Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(Keitlina @ 2013 11 02, 21:15)
O ar sunki situacija buvo?

sakyciau vidutiniska, nebuvo tu tokiu baisiu akmes randu. Bet realiai tai labai kankinausi, veidas, nugara, krutine, rankos, kaklas, dideliais ilgai negijanciais giluminiais spuogais. jie net neispuliuodavo, stovedavo tokie guzulai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 02, 22:19)
sakyciau vidutiniska, nebuvo tu tokiu baisiu akmes randu. Bet realiai tai labai kankinausi, veidas, nugara, krutine, rankos, kaklas, dideliais ilgai negijanciais giluminiais spuogais. jie net neispuliuodavo, stovedavo tokie guzulai ir tiek.

Taip, siti giluminiai ir mane kankina. O sakykit, kai gerete, sausejo oda labai visa gydymo laika, ar kai pagerejo situacija, nesimate akivaizdziai tu sausumu jau? Nes as dabar kiekviena ryta ,,nusilupu'' veida biggrin.gif ypac ten kur spuogiukai buvo ar yra, na tai tikrai lupti galima doh.gif o jei nelupti, tai niekaip neuzmaskuosi:)
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 11 02, 22:39)
Taip, siti giluminiai ir mane kankina. O sakykit, kai gerete, sausejo oda labai visa gydymo laika, ar kai pagerejo situacija, nesimate akivaizdziai tu sausumu jau? Nes as dabar kiekviena ryta ,,nusilupu'' veida biggrin.gif  ypac ten kur spuogiukai buvo ar yra, na tai tikrai lupti galima doh.gif o jei nelupti, tai niekaip neuzmaskuosi:)

sausoka oda ir dabar ir labai visos rauksles del to sausumo isryskejo. turiu tept ir tept, bet tai niekis palyginus su spuogais.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 02, 22:48)
sausoka oda ir dabar ir labai visos rauksles del to sausumo isryskejo. turiu tept ir tept, bet tai niekis palyginus su spuogais.

gal galit primint po kiek mg geret? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 11 03, 07:05)
gal galit primint po kiek mg geret?  4u.gif

30, 30, viena diena 30 kita 20, ir vis mazinau mazinau, paskutini menesi 10
Atsakyti
Sveiki, gal galetumet rekomenduot dermatologe klaipedoje, kuri israsytu roaccutane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2013 11 03, 13:19)
Sveiki, gal galetumet rekomenduot dermatologe klaipedoje, kuri israsytu roaccutane?  smile.gif

Taigi eini i privatu gydymo centra, kuriame dirba dermatologas, pasakai jam kad nori šiais vaistais gydytis ir išrašys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 11 02, 22:39)
Taip, siti giluminiai ir mane kankina. O sakykit, kai gerete, sausejo oda labai visa gydymo laika, ar kai pagerejo situacija, nesimate akivaizdziai tu sausumu jau? Nes as dabar kiekviena ryta ,,nusilupu'' veida biggrin.gif  ypac ten kur spuogiukai buvo ar yra, na tai tikrai lupti galima doh.gif o jei nelupti, tai niekaip neuzmaskuosi:)

As irgi nusilupu veida kas ryta. Dar pastebejau,kad buna kad inkstiru nesvarumai ima ir islenda patys,tada tesiog valydama veida juos nusluostau nuo pavirsiaus. Veido visiskai nemaskuoju nors ir matosi randeliai ir raudonos demeles. Bet palyginus,kad buvo pries menesi,ar du man cia atrodo svarus veidas doh.gif
Atsakyti
Vartojant Roa, galima toki daikciuka naudot veidui prausti, kaip manot ? g.gif

http://www.ebeautybl...tem-review.html
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 11 09, 22:49)
Vartojant Roa, galima toki daikciuka naudot veidui prausti, kaip manot ?  g.gif

http://www.ebeautybl...tem-review.html

Kaip tik tokio tipo naudojau pora kartu neseniai, man patiko:) tik sereliai svelnus turi buti smile.gif bet man oda neblogai atnaujina. Tik patarimas - nepersistengti (pora kartu i savaite ne dazniau manau, o gal ir vieno uztektu) ir procedura atlikti vakare, nes po to buvau raudonoka biggrin.gif
Kaip kitu nuomones, del tokiu dalyku naudojimo? ar jus laikotes tos nuomones, kad vartojant roaccutane negalima niekaip trinti odos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 11 09, 23:56)
Kaip tik tokio tipo naudojau pora kartu neseniai, man patiko:) tik sereliai svelnus turi buti smile.gif  bet man oda neblogai atnaujina. Tik patarimas - nepersistengti (pora kartu i savaite ne dazniau manau, o gal ir vieno uztektu) ir procedura atlikti vakare, nes po to buvau raudonoka biggrin.gif
Kaip kitu nuomones, del tokiu dalyku naudojimo? ar jus laikotes tos nuomones, kad vartojant roaccutane negalima niekaip trinti odos? g.gif

As va vakar tok daikciuka is ebay uzsisakiau, emiau pabandymui pati pigiausia varianta, koki radau. Jei patiks, dairysiuos kokio geresnio smile.gif cia SM yra visa tema apie juos : http://www.supermama...616353-250.html
Atsakyti
o kazin kaip su rugstiniais pilingais roaccutano vartojimo metu? tarkim karta per menesi? as suprantu, kad negalima visokiu sveicianciu proceduru, kazin ar rugstys nepakenktu g.gif gal kas zinot tiksliai?
Atsakyti