonu nieztinciu spuogeliu atsirado, panasiau galbut i demeles ir dar kelios baltos galvutes isdygo. visas smakras ir aplink burna truputi. Ar buvo kam nors taip nutike? Ir ar ilgai reikia laukti kol praeina tas nemalonus paumejimas? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sharambaram @ 2013 11 12, 17:59)
Vartoju 8 diena po 1 tablete(20mg) ir tikrai pablogejimas atsirado, raudonu nieztinciu spuogeliu atsirado, panasiau galbut i demeles ir dar kelios baltos galvutes isdygo. visas smakras ir aplink burna truputi. Ar buvo kam nors taip nutike? Ir ar ilgai reikia laukti kol praeina tas nemalonus paumejimas? Aciu smile.gif

Man jau antras menuo taip... Bet pagal jusu sitaucijos apibudinima,manoji tik dar blogesne... verysad.gif
Atsakyti
na zodziu, niekas cia pas mane nevyksta. Siandien jau lygiai 2 menesiai su Roa, o kaip minejau ankstesnej zinutej veido bukle tragiska - giluminiai dideli spuogai, raudonos demes ir pan. Siuo metu vel esu ne Lietuvoj, todel pagalvojau, kad pabusiu pati sau gydytoja ir vietoj 20mg.per diena vartosiu 30mg. Tik galvoju kaip sita doze paskirstyt: gerti visa iskart ar padalinti per 2 kartus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 11 12, 22:12)
na zodziu, niekas cia pas mane nevyksta. Siandien jau lygiai 2 menesiai su Roa, o kaip minejau ankstesnej zinutej veido bukle tragiska - giluminiai dideli spuogai, raudonos demes ir pan. Siuo metu vel esu ne Lietuvoj, todel pagalvojau, kad pabusiu pati sau gydytoja ir vietoj 20mg.per diena vartosiu 30mg. Tik galvoju kaip sita doze paskirstyt: gerti visa iskart ar padalinti per 2 kartus ?  g.gif

anksteniuose pokalbiuose kazkur buvo rasoma, kad zmones vartoja 20mg ryte ir 10 mg vakare. Bet negi taip ilgai vyksta tas apsivalymas? gal tikrai per maza jums doze... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sharambaram @ 2013 11 12, 22:32)
anksteniuose pokalbiuose kazkur buvo rasoma, kad zmones vartoja 20mg ryte ir 10 mg vakare. Bet negi taip ilgai vyksta tas apsivalymas? gal tikrai per maza jums doze... unsure.gif

As manau , kad per maza.. O butinai reikia su maistu isgerti? Kadangi dazniausiai vakarienes nevalgau. Ir dar klausimukas: as galima Roa is Lietuvos siusti i uzsieni? Niekas neprisikabins ?
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 11 12, 23:15)
As manau , kad per maza.. O butinai reikia su maistu isgerti? Kadangi dazniausiai vakarienes nevalgau. Ir dar klausimukas: as galima Roa is Lietuvos siusti i uzsieni? Niekas neprisikabins ?

Su maistu geriant geriau pasisavinama ir maziau apkraunamos kepenys. O del siuntimo tai tikrai nezinau g.gif nieks neturetu prisikabint manyciau
Atsakyti
QUOTE(sharambaram @ 2013 11 12, 23:32)
Su maistu geriant geriau pasisavinama ir maziau apkraunamos kepenys. O del siuntimo tai tikrai nezinau g.gif nieks neturetu prisikabint manyciau

Na as per petus su maistu isgeriu, o dabar matyt ir per vakariene teks su arbata vartoti biggrin.gif
Atsakyti
O niekas nejautet odos niezejimo? Nes man niezti tai ranka, tai koja, tai pilva, tai dar ka sad.gif Dar tik 4 tabletes isgeriau, bet jau niezti oda , nervina! Beje, ant zando kyla didelis skaudus spuogas, daktare neleido jokiu kremu nuo spuogu tept, tai kaip iskest nieko netepant? Leisti augt tam spuogui???
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 11 14, 02:28)
O niekas nejautet odos niezejimo? Nes man niezti tai ranka, tai koja, tai pilva, tai dar ka sad.gif Dar tik 4 tabletes isgeriau, bet jau niezti oda , nervina!  Beje, ant zando kyla didelis skaudus spuogas, daktare neleido jokiu kremu nuo spuogu tept, tai kaip iskest nieko netepant? Leisti augt tam spuogui???

Tai gal sausėja oda, todėl niežti? Gal bandykit labiau drėkinti?
Atsakyti