Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(4puse @ 2013 02 20, 16:57)
kaip manote ar geriau vartoti kt (dar negimdžiusi) ir tikėtis kad po gimdymo susitvarkys veidas , ar roaccutane (kai tokia didelė apsigimimų rizika ir šiaip žymiai stipresnis vaistas)?

Tai kad čia labai individualu...Tikrai ne visiems KT padeda ir tikrai nebūtinai po gimdymo acne dingsta. Juk acne priežastis nebūtinai hormoniniai pokyčiai
Atsakyti
Man per nestumus TOKIE spuogai buvo, kad buvo geda vaziuot gimdyt. fui fui fui
Atsakyti
Sveikos
Na kokios patirtys vartojanciu roacutane
Man pirmaji menesi (30mg) visiskai jokiu pokyciu nei gerejo neiblogejo, dabar antras menuo irgi 30 mg bet pradejo vienas po kito dygti mazi spuogeliai, jie nedideli ir labiau panasus i raudonus taskus, bet kai jau kiekviena diena vis po kelis naujus tai jau nervina verysad.gif ar cia taip valosi ar koks velnias darosi. Ryt bus kraujo tyrimai, tai skambinsiu gydytojui paklausiu ar taip turi buti,nervas ima negaliu
Kitas klausimas, nebesuprantu savo veido,man visad taip buna jei nepudruoju, jis man buna sviesus tik kai atsikeliu,o po kokio pusvalnadzio pradeda mesti dememis, aisku tie spuogai kaip yra taip yra, bet prie visa to dar ismeta visokiomis dememis ir tada veidas atrodo katastrofiskas,o kai uzdedu pudra toks jausmas jis nurimsta, tai kame cia esme? reaguoja jis man i siluma salti nieko nesupantu?? po valgio atrodau isvis kaip nusigerusi bomze tiek israudonuoja doh.gif
niu va pasiguodziau
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2013 02 21, 16:43)
Sveikos
Na kokios patirtys vartojanciu roacutane
Man pirmaji menesi (30mg) visiskai jokiu pokyciu nei gerejo neiblogejo, dabar antras menuo irgi 30 mg bet pradejo vienas po kito dygti mazi spuogeliai, jie nedideli ir labiau panasus i raudonus taskus, bet kai jau kiekviena diena vis po kelis naujus tai jau nervina  verysad.gif  ar cia taip valosi ar koks velnias darosi. Ryt bus kraujo tyrimai, tai skambinsiu gydytojui paklausiu ar taip turi buti,nervas ima negaliu
Kitas klausimas, nebesuprantu savo veido,man visad taip buna jei nepudruoju, jis man buna sviesus tik kai atsikeliu,o po kokio pusvalnadzio pradeda mesti dememis, aisku tie spuogai kaip yra taip yra, bet prie visa to dar ismeta visokiomis dememis ir tada veidas atrodo katastrofiskas,o kai uzdedu pudra toks jausmas jis nurimsta, tai kame cia esme? reaguoja jis man i siluma salti nieko nesupantu?? po valgio atrodau isvis kaip nusigerusi bomze tiek israudonuoja  doh.gif
niu va pasiguodziau

Jei raudonio problema atsirado geriant Roa tai todėl, kad veidukas sausas. Būtinai drėkink, nesiprausk vandeniu iš čiaupo, nenaudok prausiklio. Nusipirk terminio vandens ir juo prausk veidą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuke @ 2013 02 21, 12:57)
Tai kad čia labai individualu...Tikrai ne visiems KT padeda ir tikrai nebūtinai po gimdymo acne dingsta. Juk acne priežastis nebūtinai hormoniniai pokyčiai

Aš žinau kad mano priežastis hormonai. Juos tyriausi. Ir kai gėriau kt tokios problemos nebuvo... Mečiau nes norėjau išsivalyt organizmą ir dabar jau 7mėnesiai po metimo.. Bet visą gyvenimą kt juk negersiu dėl spuogų.. O gydytojai sako kad roaccutane nepalyginamai baisiau nei kt ir plius spuogai gali sugrįžt
Atsakyti
QUOTE(4puse @ 2013 02 23, 16:16)
Aš žinau kad mano priežastis hormonai. Juos tyriausi. Ir kai gėriau kt tokios problemos nebuvo... Mečiau nes norėjau išsivalyt organizmą ir dabar  jau 7mėnesiai po metimo.. Bet visą gyvenimą kt juk negersiu dėl spuogų.. O gydytojai sako kad roaccutane nepalyginamai baisiau nei kt ir plius spuogai gali sugrįžt

na jums rinktis. KT nera panaceja, kuo toluau tuo daugiau mediku pasisako pries KT, tai visgi hormonai.
Atsakyti
sveikos smile.gif na prisijungsiu ir as prie jusu. nuo pirmadienio pradedu gerti roa. bet man paskyre tik 10 mg. kazin kaip seksis smile.gif pries tai geriau antibiotikus
Atsakyti
Geriu Roa jau 2 mėnesiai, bet vis dar spuoguota verysad.gif Būna apgyja apgyja ir vėl žiūrėk iš naujo išdygsta doh.gif Geriu po 30gr, jaučiu padidins dozę.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu jungtis prie Jusu ir pagaliau issinaikint tuos bjaurybes.Labai noriu pradet naudot roaccutane,tik esu skaicius ,kad ne visi dermatologai gali ju israsyt,gal zinot kas Kaune israso gydyma siais vaistais?
Atsakyti
QUOTE(Onioni @ 2013 03 13, 22:51)
Sveikos  4u.gif  Noriu jungtis prie Jusu ir pagaliau issinaikint tuos bjaurybes.Labai noriu pradet naudot roaccutane,tik esu skaicius ,kad ne visi dermatologai gali ju israsyt,gal zinot kas Kaune israso gydyma siais vaistais?

Nauris Grušauskas, dirbantis Ažuolyno klinikoje Petrausko g.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 03 13, 22:53)
Nauris Grušauskas, dirbantis Ažuolyno klinikoje Petrausko g.

Gal turit kontaktus kur uzsiregistruot ,cia privaciai jis dirba?
Atsakyti
QUOTE(Onioni @ 2013 03 13, 22:58)
Gal turit kontaktus kur uzsiregistruot ,cia privaciai jis dirba?

privaciai, registracijos nera, gyva eile. susiraskit klinika googlej ir registraturoj paklauskit darbo laiko. Nenustebkit, gydytojas gan stipraus humoro jausmo smile.gif gali pasiulyti vyrui kiausiniene dazniau kepti ir pan. Nusiteikit tam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 13 kovo 2013 - 23:16